Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
[/quote]
Ai observat tu astea la Monica si Irinel?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
diadaniela spune:
asta-i semnatura ei!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun
blue eyes spune:
Mai, nu va luati de semnatura mea, ca ma tin de conceptia asta cu dintii! Cat despre Porumbei, pardon!,Columbei, fiecare pasarica cu limba ei. Ma refer la frantuza, biensur. Columbeii i-ar intelege sensul doar spus in... française.
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
lavinai spune:
vai da' sa ii lasati pe columbeni pe pagina 2 ???? atata indisctretie dom'le......
ultima noutate: "vedeta" noastra va naste in Romania!!!!
Luna75 spune:
Belgia nu se ridica la inaltimea aspiratiilor ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Artemis1578 spune:
Mey mey, aici o sa fie plin de paparazzi, in Belgia nu se duc multi sa o vaza!
Anka si Ubitu Athina
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Mey mey, aici o sa fie plin de paparazzi, in Belgia nu se duc multi sa o vaza!
Anka si Ubitu Athina
asa e!!!
acolo nu sunt asa de cunoscuti, nu le da nimeni atata importanta!!!
ANDREEEEEA spune:
nu stiu ce ma asteptam, sa gasesc aici....am intrat asa,ca fapt divers,si tot ca fapt divers am urmarit emisiunea foarte bine intitulata "NO COMMENT " pentru ca daca ar mai fi trebuit sa mai si zica ceva,doamana aia cred ca nu ar mai fi urmarit nimeni emisiunea.Aia-i o inculta si o pramatie care pozeaza in postura de fata buna!ma dezgusta.Arata foarte rau,si mereu a aratat rau dar acum,insarcinata este ca un STRUT cu capul mic,burta si picioarele uscate si cracanate!Cel mai mult m-a iritat cand a declarat la NASU ca nu are silicoane,ce tupeu pe ea sa minta o tara intreaga!Era evident ca si-a pus niste silicoane care,se si vad foarte urat!Iar reletia lor este la fel de dezgustatoare!...Iar acum el vine cu o carte despre viata lui si despre cum a reusit in afaceri dar a uitat sa mentioneze cand si cum a delapidat BANCOREXUL!!!!!!!!!!!Mi greata de ei si de tot circul lor!
lavinai spune:
quote:
Originally posted by ANDREEEEEA
nu stiu ce ma asteptam, sa gasesc aici....am intrat asa,ca fapt divers,si tot ca fapt divers am urmarit emisiunea foarte bine intitulata "NO COMMENT " pentru ca daca ar mai fi trebuit sa mai si zica ceva,doamana aia cred ca nu ar mai fi urmarit nimeni emisiunea.Aia-i o inculta si o pramatie care pozeaza in postura de fata buna!ma dezgusta.Arata foarte rau,si mereu a aratat rau dar acum,insarcinata este ca un STRUT cu capul mic,burta si picioarele uscate si cracanate!Cel mai mult m-a iritat cand a declarat la NASU ca nu are silicoane,ce tupeu pe ea sa minta o tara intreaga!Era evident ca si-a pus niste silicoane care,se si vad foarte urat!Iar reletia lor este la fel de dezgustatoare!...Iar acum el vine cu o carte despre viata lui si despre cum a reusit in afaceri dar a uitat sa mentioneze cand si cum a delapidat BANCOREXUL!!!!!!!!!!!Mi greata de ei si de tot circul lor!
offff cata dreptate ai!!!
ai pus punctul pe I !!!nici nu se putea o descriere mai potrivita pt dna "nesiliconata", "inocenta" si "de o frumusete rara"!!
bravo!!
mi-a placut!