40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga Cius am citit in vara asta o carte autobiografica a lui ... cum il cheama Doamne ca imi sta pe limba... Nu Paler dar pe acolo. Un scriitor roman care e de fapt de profesie medic si care a fost rau vazut de comunisti. Unul din Ardeal... ma duc acasa sa ii gasesc cartea in fine... ce povesteste el ca a facut la 18-20 ani depaseste imaginatia mea de parinte... cica parintii l-au trimis la bucuresti sa faca facultatea si el in schimb nu s-a inscris si a astat asa cu unul si cu altul, traind de azi pe miine, tocind banii parintilor pina cind ma-sa a aflat si l-a taiat de la portie. Atunci omul a facut tot felul de matrapazlicuri ca sa traiasca. S-a trezit odata in gara, cind fiindu-i foame si nevaind un ban in buzunar il atragea ideea de a-l jefui pe un tip adormit pe o banca... dar a alungat gindul, a zis uite unde am ajuns si s-a urcat in primul tren, a facut blatul negru pina acasa unde s-a pus cu burta pe carte si a intrat la medicina... acum e scriitor caci n-a profesat medicina... ah ziceti cum il cheama...

Mergi la inceput

Inca o chestie... parintii acelor copii care sint de capul lor nu pot fi dati in judecata pt. ca si-au abandonat copiii? ce spune legea in Ro? Totusi sint minori. In sua pt. asa ceva parintii pot fi dati in judecata. Asta mica, nu exista mama leacuri naturiste pt. asa ceva? AI grija de tine. Ce copil bun. Si inca o data Cius, nu e chestie de educatie ci de firea copilului. Uite am o familie prietena, care au un baiat si o fata. baiatul cu probleme. Cind mergeam in vizita aduceau bautura din portbagaj caci daca o tineau in casa baiatul o bea. ANturaj prost, note proatse, ma-sa (care e medic) l-a luat de tispe ori sa-l testeze de droguri etc... numai probleme cu el. Fata serioasa in care parintii au toata increderea. S-a tinut de carte, nu le-a facut probleme. Imi ziceau ei ca aceleasi lucruri le aud in casa ambii copii. Nu ii trateaza diferit, nu le spune lucururi diferite si cu toate astea el le face probleme, ea nu. Deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by cius22
Craciunitzo-imi dai voie sa-i povestesc povestea cumnatei tale?

Chiar te rog.

Nu certati copiii cand viseaza!
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Nu stiu craciunel iubit....ca deja nu mai pot...si cand ma duc la doctor....cica nu am nimic...nu iese nimic la analize...si eu am mereu aceeasi intrebare "atunci de ce ma doare?"

Mergi la inceput

carmen dar e prima data cind iti face alergie la antibiotic? de regula doctorii intreaba inainte de a-ti prescrie ceva iar augumentinul e clasic la sinuita. Iti spun pt. ca fiu-meu suferea de sinuzita cronica, imi facea de 2-3 ori pe an pina l-am operat... ba a avut si complicatii cu dureri de cap ce mai nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi. asta pt. ca din nastere avea orificiile sinusurilor prea mici si la el orice raceala se transforma in sinuzita....in rest ai grija de el... nu mai stiu citi ani ai spus ca are dar in fine, sinuzita e o boala la moda in sua pt. ca de mici copiii nu poarta caciulita. apoi merg la scoala iarna fara fes... merg la inot si eis cu capul ud iarna... ce sa te mai miri. ai grija de al tau si nu-l lasa sa plece cu capul ud de la bazin sau sa mearga fara caciula.

Mergi la inceput

mai eu nu stiu de ce pitpalaci e ASA DE GREU sa fixeze odata problema ierarhiei de mesaje. sa vezi ce mesaj ii trimit lui mr. Florin daca n-o fixeaza imi iau jucariile si plec, fir-ar sa fie, ca nu e mare lucru. ma maninca palmele sa le scarpin nitel programele astea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eu am venit sa ma plang ca nu mai stiu incotro sa o apuc. Asa cum v-am povestit am inceput lunea trecuta din nou antibiotic -augmentin- pt sinuzita lui Eric. Noaptea trecuta pe la 3 dimineata a inceput sa se foiasca rau de tot. Eu cearta-l, Eric treci la culcare, el abia pe la 5,30 a adormit din nou. Cand s-a sculat la 7 am zis ca mor. Este plin fetelor din cap pana in picioare de bube mari rosii, au excrescente ca le simti cand atingi pielea. Mi-a facut alergie la antibiotic. Antibioticul nu-l pot opri ca are sinuzita acuta. Am fost la medic si mi-a schimbat antibioticul. Ce fac eu daca si la asta imi face alergie?

Va pup si nu va suparati, dar trebuie sa vorbesc si eu cu cineva ca o iau razna. Nu am apucat sa citesc, sper sa recuperez diseara.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc o pagina in urma. Of mai Simonel, prin ce treci si tu. Nu pot sa cred ca politia a fost asa de transanta, ca le da mana libera acestor tineri care nu stiu ca-si distrug viata. Sa dea Dumnezeu sa-i vina mintea la cap Roxanei si sa va linistiti si voi. Putere multa si intelepciune!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Oana, ce ati hotarat pana la urma cu pasap lui Sebi? Noi l-am facut prin consulat aici in LA si a durat 6 luni.
Craciunita, sper ca nu te superi daca-ti mai zic ce mai stiu si eu privire la sarcina, ca nu as vrea sa le numesc sfaturi. Incearca sa eviti ORICE in primele 3 luni care sunt definitive ca sa zic asa in formarea fatului. Nu te mai vopsi, nu lua nici un medicament daca se poate, evita orice. Dupa ce treci de primele 3 luni poti sa zici ca ai trecut un hop. Pupa burtica!
Kuki, pupa cel mai fericit copil din lume! M-am inmuiat toata!
Doina, dulce rau cum vorbeste baietelul tau. Cati ani au copii tai?
Lu, cum fu pana la urma petrecerea? Sa-ti traiasca William si sa imbatraniti frumos impreuna alaturi de fetele voastre dragi! Ce face Carla?
Alina, te simti mai bine? Ai grija cu racelile astea, ca uite cat o mai trag eu cu fiu-meu dupa o raceala idioata!
Laura, bine ca ati ajuns cu bine. Sa-mi povestesti cand te intorci cum ati supravietuit cu copil mic in avion. Pupici si vacanta placuta!
Mik-ule, eu te intrebam cati ani are Marceline. Pup-o ca tare e dulce, toti copiii iti sunt tare frumosi. Tu cum te-ai descurcat cand ti-au fost mici cu bolile, ca eu deja clachez. Adevarul e ca Eric e bolnav de 2 luni incontinuu si tot nu am terminat!
Si noroc cu retele tale, macar asa din scris sa “miros” si eu putin!
Soni, tu ai un suflet urias de copil. Esti extraordinara!
Ana-Maria, tu esti dulce rau cand vrei! Sanatate multa!
Adriene, bine ca nu-i gravida totusi fata, ca era pacat de copilul ala totusi. Sper sa-si fi invatat lectia donsoara si sa cumpere preservative data viitoare cu urmatorul tip.
Eric are doar 2,4 ani si e a doua oara cand ia antibiotic. Acum fiind vorba de sinuzita ar fi trebuit sa ia 3-4 saptamani. A fost o sitiatie mai ciudata, a racit, doctorii asa cum ii stii si tu, lasa-l ca-i trece, dupa 3 saptamani de tuse pana vomita, medicamente contra astm si alergie, am cerut eu antibiotic, ca simteam ca innebunesc cand vedeam ca el e bolnav de 6 saptamani si nu mai trece a naibii raceala. I-am dat augmentin 8 zile. A fost ok 4 zile si iar tuse, iar pana aproape sa vomite. Am fost la alt medic pt o alta parere, i-au facut x-ray si i-au gasit sinuzita acuta. Deci el deja luasese 8 zile antibiotic, pauza de 1 saptamana si am inceput din nou antibiotic. Azi era a 7 zi de antibiotic din a doua tura si azi noapte mi-a facut alergia aia urata. Azi am fost la medic si fac pauza maine de antibiotic si miercuri incep cu altul inca 12 zile. Sper ca macar la ala sa nu-mi faca iar o reactie, ca trebuie sa scap cumva de sinuzita aia. Si totusi cred ca nu e alergie, ci intoxicatie cu antibiotic, ca a luat prea mult timp. Offf, Doamne ce ma fac?!
Noi stam in California si aici nu e prea frig niciodata, iar el a racit in august cand a inceput day-care. Nu exista sa nu aiba ceva pe cap iarna sau toamna, nu iese niciodata ud afara. Nu stiu ce s-a intamplat, deja ma depaseste situatia. Ma rog la Dumnezeu sa scape de sinuzita asta ca tare a mai fost chinuit saracutul!

Pup si celelalte fete, sa nu credeti ca am uitat de voi, dar e deja 11 seara la mine si noaptea trecuta am dormit doar 4 ore, asa ca sunt zombie. Iuliana, Liliana, Olivia, Noemi, Dana, Carmi, Gabi, Pis-pis!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Asta nu e viata. N-am timp nici sa mor si cand ajung acasa n-am energie decat sa ma trantesc in fotoliu.
Aseara am facut un efort supraomenesc si am facut copilului clatite cu branza si stafide. Nu stiu cum au iesit ca mie nu mi-au mai ramas.

Dimineata am iesit cu catelul si m-a interpelat vecinul: nu v-am vazut aseara. Craciunitzo, pana cand ziceai ca are termen?

Mergi la inceput