Andreea Raicu si Tudor Chirila?
Raspunsuri - Pagina 2
ligeea spune:
De ce sa i-o tin , crezi ca am fost impreuna ?
Pentru lumea mondena o femeie ca Andreea nu mai e o ,,prospatura .
A avut o gramada de relatii-nu ca i le contabilizez eu , e rubrica de can-canuri,si nicuna n-a durat prea mult. or fii si barbatii defecti dar chiar toti ?
Mie imi place de Andreea cum arata la corp , la fata doar cand e bine machiata . Crede-ma ca a vut un proces cu un ziarist si am fost in aceeasi sala de vre-o 7 ori , am tot studiat-o . Se imbraca bine are gust (sau stilisti buni ).
dar e clar ca in viata particualra nu e implinita si cel putin mie imi e clar ca ea si TC nu se potrivesc . Mai vorbim peste vre-o 2 luni .
Oricum comentariile tale au fost la adresa MEA nu la adresa subiectului. Fa un topic cu mine daca crezi ca merit...
michelle7 spune:
si io zic ca odata ce te apropii de 30 de ani succesul la barbati scade incet incet. hai sa fim seriosi cate iubite "trofeu" de peste 35 de ani exista? ori devin neveste ori dispar de pe " covorul rosu"
Cristina_C spune:
Pai aici suntem la rubrica de "barfe" si, prin definitie, nici nu-i de asteptat sa spunem sau sa auzim numai lucruri placute despre personajele pusa in discutie. Chiar nu cred ca are rost sa va suparati.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mariussimiuc spune:
Ligeea,comentariul meu a fost la adresa raspunsului tau,nicidecum la persoana ta.Nu te cunosc indeajuns incat sa te combat sau sa deschid un topic despre tine. Chiar daca suntem in sectorul dedicat barfelor,parerea mea e ca o putem face civilizat.Sau nu? Tie nu ti se pare ca prea zgarie ochiul..."Fata deja nu prea mai are ,,cautare a trecut prin patul la cam toti barbatii ,,bazati Are si 28 de ani ..."?? Mie da!
Uite iti dau si o ,ca sa nu mai ai impresia ca vreau sa ma cert cu tine!
Miha
ligeea spune:
Si nici macar n-am barfit -adica n-am spus neadevaruri despre o persoana care e nu de fata si incapabila de a-si sustine punctul de vedere .
Are 28 de ani ? Are . O femeie e cea mai frumoasa un numar de ani , nu toata viata ca n-are cum.
Are niste probleme cu pastrarea relatiilor ?
Are.
michelle7 spune:
am citit ca de Chivu s-a despartit pt ca era prea cheltuitoare.cica a cheltuit intr-o zi 10.000 euro pe haine si ca aia a pus capac. dar am citit intr-o fitzuica de scandal asta
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by michelle7
am citit ca de Chivu s-a despartit pt ca era prea cheltuitoare.cica a cheltuit intr-o zi 10.000 euro pe haine si ca aia a pus capac. dar am citit intr-o fitzuica de scandal asta
Michelle
Banii lui, ai ei sau banii comuni?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
danielac spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by michelle7
Michelle
Banii lui, ai ei sau banii comuni?
Cristina,
mama lui
Cresc...
ai lui cu siguranta, ca doar fata nu are mare avere... e de fapt o tipa de lux (ca sa nu zic altceva)!
Dana