Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 3
roxivan spune:
A fost aseara Irinel la un post tv, in legatura cu accidentul pe care l-a avut. Moderatoru era penibil, tot despica firul in patru in legatura cu masina, cu pagubele..
Irinel a zis ca au vizitat si o maternitate din buricu Bucurestiului si ca sunt conditii foarte bune..da Monicuta tot in Belgica naste.
A, si a spus ca Monica a fost ff incantata de scoala de la Snagov si ca vor ca atunci cand va merge la scoala copilu sa mearga la scoala din Snagov. Asta n-o mai cred!
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by roxivan
A, si a spus ca Monica a fost ff incantata de scoala de la Snagov si ca vor ca atunci cand va merge la scoala copilu sa mearga la scoala din Snagov. Asta n-o mai cred!
http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro
De Universitatea pe care o va urma micutza, nu au spus nimic?
Ce penibili!
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
De Universitatea pe care o va urma micutza, nu au spus nimic?
Daca va invata la fel de bine, prin SMS, ca si mamica.............
Anka si Ubitu
mira_m spune:
Ati vazut momentul alegerii carutului? Parca isi alegeau o masina....si ce e mai important e ca e ...stil anii '60!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ligeea spune:
Radeti voi dar ganditi-va la Pitica -ce sa faca cu o mama asa trendy si un tataic asa de cool
Nora spune:
quote:Si n-au zis si la ce spital din Belgia o sa nasca? Eu am nascut in Belgia pentru ca aici locuim si trebuie sa va spun ca este intr-adevar foarte bine. Si pot face simplu comparatie Romania-Belgia pentru ca primul meu baietel s-a nascut in Romania, in cele mai bune conditii posibile ale anului 1999. Si, totusi, diferenta a fost imensa!
Originally posted by roxivan
Irinel a zis ca au vizitat si o maternitate din buricu Bucurestiului si ca sunt conditii foarte bune..da Monicuta tot in Belgica naste.
Ptiu...uite c-am ajuns sa raspund la subiectul asta...
Nora