Gabriel Cotabita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fetelor,mi se pare ca am cam pus paie pe foc cu invitatul la "tocat"-cu toate ca nu a asta a fost intentia mea.Poate ca cuvantul nu a fost bine ales,insa de fapt asta facem ,vrand-nevrand,cand luam in vizor un anume personaj.
Am observat ca la rubrica asta se gasesc foarte multe fete bine informate despre vedete si mi-am spus ca poate aflu si eu ceva despre Gabriel Cotabita.
Nu am nimic de impartit cu el,nu-l cunosc personal,in presa apare mai rar (nici atunci de bine).
La momentul lansarii,fredonam non-stop Domnisoara nu pleca si trebuie sa recunosc ca are o voce placuta cu un timbru aparte chiar daca nu prea si-o pune in evidenta,prezenta scenica lasa de dorit ,iar personalitatea pe care o afiseaza ca prezentator la diferite festivaluri nu-l pune intr-o lumina favorabila.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Din cate stiu este solistul vocal al trupei VH2.
Consider ca are voce bunicica!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Un increzut.
Tocmai a fost aici intr-un concert si a vizitat si biserica ortodoxa romana si vreau sa va spun ca nimeni n-a sarit pe el , la autografe sau intrebari . Se uita la toata lumea de sus . Cu ochii dupa fete tot timpul.
Si nici vocea nu mi se pare ca e fantastica. In afara de a prezenta diverse spectacole , nu stiu daca mai face si altceva , "marele artist". Ca n-a mai scos nimic pe piata muzicala.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vedeti, vedeti...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Are voce nu zice nimeni ca nu are, dar mi se pare arogant.. asta e singura concluzie in urma spectacolelor pe care le-a prezentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

si mie-mi place cum canta.
ca transpira ,ca si-a lasat nevasta asta e problema lui.pe noi publicul ar trebui sa ne intereseze doar partea artistica a unui artist nu?
si l-am vazut sambata seara in emisiunea andreei marin.Pare un tip tare citit si tare sufletist.pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si mie imi place vocea lui si e si foarte destept,nu ca altii (altele!)care cand deschid gura se intuneca afara.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

Si mie imi place vocea lui si e si foarte destept,nu ca altii (altele!)care cand deschid gura se intuneca afara.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Esti tare...

MIRELA

Mergi la inceput