La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor
stau departe de voi si nu va pup fiindca sunt racita cobzanu stiu cum am reusit dar sper din tot sufletul sa nu le-o dau si astora mici...mai ales ca pentru ruxi muci egal otita
mira, sa-ti traiasca sotiorul sa fiti sanatosi si fericiti impreuna
eryka la multi ani! multa sanatate si tot ce-ti doresti
la toate lumea(ca virtual nu se ia)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi si urez de pe acum si celor de maine ca nu se stie cum am timp.
georgi,ne bucuram ca te-ai simtit bine.
urez la multi ani tuturor ce poarta numele sfintilor de maine :Gavril si Mihail.eu v-am zis ca o am pe mama si pe pilot.azi am sarbatorit-o si pe mama.a facut 50 de ani.
gaby, succes tatalui tau.bafta multa.
la noi s-a mai incalzit vremea.e ceva mai blanda.razvan e bine la cresa.desi cred ca nu-si face el somnul cum trebuie sau e prea plictisit de stat in casa.greu ii intram in gratii pana seara.tot astept sa vorbeasca.stiu ca baietii sunt mai puturosi si ca abia a facut 2 ani, dar m-am saturat sa tot intinda mana si sa maraie cand vrea ceva.trebuie sa ghicesc.astept cu nerabdare sa ma sacaie la cap.macar asa gasesc eu ce sa inventez.
va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara si frumoasa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragelor,

Va urez tuturor La multi ani! Cu intarziere Emei, in avans Aschiutzei (se stiu ele), cu scuze pentru toate celelalte nementionate, dar totusi incerc: La multi ani Adriana, Ana, Monica- Esme, Aldaesme, HeleneC (cum te mai simti, draga mea?), Mira, Piticasigogosica(sper sa nu mai ai problemele de anul trecut pe vremea asta). Va doresc tot binele din lume si va imbratisez pe toate, ca cine stie cand mai apuc sa scriu. (Ema, Aschiutza, nu mai am messengerul la serviciu :( ).
Va pup
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna.
LA MULTI ANI sarbatoritelor noastre de azi.
LA MULTI ANI si mamei tale Adriana.Cat despre vorbit...nu stii ce-ti doresti.Stef a inceput pe la 2 ani si 2 luni sa rupa dar de atunci... a recuperat din pliiin
Va pe toate si multa sanatate.Mai ales tie Monica

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

la multi ani! scorpiutelor sarbatorite astazi, sa fiti sanatoase
la multi ani! si celor ce-si serbeaza astazi ziua onomastica
gabyin mod special si o Doamne ajuta sa ne dai vesti bune despre tatal tau
la multi ani pilotistului si mamei adrianei
georgisi multumesc ca te gandesti la mine...chiar ma simt mai bine...astia mici vad ca inca nu au luat raceala...poate scapa
va pup pe toate si va doresc distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani cu sanatate, mamei tale, Adriana ! Sa va bucurati de ea, multi ani inainte....
La multi ani si pilotistului !
La multi ani si sarbatoritelor de azi, BellaDonna, Mirona si Mcrmiki !
La multi ani, tuturor celor care, azi, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, isi serbeaza onomastica ! Gaby Michi

Gaby, sa dea Domnul sa vii cu vesti bune despre tatal tau !
Monica, ma bucur ca te simti mai bine ! Si si copilasii tai minunati.
Adriana, nici Cristina nu a fost o vorbareata precoce, dar ne-am inteles bine cu ea. Parca jucam mima. Iar acum, sa o vezi cum cere sa ne jucam mima si ce bine mimeaza...le intrece pe verisoarele ei.
S-a incalzit un pic si la noi, putem sa ne reluam plimbarile de dupa-masa. Ce bine ! Credeam ca, gata, s-a terminat cu Doamna Toamna cea frumoasa.
Va doresc o seara cat mai placuta, alaturi de cei dragi !

Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI BELLADONA pentru dubla sraboatoare,de ce nu mai treci pe la noi?
Ce ma bucur fetelor ca petreceti frumos si ca primiti cadouri
Eu sunt bine ,cu burtica mea care se face mare si cu restul familiei.Sper sa muncesc cat mai mult timp de acum pana nasc si din motive economice,dar si pentru ca trece timpul mai usor.
Yris multumesc pentru gandurile tale si eu sper sa nu mai trec prin astfel de momente.Tu ce faci?
Elena,sora mea de burtica ,cum te simti?Ai aflat sexul lui bebe?
Fetelor ieri am trecut pirntr-o stare depresiva.Am ajuns mai devreme acasa si am inceput sa ma "sufoc".Aveam sentimnetul ca nu voi avea rabdarea sa stu acasa cu bebe,ca imi va fi greu,ma obosea Iris cu energia ei(mitica...),as fi plecat de acasa undeva.Seara am asteptat sa treaca ziua cu gandul ca voi pleca maine de acasa si nu voi mai reveni asa devreme .Ce-o fi?voi mamini de 2 copilasi Mira,Monica,Ana ce ziceti?Cum e cu 2 copii?Cu 3?Cum va descurcati?
VA PUP

poze
Iri 10 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Buna scorpiute dragi.
as dori daca se poate sa ma alatur si eu voua. Sunt nascuta pe 19 noiembrie 1978.
Multumesc

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Va dorec La multi anii pt toate gabitele si mihaele si pt toate care sunt nascute astazi va pupacesc.
.

Mergi la inceput

nina(2)bine ai venit in minunatul grup al scorpiutelor
irina, sincer si mie-mi vine cateodata sa o iau la fugadar imi revin repede
numai bine tuturorsi noapte buna

monica

Mergi la inceput