40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

CRACIUNITZA,azi nu fac nic`...

Mi-am servit ieri soacra(ca pe ea am avut-o in vizita cu ciorba de perisoare si chiftelute cu cartofi prajiti,asa ca la noi la romani,si mai am si azi.
Si mi-a trecut si capul de cind v-am citit .

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

azi am fost la al doilea interviu..am gatiti..am avut o meditatie..si cica ar trebui sa stau la pat...am mancat de sta burta la inaintare batzoasa...am facut salata beouf si ciorba de perisoare(sarumana lu mama ca mi-a adus ingrediente)......

sunt in suspans..astept raspunsul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si eu fac chifetelute, da' marinate.
Ana-Maria, ce raspuns astepti tu azi, sambata, si mai ales seara?

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Si eu fac chifetelute, da' marinate.
Ana-Maria, ce raspuns astepti tu azi, sambata, si mai ales seara?

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

am fost la interviul 2 azi si a ramas sa ma sune pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Salutica si-mupici la fetele harnicutele care-au scris romanturi, sa am io ce ceti:-) Deocamdata sunt pe la pag 8, iau notite, sa nu raspund truliluli pe campii. V-am pus o pozica de copilutz' dragutz pt care voiam eu plastilina si acum catar si cateva din sedinta foto.
Io-s cracanata de oboseala, bardon de iespresia plastico-ireverentioaso-obscenta.
Viu imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Am ajuns la pag unshpe
V-am adus ceva:

edit csz sa dati cu clicu' pe pofticios:-)
Si ca sa nu-mi aud vorbe ca alerg dupa puncte, pacatele mele, ca numa' de alergat nu-s buna.
Si-acu' sa incep, cu liniuta:
- Eu, modesta, in capu' listei:
1) Am fost la coafor, m-am bocsit ciucalatiu si mi-am intins parul de asa maniera incat am constatat ca mi-a crescut nasul Asa ca ma voi spala pe cap si-l las sa se aseze cum vrea muschii lui si abracadabra, mi se micsoreaza nasul la loc. Simplu si ieftin, nu?
2) M, copilutu' blond si cu ochisori albastri mi-a marturisit ca tata merge la travail ca sa castige bani, pt ca ei vor merge in vacanta in Italie unde vor manca la resto si trebuie platit si trenul pana acolo Eu am ascultat foarte serioasa si seara m-am tavalit de ras cu mamica lui, da' el nu stie
3) Carboana s-a batut cu un motan mare si rau, a schiopatat iar acum nu mai are curaj sa iasa din casa:-(
- Craciunita, sanatate multa! Multumesc pt randurile despre Sf Vineri. Pui si tu 2 chiftelute-ntr-o prastie si le trimiti la mine? Intrebai de unde gandurile cele rele. Iaca, din prea mult fals agnosticism... Te mirai ca-s exploatata? Sotu' ma exploateaza, na ca m-am descarcat! Glumesc, l-am ajutat si eu un picut, ca si-asa studioul foto era in mijlocul casei.
- Pisi, brava pt vrabiuta:-) Io am vrut sa ma fac pompiereasa pe bune, da' nu m-au luat nenii aia in serios, mai exact cred ca au avut de ce rade vreo saptamana. Barbatu-meu mai rade si-acum, cu toate ca nu mai e de actualitate.
- Oana, bune vesti ai, Doamne ajuta! Si curaj la consulat! Trimes poza cu Seb dormind la sot, distrat rau, pupam. Aaaa, felicitari pt hotararea de a renunta la tiutiun. Cand v-o veni odoare de fum pe la nas si v-o-mpinge pofta spre gesturi cunoscute, va pohtesc sa va ganditi la noi! Si va trece sigur
- Adriene, multumesc frumos, stim noi DC Hi hi hi
Spune-i prietenului tau ca sanatatea e importanta si aduce dupa sine si bani. Ce-mi place cum vorbesti tu despre voi Si ai dreptate, grupul nostru e super:-)
- Cicina, La multi ani si sa-ti traiasca mama!
Io te-nteleg...
- Kiss, bun venit! Poate o sa ne vedem si la ochisori la un moment dat:-)
- Llaura, La multi ani si sanatate socrului! Auzi la ea, intarziata, asa cevaaa...
- Mik, esti in vizita la so-acra? Ups (icon cu ma fac mica de tot) M-am amorezat de Marghiolita, e voie? Cum ai tu timp sa le faci pe toate? E vreun misticism la mijloc? Se simte ca faci totul cu placere
Mi-am adus aminte de sentimentul ala bizar dupa trecerea hotilor, anul trecut noi am ramas fara masina... am recuperat-o si apoi ne-au disparut cheile de la birou... Am cumparat o alarma si eu incurc tot timpul codurile, spre disperarea vecinilor!
- Kuki, eu cred ca pe tine o sa te iubeasca nora foarte mult:-)
- Ana-, baftoaie multa, sa ai numai raspunsuri pozitive! Cu ce zici ca acresti tu ciorbita aia de perisoare? Ca eu mi-am adus cuburi knorr, da' tot lamaia e de baza. Sanatate multa si sa ne spui ce-ai facut la doftor.
- Carmi, este ca Fabiano era dulce chiar si la coafor, protestand impotriva schimbarii voastre de imagine? E o figura
- Cristina, ce te mai inteleg, si eu tot cam asa functionez Ba la mine se mai aplica si principiul "Cand fu Tache nu fu Tica"
Nu va mai radeti, ca e tragic!
- Soni, pe tine te pup de nu te vezi si vreau sa-ti spun ca-mi dai curaj, poate-mi caut si io un club de dans, desi am doua picioare stangi.
- Lu, , bravooo!!! Sa-nteleg ca-mi trimiti depesa cu posta? Vleau vleau vleau! Si da, Alina e Alina, ia sa mai dau eu o strigare: Alinaaaaaaa!!!!!
Despre mama Carlei: , si tot nu-i de-ajuns!!!
Mi-a venit o idee, da' nu-ti spun inca:-)
- Nomi, am pus poz(n)e, nu cate si nici cum as fi vrut eu, dar totusi:-) Voiam sa-ti spun ca eu intru la categoria duduie, ca dudui de gratioasa ce-s, mai ales de cand nu mai fumaresc. Si m-ai omorat cu mucenicii aia Nu pot sa ma apuc sa fac mucenici asa, de capu' meu, tre sa astept 9 martie neaparat?
- Kim, felicitari! Io ma-mpaunez de pe margine:-)
- Nema, primit floricicili provensale? Auzi la ea, fasole Cu ceapa rosie? Si pizza? Nu-i drept!
- Porumbel Ia sa-ti trimit si io adresa
- Danna 36, te-asteptam la noi, aici e cald si bine, lumea face plaja, marea e la 10 minute. Te-am ispitit destul, ce zici?
- Polux, iti dau adresa mea daca-mi dai adresa ta! Ursulet de catifea/ Ce se da nu se mai ia
Chiar, cine-mi trimite adresa?
Pup tot boboru', numit si nenumit, sa ma ierte fetele care mi-au scapat, n-am vrut :-( Mai uit si io:-(
Si va dedau cu voiosie nuapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Anamaria, iti tin pumnii!!!!
Doina, esti pe lista:)
Io-s rupta de oboseala, am fost azi cu ei la piscina, dupa aceea la Selgros....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Craciunitza, e foarte simplu, zice-asa:
Cureti vinetele, le tai in cubulete mici si le pui la prajit cu ceapa taiata si ea f. mic si cu un dovlecel (e optional) la fel, taiat in cubulete, pana se rumenesc, stii tu. Fierbi pastele (scurte, nu spaghetti)si le amesteci cu ´tocanitza´de mai sus. Presari generos parmezan si o sa-ti lingi degetele, durerea de gat o sa-ti treaca, zz-ul n-o sa te mai enerveze, etc, etc
Maria, cine e copilul cel frumos foc? Ca n-am inteles
Lu, super poza de acum 5 ani !!!
Intrebare: de ce-si scot copiii mici sosetele mereu? Exista leacuri?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

woaaaaaaaaaaaau, dar cit ati scris
daca citesc atitea pagini, inseamna ca prestez "activitate intelectuala"? ca la timpul meu liber, cred ca la atita voi ramine ...

Maria, superb puiu cu plastilina

Oana, chiar gata tigarile? va tin pumnii, sa va tineti tari

Lu, primul pas e facut. acum dati-o si voi la dans, pictura, ceva prin care sa se exprime...si n-ai decit s-o onvingi ca viata e atit de frumoasa ...si ca cei are au murit, au fost si ei fericiti cit au putut. sau eu stiu? povesteste-i ceva despre reincarnare, poate tine...mie asa imi spuneau cind eram mica si-mi murea cite-un animal, si ma consola gindul. acu io stiu, ea imi pare fff matura in gindire, nu cum eram noi cind eram mici, si la virsta ei inca faceam corturi si rochite pt papusi

mersi "tutulor" fetelor pt primire, si da, sampanie frantuzeasca sa fie, daca vreti voi ...aoleu, si uitai: aveti idee cit putem tine in frigi niste ciuperci din alea la tavita (champignons)? a io le aveam de-o saptamina, da-mi fu mila sa le arunc, si le mincai...acu fie ce-o fi...

w-e placut la toate, sa fiti iubite si

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mariooooo pe baiatu' din imagine are cine sa-l inveleasca noaptea?

Nema, tu nu te baga ca n-are mustata, lasa-mi-l mie.

Edit, ca de emotie cu ochii cat cepele la pectoralii baietului am uitat: Craciunitza, nu ma omori, mirific loc. Cand plecam?

Mergi la inceput