Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da ce importanta mai are cearceful in anul 2006
si poate nu o intereseaza sa vorbeasca frantuzeste la banii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

iertare daca am picat si eu ca musca.Se pare ca acest subiect este mediatizat numai de noi....oameni de rind{fara a jigni pe nimeni}.In cercurile oamenilor de vaza sint lucruri normale si foarte naturale atita timp cit exista un scop si un profit.Dar stau si ma intreboare MONICA{personal nu am vazut cit este de frumoasa}oare din atiti burlaci cu bani cum la gasit pe "tataia irinel"?> CHIAR daca voi fi in contradictie cu alte persoane mi se pare o imagine penibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Dialex

quote:
Originally posted by anky

...Chiar nu putem sa o comparam cu Monica, care nu e in stare nici macar sa lege doua vorbe intr-o limba straina,sta si se uita ca vaca la poarta noua atunci cind e intrebata,ce mai,nici in romaneste nu e in stare sa o faca.

Chiar asa, mereu m-am mirat ca nu scoate o vorba īn frantuzeste cānd e cu Viri prin alde strainataturi, cį doar la bac a luat 10?
Oare o fi adevarat ca īn noaptea nuntii Virinel si-a īntepat degetul si a lasat sa se scurga cāteva picaturi pe cearsaf iar Monica si-a suflat nasul (tot īn susnumitul cearsaf)? Asta ca sa aiba ce vedea servitorii (si paparazzi) cānd duc lenjeria la spalatorie

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Faptul ca a luat 10 la bac nu este decit o sfidare la adresa elevilor cu adevarat inteligenti.
Pacat ca bunul simt si valorile morale platesc in fata banului iar
prostia si ipocrizia sunt ridicate la rang de cult,mai mult sint atat de promovate si laudate incat au devenit o virtute.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

O fi adevarat?
http://www.ziarulcn.com/article/aid/42124/MONICA-SI-IRINEL-VORBESC-DE-DIVORT/

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

De certat sigur se cearta, dar inclin sa cred ca nu vor divorta.
Noi ce mai comentam?

edit: poate ar fi trebuit sa mai stea o vreme fara acte pt a vedea cat de bine se pot intelege, trai si intelege unul pe celalalt. Primele luni fericite dintr-o relatie nu sunt neaparat garantia ca si restul vietii poate fi la fel!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ciudat, pai cand au fost in luna de miere la Mamaia, au scris in ziare ca s-au certat si Monica a amenintat ca se arunca de la balcon tocmai pentru ca ea voia la disco si Iri nu. Acum spun ca ea nu mai face fata nevoii de distractie a sotzului...

Da' de faptul ca au ales mobila neagra pentru camera fetitei ce ziceti?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Da' de faptul ca au ales mobila neagra pentru camera fetitei ce ziceti?

O fi in tendinte!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Nu stiu de ce,da'subiectul asta ma bine dispune de fiecare data
Mobila neagra la copil!?Lol,ma asteptam la roz
Divort?Nu cred(adik nu acum)..da'ce-au patit,au ramas fara audienta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Ileana, bine zici, si eu cred ca le-a cam scazut rating-ul si de aceea incearca sa mai puna un vreasc pe foc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

quote:
Originally posted by Ileana2000

Nu stiu de ce,da'subiectul asta ma bine dispune de fiecare data
Mobila neagra la copil!?Lol,ma asteptam la roz
Divort?Nu cred(adik nu acum)..da'ce-au patit,au ramas fara audienta??

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput