Motorola V 360
Raspunsuri - Pagina 2
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by crissandrada
Eu sunt foarte multumita de poze. Chiar toata lumea care le- a vazut a avut aceeasi parere. Vezi ca are niste setari pentru poze (intuneric, birou, insorit, etc). Daca vreti va trimit niste poze sa le vedeti.
Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
Am si eu Motorola V360 dar pozele facute cu el mi se par oribile ... si setarile alea ("intuneric, birou, insorit etc. ") abia acum, ca am auzit de la tine, le-am vazut ... Dar oricum e pus pe auto si pozele ies naspa rau.. ori sunt eu prea neintelegatoare (desi nu cred :P)
Si mai e ceva care ma scoate din sarite: ca nu pot sa -i scot tonurile de avertizare atunci cand mi se termina bateria. Voi le-ati gasit? (sa stiti ca am telefonul de aproape un an si m-am straduit ceva ... ). Sunt extrem de enervante si nici pe "silent" nu tac ...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Si eu tot de-asta am, si daca-l dau pe silent amuteste cu totul, chiar si atunci cand are bateria descarcata.
Eu sunt multumita de el, inclusiv de pozele pe care le face. Nu l-as da pe nici un Nokia (... ba poate pe comunicator ).
Elle_seb
BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA! the
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
aissa spune:
Daaa, si eu ma tot chinui sa gasesc ceva sa imi scoata piuitul ala cand se termina bateria...pana acum nu am dat de nimic.
Eu sutn in continuare multumita, bateria tine cam 1 saptamana, in functie de cat vorbesc, poze n-am mai facut aproape deloc.
Poze