La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

monica elizabet multumesc pentru primire. voi fi nina 2 ca am vazut ca mai avem o Nina.
Totonio Cristina73 Mihairi
in rest despre mine ce sa va mai spun. am o minunatie de fetita nascuta pe 15 august 2006, o cheama Renata Maria si e cum am mai spus o minune de fetita.
pup scorpiutele

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Sunt la munci dupa ce ieri am stat toata ziua sa vedem ce iese cu operatia lu tata. E OK. Seful clinicii de neurochirurgie spune ca a fost una din cele mai dificile operatii din cariera lui. A filmat-o ca e buna de dat exemplu.

tata a avut o noapte lunga, cu stari rele de voma dupa anestezie, dar e bine acuma si salta inima in mine ca a scapat. sansele erau 50-50%.

multumesc pentru toate rugaciunile . au fost ascultate.

Adriana la multi ani!
restulo fetelor care ati avut Gabriele si Mihai la fel!

pe mine sa ma iertati, dar am f multe de facut!

GAby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Cum mai fetelor sa fim noi pe pag 3 ,in plin sezon de scorpiute?!!!!Da,suntem ocupate cu petrecerile nu-i asa

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Nina 2,bine ai venit,dupa cum vezi avem nevoie de inatriri.Sa-ti traiasca Papusa dragalasa si sa va bucurati de ea.Tati e chitarist?
Gaby,sanatate multa tatalui in continuare.
Va pup pe toate

poze
Iri 10 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
la multi ani! scorpiutelor aniversate astazi, sanatate si tot ce va doriti
gaby, ma bucur ca tatal tau a trecut cu bine de operatie, refacere rapida si multa sanatate
noi suntem bine, azi dim nu am auzit ceasul pentru gradi si am intarziat putin
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani cu sanatate si numai bucurii, sarbatoritelor de astazi, Totonio, Cristina73 si Mihairi !

vbartan, bine ai venit in club ! Vanina este numele tau ? Ce frumos ! Eu am sa iti spun asa, ca mi se pare ciudat sa ma adresez cu "Nina" altcuiva, decat mie. Mai ales daca ne vom intersecta des pe aici.
Sa-ti traiasca minunea de ! Nume frumoase are si ea.
Si o claie de par, cum avea si Cristinuca mea ca .
Gaby, ma bucur enorm pt. tatal tau ! Recuperare usoara si totala, sa fiti din nou acasa, impeuna.
Monica, tot pasionat de pictura si desen este Alex ?
Uite, poate intri si tu la Atelierul Piticilor si lucrati impreuna cate ceva....
Iri, cred ca este normal sa te mai apuce si astfel de stari, oricat de mult ti-ai dori si al 2-lea copilas.
Ai vazut ca si Elena are probleme cu lipsa de energie pt. joaca lui Scooby al ei.
Va pup pe burtica, gravidutzelor si va doresc numai zile senine !
Georgi, Adriana, Laura, Mira, Lory, Esme, piticutz...la apel, scorpiutzelor ! Ca Ana absenteaza motivat.
Va doresc o seara cat mai placuta, in sanul familiei !

Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

piticasigogosica si Anina_n multumim pentru urari si sa va traiasca si voua micile minuni sa cresca mari, sanatoase si frumoase.
piticasigogosica da tati e chitarist, adica din asta de hobby si in fiecare seara ne incanta cu acorduri de chitara. Pitica ta e tare dulcica, pup fata
Anina_n da Vanina este numele meu, de acolo mi se spune Nina, dar e mai mult decat ok sa-mi spui Vanina. Foarte draguta fetita ta, pupici din partea mea. Abia astept sa o vad si pe a mea asa mare.

pup scorpiutele si promit sa fiu pe baricade atat cat imi permite d-soara mea ca oricum cand am putin timp liber primul lucru pe care il fac intru pe forum

pozici cu noi

Mergi la inceput

piticasigogosica acum am vazut ca esti o viitoare mamica de mai iunie 2007. Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios.
ma cuprinde si pe mine nostalgia cand ma gandesc la perioada in care eram gravidutza si mi-e dor de acea perioada. parca as mai face inca un bebe dar noi deocamdata locuim intr-o garsoniera si suntem foarte inghesuiti.

pozici cu noi

Mergi la inceput

ca sunt singura. de fapt nu beau ca nu am ce. dar ar fi buna o sticla de vin. si un trabuc. si iubitul inapoi de la Bran. of

pup you girla,

Viciata Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor.
bine ai venit, nina.sa-ti traiasca fetita.
nina, uite ca fac act de prezenta si vin sa va spun ca aseara am ajuns la urgenta la sto,atolog asta dupa ce 2 ore m-am invartit in tot orasul sa caut un cabinet non stop.in sfarsit la 12 noaptea am gasit unul.de frica imi trecuse si durerea.noroc a fost ca mi-a salvat maseaua.a fost nervul cica(dupa cum spune doctora) "mare si gras".m-a cam durut cand l-a scos dar acum nu ma mai doare.luasem prea multe pastile si nu ma lasa durerea.asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la dentist.acum mi le repar si pe celelalte si fac si un detartraj.
in rest suntem bine, razvan e foarte bine la cresa.la servici e bine.ne vom muta intr-un sediu mai mare.nu o sa mai fie la 5 minute de casa si cam la 20 minute.dar e bine oricum.
va doresc tuturor o seara minunata.
nina, de ce lipseste ana?
gaby, cum mai e tatal tau?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

mai bine....

Mergi la inceput