Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Un Bentley sport cu geanta de bibe de rezerva Vuitton si 2 suzete Bvlgari cu diamante editie limitata .
PS In timpul sarcinii Monicai i-a fost permis consumul de bauturi slab alcolice cu conditia sa faca o cura de aer prin zona lacului Lemann si una de ape minerale Evian direct de la sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

ligeea, !

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Este musai sa participe la toate evenimentele mondene,sa nu piarda ceva. Ii trebuia lectii de cosmetica masculina lui Iri
http://www.atac-online.ro/monden658/Irinel-Columbeanu-ia-lectii-de-cosmetica-masculina-.htm

MIRELA

Mergi la inceput

Vai, vai, vai, ce rele sunteti!
Vrea si el sa arate bine!
Sincer..........ii cam atarna pieile! Isi spune cuvantul viata de noapte!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Fetelor, o sa ajunga si Iri ca si Brad, sa pice din picioare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Io tocmai am vazut un filmulet de prin copilaria Monicai, care m-a lasat masca. Monica complet goala facand sex, daca se poate spune asa, cu un tip si inca vreo 3-4 in jurul ei, in plin camp. Din pacate nu pot sa pun filmul aici, dar ma intreb daca va fi socat sau nu Irinel cand va viziona acest film, probabil ca a ajuns deja si la el.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vazut si noi filmul,inaintea ta ,dar nu cred ca e ea.E prea mica la inaltime si daca te uiti bine are un semn pe decolteu.M-am uitat atent la ea acuma si nu-l are...Sau si l-o fii scos!!!
Ce rele suntem....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Poate ai dreptate, dar tinand cont ca era si mai mica de varsta, copiii astia cresc de nu iti dai seama, adica daca filmuletul a fost facut acum 2-3 ani sau mai mult, cu siguranta era mai mica de inaltime.Eu ma uit la nepoata-mea care are 17 ani si care e mai inalta ca mine, dar acum 2-3 ani era mai micuta si nu imi vine sa cred ca a crescut asa ca din apa, vorba ceea...

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Ei bine, asta e filmuletul care a umplut vreo 4 pagini de discutii aici. Si am fost si mustrate, pt ca nu s-a putut posta nicaieri() si totusi noi l-am comentat din plin!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Eh da, io nu am citit decat ultimile 2 pagini si am mai citit asa pe diagonala sau din 2 in 2, dar abia azi mi-a picat si mie filmul asta in fatza si totdata si fatza.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput