fericirea intr-o relatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Parerea mea este ca, daca a indraznit sa dea, cu siguranta va mai indrazni.chiar daca va trece o luna,doua,..., un an.un asemenea barbat ,parerea mea -NU VALOREAZA NIMIC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dupa o bataie cred ca nimic nu mai poate fi ca inainte... si ca, orice ai, nu poti sa-ti stergi din minte momentul cand a dat in tine. Daca, printr-o minune, poti sa uiti sau sa-ti spui c-ai visat urat, ca n-a fost de fapt nimic (deci sa te pacalesti singura) atunci da, poti fi fericita mai departe. Sa "aduci" fericirea inapoi in relatie inseamna de fapt sa te simti tu fericita - el se considera fericit daca-l ierti si il primesti inapoi. Si fata e cam mare ca s-o bata - nu sunt de acord nici cu bataia la copii mici- iar sotul a facut doua mari greseli: prima ca si-a permis sa te loveasca si a doua ca a facut-o in prezenta fetei, presupun. Cum poti fi sigura ca n-o sa se mai intample?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

babyblue esti tare suparata pe masculi!
Eu nu am zis ca a facut bine ce a facut dar pt ca si-a dat seama ca nu vrea sa le piarda cred ca inseamna mult , a gresit si si-a dat seama ca a gresit, relatia lor sa rupt undeva in acest timp si raman numai 2 lucruri de facut
1 primul sa incerce cu vorba buna sa vada daca se poate salva ceva
2 sau sa incheie relatia
Cred ca ramine la alegerea ei ,eu nu am facut decit sa-mi dau cu parerea la o solutie care ar putea sa-i salveze casatoria bineinteles daca ea doreste acest lucru.

stiu, nu cu TINE am ceva, doamne fereste...ci cu masculii violenti. i-as bate pe toti la talpa cu fierul rosu...

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

oricum detectivismele astea Nu duc la nimic bun...ce sa afle? ca a innebunit subit?

oare era femeii batute de barbat nu se mai termina???

doyni, io nu am mai fost fericita cu barbatul meu si Nu ma batea/insela/injura...daramite cu unu' care cara pumni...ce fericire, frate? e degradare absoluta, esti un gunoi in ochii lui...iertare?? in veci!!! si stai tu calma, curand iti va mai cara si alti pumni. prima palma e grea! citeste ce a scris alyssa, citeste topicul de la abuz. asa incepe...

_

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmona spune:

of si cu viata de cuplu!! adik sa vizualizez: te indragostesti, te casatoresti, faci un copil, ai o viata OK o perioada de n ani, la un moment dat fortuit va separati, dupa n+3 ani partenerul se intoarce...altfel decat il stii. Ehe, si sa nu ignoram faptul ca poate si tu te-ai schimbat in intervalul acesta!

Dat fiind ca o viata de tanar (a fetei tale) ai stat cu el, si probabil ca au fost perioade frumoase, tu stii cel mai bine, parerea mea este ca atat pentru sotul tau cat si pentru tine merita sa incerci sa afli de ce s-a produs aceasta schimbare. Faptul ca se intarzie jumate de ora nu e motiv sa incepi sa cari la pumni. Afla unde se ascunde minciuna in relatia voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Iertati-ma dar pe mine ma innebuneste sfatul acesta cu masa romantica. Sunt de acord cu tine Babyblue... De ce femeile trebuie mereu indemnate la perpetuarea umilintei? Sa-si adune fortele vlaguite si sa regizeze un sau o ca poate, poate, s-o indura stapanul casei de ele si-o reveni la sentimente mai bune...
si nu rezolva nimic cand situatia e putreda! Sunt doar sfaturi si retete stereotipe, care nu functioneaza, ba chiar mai rau fac! Nu vad cum si-ar putea gasi o femeie abuzata puterea de a inscena momente romantice, cand ea are vanatai pe corp... Si de ce.... de ce mereu se cer eforturi din partea femeii, ingaduinta, rabdare nesfarsite, iertare, toleranta, blandetze, tact, intuitie, intelepciune... Dupa toate cele indurate... Barbatii nici nu-si pun problema cum sa salveze o relatie. Fac praf ani de convietuire intr-o secunda in care ridica palma grea si o pravalesc asupra nefericitei fara a se gandi macar daca merita sau nu. Si tot femeia trebuie sa se adune din cioburi si sa adune cioburile jalnice ale casniciei...sa lupte in continuare... pentru CE? Pentru CINE?

Eloise 38 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

eloise....da da da..si io parca turbez cand aud ca femeia umilita trebuie sa se apuce de cine romantice si declaratii (fie vb intre noi, mie mi-e sila de cine romantice si cand sunt indragostita de unu', daramite sa fiu invinetita de el)...

si pt ca in realitate sunt un miel prost, macar aici pe forum dati-mi voie va rog sa imi imaginez ce as face: ahhh.....as lua un par si i-as zice urland: "bip..bip..bip (niste injuraturi la adresa lui)...dc mai dai in mine, te prind in somn sau beat si iti dau si eu tie de nu te mai scoli a doua zi, sau te scoli paralizat in carutz direct"...apoi as lua tot dulapul cu farfurii si i le-as arunca in cap una cate una zbierand ca un indian in preerie, adika urland...pana as ragusi, apoi as iesi pe scara blocului si as urla "ma omoarrraaa.....politiaaaaaa"..apoi m-as duce la maica-sa acasa si de la parter as urla..."bip bip neamul cutare, luati-va handicapatul acasa....ca m-a batuuuuttttt", apoi m-as intoarce acasa si as incepe sa ii toc marunt cu foarfeca toate camasile si chilotii, dar marunt marunt pana as simti ca ma calmez...apoi sosetele....tot tot...pana nu ar ramane decat un maldar de carpe....intre timp..iar urletul cu indianul....i-as lua toate obiectele personale ( after shave, parfum etc) si i le-as arunca de la balcon una cate una...(intre timp pe fata as trimite-o cu 200 de mii la suc si la un film)....si asta tot timpul urland ca in preerie....si apoi f calma as lua un diazepam, m-as farda si as iesi sa beau o ciocolata calda.:))

suna rau?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Babyblue

Mergi la inceput

anca wish...nu-s casatorita, am fost...e drept Nu m-a batut niciodata bietul om.

eu am precizat clar ca Nu as face asta in viata de zi cu zi, doar ma manifest si eu virtual pe forum...da' ma intreb, oare ar fi chiar asa nasol k dupa o palma sa iti pierzi mintile si sa faci pe nebuna?? macar dc el isi permite, sa iti permiti si tu o nebunie, din asta...

io nu am vazut violenta in familie, nu am trait-o...pana am dat de ultimul meu iubit care mi-a trosnit o pereche de palme de nu am stiut ce e cu mine..m-am uitat perplexa la el....si l-am lasat definitiv! apoi am suferit ca un caine! apoi fosta lui m-a sunat si am iesit cu ea la un suc si mi-a pov ca primea batai crunte de la el (voia sa ma avertizeze cumva, nu-sh ce a fost in capul ei...da' io oricum ma despartisem...)...apoi el m-a cautat isteric cu lacrimi, flori si iertaciuni...nu l-am iertat si dupa o luna jumate...m-a sunat "intamplator" amicul sau bun sa imi zica ca ex iubitu meu s-a combinat cu alta si e fericit cu ea! :)) o fi adev sau nu...putin importa...

ce e imp e ca desi am suferit crunt, crunt o luna de zile..(fetele stiu ca ma tot plangeam pe forum si pe la jurnale)sa dea naiba...de nu a trecut pana la urma....:)) deh....dar sincer,mai stau noptile si construiesc scenarii de cum as fi reactionat altfel cand mi-a dat palmele alea si regret ca in loc sa ma uit ca un vitel prost si speriat, nu am urlat si nu am luat ceva sa-i dau in cap...k tare as fi vrut acum sa fii facut o criza de nervi colosala...macar sa-l sperii k a dat peste o nebuna...ceva de genul sa iau un satar de sniztele si sa il alerg prin curte

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by babyblue

eloise....da da da..si io parca turbez cand aud ca femeia umilita trebuie sa se apuce de cine romantice si declaratii (fie vb intre noi, mie mi-e sila de cine romantice si cand sunt indragostita de unu', daramite sa fiu invinetita de el)...

si pt ca in realitate sunt un miel prost, macar aici pe forum dati-mi voie va rog sa imi imaginez ce as face: ahhh.....as lua un par si i-as zice urland: "bip..bip..bip (niste injuraturi la adresa lui)...dc mai dai in mine, te prind in somn sau beat si iti dau si eu tie de nu te mai scoli a doua zi, sau te scoli paralizat in carutz direct"...apoi as lua tot dulapul cu farfurii si i le-as arunca in cap una cate una zbierand ca un indian in preerie, adika urland...pana as ragusi, apoi as iesi pe scara blocului si as urla "ma omoarrraaa.....politiaaaaaa"..apoi m-as duce la maica-sa acasa si de la parter as urla..."bip bip neamul cutare, luati-va handicapatul acasa....ca m-a batuuuuttttt", apoi m-as intoarce acasa si as incepe sa ii toc marunt cu foarfeca toate camasile si chilotii, dar marunt marunt pana as simti ca ma calmez...apoi sosetele....tot tot...pana nu ar ramane decat un maldar de carpe....intre timp..iar urletul cu indianul....i-as lua toate obiectele personale ( after shave, parfum etc) si i le-as arunca de la balcon una cate una...(intre timp pe fata as trimite-o cu 200 de mii la suc si la un film)....si asta tot timpul urland ca in preerie....si apoi f calma as lua un diazepam, m-as farda si as iesi sa beau o ciocolata calda.:))

suna rau?

Nu, deloc! Esti de milioane, serios! Rid cu lacrimi!
Mie, personal, mi-a placut finalul: sa iesi sa bei o ciocolata calda dupa scenariul de mai sus - este cea mai cool chestie pe care am auzit-o in vremea din urma. Vin' la mine sa te tzuk!

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

Mergi la inceput