Motorola V 360

Motorola V 360 | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de telefon? Am inteles ca are un cablu de date. E usor sa transferi informatii?
E bun telefonul? Ce experiente aveti cu el?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

da ,e usor sa transferi datele cu cablul...cu bluetoothul merge greu...
e bunicel telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Multumesc!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Cristina, am uitat sa iti spun ca merge f repede si bluetooth-ul. merge f bine si intre telefoane si de la calc la tel.
Sunt multumita!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io cu bluetooth nu am transferat decat o melodie (de la telefon la telefon) si a mers ok. In rest nu prea ma pricep la gadget-uri asa ca il folosesc numai in varianta clasica. Personal m-a dezamgit camera foto, nu imi place cum scoate pozele (incetosate, culori distorsionate) si asta era unul din motivele pentru care am vrut un telefon nou, sa aiba camera sa pot surprinde instantanee...Dar asta e.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu sunt foarte multumita de poze. Chiar toata lumea care le- a vazut a avut aceeasi parere. Vezi ca are niste setari pentru poze (intuneric, birou, insorit, etc). Daca vreti va trimit niste poze sa le vedeti.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

mira_m , ma bucur ca iti merge bine bluetoothul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by crissandrada

Eu sunt foarte multumita de poze. Chiar toata lumea care le- a vazut a avut aceeasi parere. Vezi ca are niste setari pentru poze (intuneric, birou, insorit, etc). Daca vreti va trimit niste poze sa le vedeti.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Am si eu Motorola V360 dar pozele facute cu el mi se par oribile ... si setarile alea ("intuneric, birou, insorit etc. ") abia acum, ca am auzit de la tine, le-am vazut ... Dar oricum e pus pe auto si pozele ies naspa rau.. ori sunt eu prea neintelegatoare (desi nu cred :P)

Si mai e ceva care ma scoate din sarite: ca nu pot sa -i scot tonurile de avertizare atunci cand mi se termina bateria. Voi le-ati gasit? (sa stiti ca am telefonul de aproape un an si m-am straduit ceva ... ). Sunt extrem de enervante si nici pe "silent" nu tac ...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Mi-am luat si eu un Motorola V360 zilele trecute de la Vodafone. Merge ok dar ma enerveaza butonul ala din partea dreapta cu "Vodafone live". Il tot apas din greseala si ma conecteaza la internet. Deja mi-a mancat cativa dolarei Stie cineva cum pot sa dezactivez netul? Am cautat prin setari, dar in zadar!!!

Multumesc

Mergi la inceput