40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by cicina

Am trecut in " silenzio stampa".

cicina

Deee ceeeeeeeeeeeee?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simona, nu stiu ce sa-ti spun... Sper sa-i vina mintile la cap Roxanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Exista si o varianta de silentio stampa partiala?
Cred ca sufar de oboseala cronica, nu ma simt in stare sa leg cuvintele, dar sunt mereu prin preajma, cu ochii pe voi, deci aveti grija ce vorbiti ca stiu tot

Mi-am amintit iar de bancul ala cu comparatia dintre un inginer si un caine: inteleg tot, dar nu se pot exprima. Asa si eu, doar sunt inginera, nu?

Asa ca va pup pe toate de noapte buna in speranta ca maine o sa fiu mai vorbareata nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele nu stiu ce sa va spun... pina la urma se pare ca prietena lui fiu-meu nu e gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

deci nu vei fi bunicutza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Daca nu este,e bine.Ramin la parerea mea ca fata i-a intins capcana clasica de prins barbati.N-a facut altceva decit sa-si trinteasca singura usa in nas.Tinerete!Tinerete!

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nu inteleg ce e in capul lor (fiu-meu si ex prietena) si de ce fac asta. cred ca il vrea inapoi cu orice chip acum ca are alta prietena... in fine, ce-i cu cicina caci n-am inteles ce spune.cu intirziere bine ati venit pt. fetele noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Dragele mele,

cat ma impresioneaza ca imi dati sfaturi...ma ajutati efectiv...Nu/nu cred ca s-a drogat...de fumat au fumat,au ascultat manele...s-au plimbat prin oras...si-au adunat gashca,s-au chefuit...Incerc sa ma apropii de ea...sa-i arat consecintele...sa-i vorbesc prieteneste si cald...sa-i arat ca imi PASA...

Craciunitzo-imi dai voie sa-i povestesc povestea cumnatei tale?...sa-i arat ca viata e dura...ca uneori meandrele sunt intortocheate,dar cu bunavointa se poate iesi la lumina...de ce sa treaca anii?...impresionanta poveste de viata...cand citim asemenea povesti,ne gandim ca noua nu ni se poate intampla asa ceva...si cand colo,viata ne asteapta cu surprize exact dupa primul colt...Imi aduc aminte ca baiatul fratelui meu a avut un episod asemanator la 15 ani...a fugit de acasa,cu gand sa se aciuiasca prin Bucuresti...l-au cautat,l-au gasit...s-au luptat efectiv sa-l scoata din ghearele anturajului...au reusit...a terminat cu BRIO liceul,anul asta a terminat cu BRIO si facultatea de management turistic...e un baiat cu capul pe umeri...DAR-......atunci...cand lor le era mai greu,in mintea mea ii consideram vinovati de parinti...ca l-au rasfatat prea mult,ca i-au dat tot ce a vrut...am avut TUPEUL sa-i judec! ma gandeam ca eu NU VOI GRESI ASA!...si iata,nu au trecut decat cativa ani de atunci si EU trec prin clipe mult mai groaznice...viata chiar NU IARTA!

Dar acum,m-am linistit oarecum...incerc sa-mi adun puterile pentru ce va urma de acum incolo...

Va pup pe toate-nu va scriu numele,de teama sa nu-mi scape vreunul si sa supar pe una din fetele dragi!...Aveti grija de voi...capul sus,sa zambim-cum zice Murphy-"smile,tomorrow could be worse!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

adri..nu stiu ce sa spun...ma depaseste situatia..eu nu am simtit asa mult dorinta de teribilism..ca lucrez de cand ma stiu....si ai mei ma tineau la respect!! sper sa se rezolve cu bine situatia....

eu ma simt mai bine un pic numai..azi ma intepau si ovarele(cand m-am trezit)...senzatia de foame o am mereu..chiar daca mananc tot imi chioraie matzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

vreau butoiul..........

Mergi la inceput