40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si iar am uitat ceva, stiam eu.

La multi ani pentru mama Cicinei si socrul Llaurei, sa fie sanatosi multi ani de aici inainte, sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Doamneeee, ce dulce e Sebi cum doarme el cu capusorul pe birou.

Copilul meu dimineata ma intreaba:
- mami, dupa ce termin liceul, ne mutam la Bucuresti?
- dupa ce ai sa termini liceul ai sa te poti muta singur la Bucuresti
- si pe tine sa te las singura aici?
Am discutat noi indelung si l-am lamurit ca asta e cursul vietii si ca la un moment dat puii zboara din cuib, dar numai faptul ca s-a gandit la mine in felul asta ma face cea mai fericita mamica din lume.

Craciunitza, sunt gata de plimbare, unde mergem?

Mergi la inceput

Ce m-a emotionat conversatia ta, Kuki cu puiul. Dragoste mare.:)
Da, ieri m-am apucat sa fac mancare inainte de pranz ca tocmai venisem acasa cu Seb si i-am pus desene pe calculator sa ma lase sa fac treaba si aud "poc" (nu tare), cand ma uit ii cazuse capul pe birou si dormea. I-am facut poza si l-am pus in pat.:p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

sunt si eu pe aici...inca nu am vesti...diseara o sa am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Porumbel, mi-a sosit un plic, sa-l deschid? Mamma ce mare e, de n-a intrat in cutie. Esti o dulcica, dar nu te-a costat mult sa trimiti?
Te pup, oricum mi-a facut mare placere. Celorlalte fete, sac ca nu va spun ce-am primit.
Multumesc la fete pentru urari, sa va traiasca si voua asa sanatoasa cum e mama la 71 ani e un taifun.
Oana, pup puiutu' care doarme.
Craciunitza asa e viata " the show must go on", am dat cu antirugine pt engleza. Si merci pentru elucidarea cu Sf. Paraschiva, stiam eu ceva ca e importanta dar nu aveam de unde sa aflu.
Va doresc o zi placuta la toate.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."
Cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete cucuiete !
Cicina, la multi ani pentru mama ta ! Aceeasi urare pentru socrul Laurei!
Kuki, ce copil bun ai, foarte dragut dialogul.
Lu, bine ca ati inteles problema Carlei, macar stiti cum trebuie sa actionati. Mie chestia aia cu “calirea“ copiilor mi se pare un pic cam “invaziva“, mai ales la anumite varste.
Craciunitza, un cub de untura de porc topit pe foc (intr-o lingura)si pus cat de cald suporti in zona gatului, trece garantat pana diseara. Sanatate !
Noi am fost azi sa ne tundem si am luat si Fabianu“cu noi, neavand cu cine sa-l lasam. Cand a vazut el ca doua necunoscute ii “maltratau“ parintii (eram colegi de scaun eu si Daniele) s-a apucat sa urle, cum n-a facut niciodata. Si eu care ziceam ca n-am copil plangacios...ne-a facut capul tandari de data asta, s-a oprit numai cand am iesit din coafor.
Pup toate fetele si ma duc sa-mi asist consortul, care face paste cu vinete. Rad si eu parmezanu“(cu raz. electrica), sa nu zic ca n-am participat
Weekend frumusel va doresc,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Cicina, La multi ani cu sanatate mamei tale!!

Aia mica, sa vii cu veste buna la drum de seara!

Oana, m-ai provocat cu dragul de Seb, am murit de ras cu totii (pupam, pupam), si ne-am amintit de niste www.dropshots.com/day.php?userid=161789&cdate=20061014" target="_blank">poze facute acum 5 ani

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Scumpaaaaaaaaaaaaaaaaaa rauuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Ce mica era. Pup eu pe Carluta scumputa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna fatelor!

Intru scurt sa urez"La multi ani"sarbatoritilor de astazi,sa-mi traiasca si mie fosta soacra(s-o sun dun nou ca n-am gasit-o acasa).

V-am citit ,va iubesc pe toate,dar abia mi-au plecat musafirii si am si o durere de cap cumplita.

Weekend minunat tuturor!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

KUKI, uite aici www.albota.sobis.ro/" target="_blank">mergem
Nu vad poza cu Sebi scump, Oana te rog arata inca o data special pentru mine.
Dar am vazut poza cu Carla mica si botoasa, ce-as pisca-o putin :)
Andacos, tu ce faci azi?
Eu fierb o supa de rasol de vitel, cu ceapa multa, sa treaca raceala.
Carmi, vreau si eu reteta de paste cu vinete

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput