40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am uitat sa zic ca-s de acord cu ce a zis Adrienne, si eu vad peste ani doar subiectul asta pe forum sau cel mai tare din cate o sa ramana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Buna fetele mele! Eu mi-am mai revenit ...cel putin fizic..ca psihic e la fel!!!

Craciunitza...iti dau PM daca vrei sa stii ce se intampla cu mine...sa nu mai fii frustrata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Anuca-Mariuca, daca nu e foarte personal, si cu mine poti sa vorbesti, ce si cand vrei.

In alta ordine de idei, imi gasii seful, a trebuit sa fac pe politistul si sa aflu cu cine a mancat la pranz, sa contactez persoana, sa-i dau vestea cu delicatete, o intreaga istorie. Acum trebuie sa-i gasesc un lacatus sa-i schimbe incuietorile de la usa pana diseara.

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Soni, nu te ingrijora, ne-am obisnuit, eu nu ti-am ratat mesajul, c-am inteles ca trebuie sa fac ce fac si sa mai trec pe pagina dinainte, sa vad ce-ai mai spus...
Asta sa fie necazul cel mai mare! Voiam sa te intreb : la cursul de dans sunteti imbracati in costumele alea frumoase, sau fiecare vine imbracat cum vrea? Cred ca tare frumoasa e atmosfera!

O astept pe Porumbita, sa-mi spuna de ce parca as fi sora-sa.

Am gasit lacatusul, acuma nu mai am nici o scuza, trebuie sa ma apuc de treaba...

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Pup toate fetele de la munca si deseara trebe sa va povestesc toate peripetiile mele de azi dimineata. Oare de ce toate ni se intampla cand avem gripa?

Mami-Craciunita, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

porumbeleumincatea-r mama ! Am patit ca Mik .A coborit sefu si a zis i-ti pun in lift in pachetel!! Era al tau!!!Cum sa te pup cu adevarat !!!N-am cuvinte dar poate fapte voi avea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

acum, ca vazui ultimele fete ca-si spusara numele, zic sa nu mai fiu nici io clandestina, si sa m-arat...DESI timp n-am, si zau ca n-o sa pot tine pasul nici cu cititul, dar cu scrisu si raspunsu'!!!!!!!poate sa citesc titlul, da ...
DAR prea ma ispititi de nu stiu cind ...
eu-s vecina cu Lu si Oana, aci la soare (a propos de primii fulgi si de riciit parbrize, azi a fost inca o zi de plaja la noi ...
aaa, si cum de m-au mincat degetele sa va scriu? pai am intrat si eu ieri pe la ZZ! si uite ce efect produce ...deci tot raul spre bine, imi zic, desi ieri eram "varza"...

sa va zic data? ca io ma bagai, acu: 16 octombrie...si pup toate fetele poetele, si fiti in continuare de gasca, sa ne ridiati noua moralu', astea din umbra...

servici usor la cele de peste "balta"...

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Servus,tinerete!

Bine-ati venit Cristina si Doina.Stati pe-aproape c-o sa va placa la noi!

Oana,o veste foarte buna!Ai sa vezi ca DD va va ajuta sa treceti si peste asta.

Soni,Ana-Maria ce-ati patit? Ziceti sa va ajutam si noi.Cum putem sau cit putem.

Lu,felicitari si tie.Te-apropii incet de o mare bucurie,nu?
Si spor la munca!

Va dau si eu adresa mea:cum doriti s-o primiti?Aci in direct sau prin PM?Va previn,insa,ca sint o mare lenesa la scris.Pt voi,ca-mi sunteti toate dragi, sper sa pot sa-mi tin cuvintul si sa m-apuc de scris.

Porumbel,am uitat!Adica stiam ca tu ne-ai facut o propunere si nu-mi aminteam despre ce e vorba.Stiam doar ca e vorba despre ceva frumos si de suflet.Citindu-le pe fete mi-am reamintit.Iertare.

Carmi,piticul vostru e mare smecher!Stie el ce stie,nu?

Carmen,eu am o reteta yoghina pt sinuzita.Face minuni dar,din pacate,pacientul este prea mic.Sper s-o puteti rezolva pina la urma pt ca e o chestie nasoala.

Iuliana si io ma-nerfai' la zzeu da' mi-a trecut pt ca n-are rost.Pe bune.Am asa putini neuroni incit chiar nu merita sa mi-i imputinez pt......Orice.

Craciunitza,cum sinteti?

Maria astept cu interes si plina de curiozitate pozele.

Nu mai stiu.Ba!Ca va pup pe toate.Si pe cele carora nu le-am scris.In compensare las aci neshte bere,nectar si cafea.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

'naseara doamnelor, domnisoarelor si duduilor
Azi fuse vineri, ceea ce va doresc si voua.

Bun venit Cristina, Doina si Kiss, sedere placuta si vorba lunga va doresc.

Rezumatul zilei:
- trezit in zori, dus copilu la analize la ora 7, luat ulterior rezultatele= bine
- la ora 8 dimineata eram la usa dentistului cu durerea de masea inceputa de aseara. Stat pana la ora 9 pe hol, pana ce d-na stomatolog a terminat de baut cafeluta cu colegele de la alte cabinete. Nervi cat cuprinde, boscorodit in gandul meu. Cand am intrat am iertat-o instantaneu pentru ca mi-a povestit in timp ce ma bazaia ca a murit sotul ei de un an de zile si ea inca nu poate crede si nu-si gaseste rostul si locul pe lumea asta fara el. Ceea ce m-a dus cu gandul la stim noi cine() si brusc doctorita mi-a devenit tare draga. Urmatoarea vizita: marti dupa-amiaza.
- petrecut restul de zi la prietena mea care e graviduta si care sta la pat ca are dezlipire de placenta, ras si barfit ca-n vremurile bune.

Cam asta fuse ziua mea libera de vineri.

Ma duc sa citesc din urma, sa iau notite si revin cu raspunsuri pe-ndelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Cavoli!!! (a naibii,-un fel de traducere) ca tre sa plec la dans si sacul asta de kk tot de mine e lipit!!!Care i-mi da un sut???? E de la 20-la 21 daca sintem nr. suficient! Ufffaaaa!!!! Kuki stii tu pe cine sa iei la bataie!!!
hai ca incerc sa ma arunc in afara de casa ca dupa ajung!ce fac nu stiu da important e sa ies! cind vin daca mai e cineva pe aici (poate americancele ) va zic!
Mik fiecare se imraca cum vrea la antrenamente dar "zorzoane"chir si peste trening ----au toate ca alea fac "dind dind" daca misti bine soldurile!!!Hi hi hi Da ala cu risul de unde il iau ca eu nu-l gasesc!!!!

Mergi la inceput