40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Wow, Oana, ce veste buna !
Bun venit fetelor noi, zic si eu !
Hihi, Fabiano a facut o ghidusie, a umblat ieri la ceasul desteptator al lui Daniele,....si asa a ramas omuŽazi acasa, ca s-a trezit foarte tarziu. Acum i-am trimis pe amandoi pe afara, sa mai respir si eu.
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna la toate nou venitelor Cristina di Doina (noi daua mai dam cu capul pe la umanitare!)Stiu ca ai mare nevoie de prieteni si sper din suflet sa-i gasesti printre noi si numai tu.Ma revad in Cristina , in problema ei si raspunsul Craciunitzei!!! Ce straniu cam slaba intrerea mea in ultimul timp si fara sa vorbesc am gasit si raspunsul!!! Asta da gasca!
Si daca e tot cu foaie verde mi-a venit si mie una :
FOAIE VERDE LEMN USCAT
C-AM SCRIS SI M-AU DEZLOGAT!
FOAIE VERDE DE TRIFOI
EU TREC NUMAI PE LA VOI!!!! Ca la starea in care sint acum dac mai trec prin alta parte sa scriu ma dezlogheaza de tot!!
Ba scriu juma de pagina unei fete de-ale nostre cu suflet mare , care draga de ea se preocupa ce-i cu mine si cind sa raspund asta ma pune sa ma loghez de 5 ori da parca am aparut ieri , asa din senin ca o "stafida" la locul potrivit dar cu numele si parola nepotrivite!!!
Nu-i nik garv fetelor e doar o perioada m
nasoala si sper ca va trece ca multe altele.
Oanaaaa i-ti mai amintesti povestea cu cele doua usi de la raspunsul meu de la bloguri???? Ai vazt!!!
Lu tre sa fie o cale sa va intelegeti cu micuta!
mi-e dor de Simona si de problema ei dar mi-e ---sa deranjez mereu .
Mik brava .Nu stii ca calcatul rupe coloana?? si apio cu kinetoterapia ce ai facut? ca sa-ti dau ceva ex. zi macar ce diagnostic ti-au pus?
Iar am neuronii in tilt fac si eu ca Noemi .Pup pe toate si pacat ca deocamdata sinteti virtuale dar pt mine am regasit atmosfera de cind eram copil si multi in casa si risete si plinsete si oale mari de mincare ca eram multi si batalii cu perne si cu coada maturiii(da aia era adevarata, pe cuvint!).Iar tre sa-mi dau un sut ca diseara azi de la 20-21 tre sa merg la dans dar daca nu las sacul cu necazuri acasa (si nu cred ca s-a lipit de schinare) iar o sa fie trist !(asta sine EU si cu MINE!!!)

Mergi la inceput

Na! am iesit mai sus cu 5 postari! si-api sa nu zici una de mama???
Porca di un miseria si de una vacca boia! am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Carmi

Wow, Oana, ce veste buna !
Bun venit fetelor noi, zic si eu !
Hihi, Fabiano a facut o ghidusie, a umblat ieri la ceasul desteptator al lui Daniele,....si asa a ramas omuŽazi acasa, ca s-a trezit foarte tarziu. Acum i-am trimis pe amandoi pe afara, sa mai respir si eu.
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Noroc cu copii ca ne mai odihnim si noi.

Mergi la inceput

Am scris de trei ori dar sar postarile sint pe pagina anterioara!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by CristinaT
7 aprilie

Adicaltelea sa inteleg ca a aparut cineva care, in sfarsit, ma intelege intocmai cand mai fac una-alta.
Iar voi sa intelegeti ca pe 7 aprilie o sa beti de 2 ori mai multa sampanie !

Oana, bravo si Doamne-ajuta. Seb ce mai face ? Mai vrea sa plece acasa de la cresa, sau vrea sa doarma acolo ?

Nu mai stiu cine spunea ca are nevoie de prietenii, stai aici, ca aici se infiripa din alea curate, fara fite, si care sper din tot sufletul sa fie durabile. Vorbind de asta, ma gandeam eu asa de una singura azi-dimineata, peste ani cand ni s-or marita si insura copiii, o sa fim tot asa, nu ??? Sa ne gandim unele la altele, sa participam la evenimente cand putem, cine se mai inscrie ?

Si eu vesti bune azi : Anca m-a sunat sa-mi spuna ca a luat o nota buna la controlul de franceza si ca a fost aleasa de colegii ei drept reprezentanta clasei.
W. m-a sunat sa-mi spuna ca mi-a venit dosarul de inscriere la „facultate”, mai ramane sa-l completez si sa-l trimit inapoi, iar din noiembrie incep cursurile.
Si tot W. mi-a spus ca... am primit un cadou prin posta de la un Porumbel calator!!! Pup tare-tare Porumbelul calator!!!
Ca urmare insist sa-mi trimiteti adresele voastre postale, cum fusese vorba odata. Sa va trimit carti postale si scrisori scrise de mana.
...
Si una proasta : tocmai m-a sunat nevasta patronului meu, cica in 3 ore cat a fost plecata de acasa in dimineata asta i-au vizitat hotii, n-au luat mare lucru, dar au intors casa cu fundu-n sus cautind bani sau bijuterii, patronul meu are telefonul inchis, iar eu am placuta sarcina sa dau de el si sa-l anunt vestea cea buna. In continuare m-am propus, daca seful meu se poate lipsi de mine, sa merg s-o ajut sa aranjeze macar putin dulapurile, era pierita, abia vorbea, mi-era ca i se intampla ceva cu mine la telefon!
Asa ca daca nu ma mai vedeti pe aici, inseamna ca sunt la impachetat tricouri si aranjat mobile.

Pup si nu uitati pentru adrese.
P.S. Fosta frantuzoaica Alinaaaaaaaa o fi Alina la care ma gandesc io??? Yupi tra la la?

........................................
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Oana, bravo pentru dosar de recurs !
Carmi, la virsta baietelului tau, cel mare suna de unul singur in Ro la sora mea la serviciu si auzeam in cea mai curata moldoveneasca : 'Da' cini-i acolo?'.
Lulu, faine vesti ai.
Cit despre patronul tau : inteleg foarte bine pe nevasta patronului si noi am avut un episod din asta anul trecut. Idem : bijuterii, bani, aparate foto numerice si cadoul Marghiolitzei de Craciun.
E un sentiment foarte aiurea.

Ma intreba cineva pagina trecuta : da, am trei prunci.

Mergi la inceput

Lulu, felicitari Ancai! Zi sa vina la mine sa ii dau lectii ca eu am fost sefa clasei in liceu 4 ani. Seb nu mai vrea sa plece de la gradi, cum ai ghicit? Stiu, ti-a soptit o randunica.:p Spor la aranjat lucruri si la incurajat oamenii.

Vreau si eu adrese, nu de mail, din alea de locuinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Welcome Cristina. Ce spui tu cred ca e caracteristic pt. mame cu copii relativ mici. Acum ca am copil mare iti spun sincer ca ma tirasc cu greu la servici si de abia astept vinerea... si daca s-ar putea sa nu lucre de loc ce bine ar fi!Lu felicitari inca o data. Sa-ti spun eu cum vad grupul nostru peste n ani? In primul rind forumul va fi constituit numai din grupul nostru (e cam singurul loc placut). Apoi ne vom fi cunoscut si intilnit... Imi place ideea ta cu schimbatul adreselor. Ti-o trimit si tie si lui Porumbel si rog pe cine doreste sa mi le trimita. As vrea sa-mi fac un grup in outlook intitulat 40 +/- just in case ca ma dau astia afara or something... Va [up si aveti grija cu computerele ca e vineri 13. Noi amveam deadline la servici dar l-am aminat pe luni din acest motiv.

Mergi la inceput

Soni, pup eu fata! Iar ti-a sarit raspunsul sus, ce aveti mey cu Soni a a noastra?

Adrienne, imi dai si mie adresa, dau alta la schimb?

Mergi la inceput