Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

quote:
Originally posted by Crinutz

Numele site-ului spune totul de altfel. Mi se pare lipsa de bun simt. e problema lor ce fac cu viata personala. Nici eu nu sunt fan ai sotilor columbeanu dar de aici si pana la a semna proteste impotriva lor mi se pare prea mult. Nici n-am avut rabdare sa ma uit la tot. Sunt probleme mai arzatoare pe lumea asta. Una e sa ii mai barfim de bine, de rau si alta sa ii acuzam in asa hal. Bietul copil, o sa aiba de suferit toata viata de pe urma celor care ii vor denigra parintii. Oricum ar fi, ei sunt parintii acestui copil si va fi nasol sa auda asemenea grozavii despre ei.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Sunt intru totul de acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Jenant protest.
Si noi om avea "mult timp liber" ca stam si-i barfim, da' aia chiar au in exces!
Si dupa cum zicea Olim, Iri ar trebui sa ii dea in judecata.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca cu acest site isi va crea mai multi simpatizanti acum
Chiar ar trebui sa ii dea in judecata iri
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ingrozitor site-ul cu protestul... si dupa nume si dupa continut! Haideti un moderator sa stearga mesajul acela...nu are ce cauta pe un forum despre copii - chiar daca mai barfim cate putin si viata "celebritatilor"...
In alta ordine de idei, eu cred ca Iri este un barbat deosebit ca, comportament fata de o femeie... stie sa o faca sa se simta bine... si Monica a acceptat de buna voie aceasta viata, pe care nici in cele mai frumoase vise nu o vedea! Deocamdata fac un cuplu ok si sa o tina asa pana la adanci batraneti ! Sa aiba un copil sanatos si ea sa stie sa aprecieze persoana de langa ea si intentiile ei sa fie spre familie!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor,please dati-mi si mie adresa siteul cu filmuletul.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

O faza comica: http://www.ziarulcn.com/article/aid/41713

Asta m-a amuzat:
Catalin (Botezatu) ne-a mai spus ca rochia cu pricina era foarte complicata, cu multe falduri si multe suprapuneri. Asa ca era destul de greu de imbracat. "In seara de Revelion am stat foarte mult cu Monica la telefon. M-a sunat pentru ca nu reusea sa se imbrace. Am incercat sa o consiliez, dar este foarte greu daca nu esti de fata. Ii spuneam baga mana pe-acolo si scoate-o prin partea cealalta. Intr-un final, Monica mi-a spus ca, daca nu va reusi, va purta o alta rochita pe care o avea la ea", a povestit designerul.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Voi spuneti ca siteul este de prost gust?.Da, probabil titlul siteului suna iesit din comun si ar trebui schimbat.Ceea ce fac ei considerati normal, de bun simt..????!!!.Ei bine eu sint de acord cu protestul.
Ma intreb,unde au fost si unde sint parintii acestei fete Monica,oare sint constienti de ceea ce se intimpla cu ea sau traiesc si acestia in 'dreaming land'.Cit despre 'Urinel'..ce sa mai, cu probleme majore la 'etajul' superior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by anky

Voi spuneti ca siteul este de prost gust?.Da, probabil titlul siteului suna iesit din comun si ar trebui schimbat.Ceea ce fac ei considerati normal, de bun simt..????!!!.Ei bine eu sint de acord cu protestul.
Ma intreb,unde au fost si unde sint parintii acestei fete Monica,oare sint constienti de ceea ce se intimpla cu ea sau traiesc si acestia in 'dreaming land'.Cit despre 'Urinel'..ce sa mai, cu probleme majore la 'etajul' superior.

Draga mea e ca si cum ar veni cineva la tine si ti-ar spune ca nu esti majora si mariajul tau este fals... traim intr-o lume in care oricine are voie sa se iubeasca cu oricine (atat timp cat nu strica case si familii), oricine are dreptul sa se casatoreasca si sa faca copii cati vrea si cat il tine buzunarul...
Monica este majora, a decis sa se casatoreasca cu acest om si chiar nu ne intereseaza care si cum sunt intentiile ei ascunse sau ale lui!!! Asa cum am mai zis mi se par un cuplu ok deocamdata... mai vedem peste cativa ani!!! cu siguranta ea nu va mai fi atat de relaxata in aceasta relatie...dar ce conteaza ... pentru prezent sunt ok si sa le dea Dumnezeu sanatate si un copil sanatos...sau mai multi!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia_a

quote:
Originally posted by anky

Draga mea e ca si cum ar veni cineva la tine si ti-ar spune ca nu esti majora si mariajul tau este fals... traim intr-o lume in care oricine are voie sa se iubeasca cu oricine (atat timp cat nu strica case si familii), oricine are dreptul sa se casatoreasca si sa faca copii cati vrea si cat il tine buzunarul...
Monica este majora, a decis sa se casatoreasca cu acest om si chiar nu ne intereseaza care si cum sunt intentiile ei ascunse sau ale lui!!! Asa cum am mai zis mi se par un cuplu ok deocamdata... mai vedem peste cativa ani!!! cu siguranta ea nu va mai fi atat de relaxata in aceasta relatie...dar ce conteaza ... pentru prezent sunt ok si sa le dea Dumnezeu sanatate si un copil sanatos...sau mai multi!

Sa se iubeasca este cu totul altceva,nu sa faca din mariajul lor un circ ieftin pe posturile nationale.RUSINE..!!!.Si 30 de ani diferenta,sa fim seriosi,numai iubire nu este
Ce o intereseaza pe dinsa sint banii.Daca Urinel nu ar fi fost bogat nici nu s-ar fi uitat la el,nu sa mai faca si copil.

Mergi la inceput

http://stiri.itbox.ro/stiri-citeste/Showbiz-si-Fun/stiri-monica-gabor-femeia-lui-nutu-camataru.html
Cit despre trecutul ei minunat ,am impresia ca e doar un pact intre Monica si Urinel,probabil a scapat-o el din ghearele mafiotilor din Bacau,oricum e tare putreda 'afacerea'

Mergi la inceput