Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De unde atata pedofilie, Monica e oricum majora si exista si minore de 15-16 ani care se pot casatori daca obtin de la medicul legist ceea ce se cheama "dispensa de varsta".

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

wow!
ce lume infierbantata pe aici!
Anky,cu ce te deranjeaza pe tine relatia lor? ea are 20 de ani aproape . e majora si face ce vrea. are o viata frumoasa, e plimbata ,bine imbracata ,barbatu' o iubeste si ii ofera tot ce-si doreste, asteapta un copil si arata mai bine ca oricand.ca vor sa apara la tv e treaba lor. si Vali vijelie a avut un asemenea show si oamenii aia din Clejani. tot asa ai strigat si atunci,,rusine''?
pt ce strigi ,,rusine''?
eu cand am chef ma uit la emisiunea lor si cand n-am chef nu ma uit.
si cand ma uit imi e tare de folos,ca mai vad si eu ce e la mare moda acum .
sa fim sincere are Moni niste toale...........

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Dia,se pare ca incurci borcanele,nu m-am bagat la subiectul 'Vali Vijelie'.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

eu doar te intrebam daca si la celelalte reality show-uri ai strigat la fel.
se pare ca nu!
ei ,atunci ai o pb cu Monica. ce sa fie ,ce sa fie?
aaaaa! a naibii Monica asta in ce lux traieste ea. huo!
PS:nu-i frumos sa te strambi! e posibil sa ramai asa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Deh..daca la tine numai luxul si toalele conteaza ,eu nu mi-as schimba viata pe care o am nici sa stiu ca bosorogul ala e cel mai bogat din lume, nu un bogatas din Ro.La mine primeaza alte valori si principii,nu sa fiu sluga unui bosorog si sa dansez cum mi se cinta, numai pentru ca este bogat.Daca imi dai un exemplu de cuplu in care ea e mai tinara cu 30 de ani decit el, s-au casatorit si ambii au fost bogati dinnainte de a se casatori( atunci am sa iti dau dreptate ca e vorba de iubire ,ca asa ceva ar fi posibil) dar asta oricum nu e valabil in cazul lor si un astfel de cuplu nu exista,cel putin eu nu stiu sa existe.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Michael Douglas si Catherine Zeta Jones!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hai ca ma bag si eu discutie....de unde atat iubire cand ea se baga in pat cu bunicu'so???ca doar poate sa-i fie bunic nu?aici e pur interes....nici macar parintii ei nu cred ca e vorba de iubire...daca o credeau il acceptau pe Irinel ,dar tata ei nici nu mai vrea sa auda de ea....adevarul e ca le sta rau de tot impreuna....ea fata tanara frumoasa iar el....

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

DIANA Michael Douglas si Catherine Zeta Jones au amandoi bani...hai sa nu-i comparam pe cei de la Holywood cu cei din RO...aia mai fac asa ceva si pt publicitate...aia cand vad ca nu mai prea au succes zic:hop hai sa ma casatoresc sau hai sa divortez si uite asa ajung in gura presei.dar cu Monica si Irinel e cu totul altceva.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pana la urma fiecare cu parerea lui... Nici eu nu m-as marita cu un Iri si bine ca sunt libera sa fac ce alegere vreau eu. Asa ca nu mi se pare normal sa-i criticati atata doar pentru ca nu vi se pare voua ca ar arata bine impreuna! Lasati-i, doamnelor, sa traiasca! Buni, rai, nesuferiti sau simpatici...luati-i asa cum sunt sau schimbati postul cand ii vedeti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor,nu va mai agitati ca nu are rostCe ne pasa noua!?Eu cand i-am vazut prima data pe sticla,am ramas uimita de frumusetea si tinerete ei&varsta si bogatia lui..Ca se iubesc,s-or iubi..el mai mult,ea mai putin sau viceversaCe mai conteaza!!

Mergi la inceput