Gabriel Cotabita
In ceea ce-l priveste pe Gabriela Cotabita prefer sa nu comentez pe marginea lui deoarece tot ce mi-ar veni in minte are conotatii negative si imi este foarte greu sa folosesc atribute grele in caracterizarea personajului.
Eu l-as lasa cu incredere pe mana voastra,"sa-l tocati"putin.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Raspunsuri
ECMI spune:
quote:
Initial creeata de Luna75
In ceea ce-l priveste pe Gabriela Cotabita prefer sa nu comentez pe marginea lui deoarece tot ce mi-ar veni in minte are conotatii negative si imi este foarte greu sa folosesc atribute grele in caracterizarea personajului.
Eu l-as lasa cu incredere pe mana voastra,"sa-l tocati"putin.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
De ce ai mai deschis subiectul?
Doar ca sa fie "tocat" si asta sa te multumeasca pe tine?
Ai o problema personala cu el, il cunosti? Atunci nu aici e locul in care sa o rezolvi.
Iti spun eu ceva "de bine":
Are voce.
Ii mai trebuie ceva? Eu cred ca nu. Isi face bine meseria si asta e singurul aspect de comentat.
Restul, barfe, mici rautati, comentarii ironice numai daca nu sunt spuse cu rautate
Maria si Ilinca
La plimbare
corinadana spune:
Cica sa l "tocam " putin !
Dar va scapa vreunul?!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
diadaniela spune:
eu il cunosc personal si nu merita tocat.
chiar nu merita.
e mai mult decat ok!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
chiquitita spune:
E ok ca e plin de el, ca si-a lasat sotia cu copiii pentru una tinerica? Ti-ar fi placut asa ceva? Referitor la "tocat" pe totii artistii de la "Barfe..." noi toate i-am laudat sau tocat, fiecare "cum s-a priceput mai bine"...
5+
diadaniela spune:
chiquitita,nu e deloc plin de el. probabil asa pare daca nu-l cunosti.
crede-ma ,e un tip mai mult decat ok.
iar faptul ca s-a despartit de sotia lui nu e de judecat.n-ai de unde sa stii tu ce-a fost in familia lor. si cam atat.
uite eu iti dau o floricica,ca nu vreau sa ne aprindem .
stiu ca nu-ti pot schimba parerea despre el . uneori ce se vede la tv si in presa e f departe de realitate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
chiquitita spune:
Daca zici ca-l cunosti... Atunci fetele care il stiti, ziceti de bine, sa isi schimbe lumea parerea.
PS. Uite si de la mine o ca nici mie nu imi plac "impunsaturile virtuale".
5+