Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am lipsit un pic fetelor, dar, din pacate, am motivatie pentru absente...Am avut, iar , un episod de "rosu in gat"...a debutat sapatama trecuta vineri, cand a facut febra cam mare(39,2), si am tinut-o tot in febra pana sambata seara,De duminica nu a mai facut, dar cand ne-am dus la dr., diagnosticul a fost, bineinteles" rosu in gat", si, desi ne-a prescris iar antibiotic, eu, ca o mama denaturata ce sunt, nu i-am dat. Ci am fugit repede la dr. homeopat si ne-a dat dansul ceva remedii, dar, a zis ca daca pana vineri nu se face mai bine gatutul, vom fi nevoiti sa luam antibiotic. Febra nu a mai facut, dar, ca de obicei, nu vrem sa papam nimic, si daca papam ceva, vomitam. Cam cu astea m-am "distrat" eu in ultima saptamana, si de aceea nu am mai scris nimic, desi v-am citit.

Daria l-am admirat pe ginerica vorbind la telefon, si parca am vazut-o pe Ale, vorbind, pe limba lor. Chiar aseara am filmat si noi un "episod" asemanator, dar, nu vi-l pot arata, pentru ca nu avem cablu sa leg aparatul de filmat de PC. Cum mai merge soferitul? Sa nu ii mai bagi in seama pe toti prostii, ca nu merita, nu fa aceeasi prostie pe care am facut-o eu!

Oana am admirat pozele cu prietena noastra . Leti e o scumpete! Cum sunteti acum?Cum stati cu moralul?

scriu in mai multe mesaje sa nu pierd...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Ligia am vazut si ultimele poze al voastre. V-ati imprietenit cu olita? Ca vad ca stati frumos...Alexandra sta zilnic pe olita de cel putin 2 ori , cand se trezeste dimineata si dupa masa, dar nu intotdeauna avem si rezultate.

Ellinia felicitari pentru bna.Sa dea DD sa va intelegeti super bine cu ea, sa o placa Stefan si ea pe el, si asa sa ai si tu un pic de timp numai pentru tine.

Mergi la inceput

Danna felicitari! Deci din 5 noiembrie mergeti si voi la cresa!Aa vei avea si tu timp pentru tine! Multumesc pentru sfaturile date, stii ca inseamna foarte mult pentru mine, ca esti alaturi de mine, si da, ai dreptate, Alexandra are stilul ei propriu, Dar cum merge un pic mai bine treaba, cum facem rosu in gat. Acum am primit si ceva siropel pentru intarirea sistemului imunitar, sper sa dea ceva roade, Ca de-abia e toamna afara, ce vom face la iarna, nu stiu. Cred ca de frica sa nu se imbolnaveasca vom sta mai mult in casa. Deci in decembrie s-ar putea sa veniti iar in Ro? Sper sa reusim sa ne intalnim de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

adeana,imi pare nespus de rau.Mi-am imaginat eu ca nu ati disparut asa,fara motiv. Cum se simte Ale acum? A mancat ceva in zilele cu febra?
ariadna,cum sunteti? da un semn,ceva,orice.
adriana ce faceti?
De ce nu mai spui nimic??
an-k,nu stiu ce a fost in capul meu,am citit despre intamplarea cu sora sotului,am vrut sa scriu,dar...am omis.Imi pare rau ca v-ati izbit de asa probleme. pe de alta parte, daca nu-i o femeie buna,ci dimpotriva...e mai bine asa. Vezi tu,asa s-au aranjat lucrurile incat sa scapati de langa ea.F bine. Stiu ca e greu acum,dar o sa va fie mai usor,in restul vietii,cand nu veti fi constransi sa locuiti langa un neom.Hai,ia-o ca o sansa data voua de a scapa de neoameni si sansa de a intalnii altii pe masura aspectantelor voastre.sa fie intr-n ceas bun,sa reusiti sa construiti ,apoi poate reluati in considerare ipoteza unui bb 2. Ar fi pacat, vorba ligiei, ca niste intrusi sa aiba o asemenea pondere in traiectoria vostra de viatza.

Va povestisem de trenuletul primit de Brien,cu casa,gara si copacii mesteriti de bunici. Ieri a primit si o masinuta faina.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara fetelor.
Si eu dispr destul de des,dar cum Dora nu este acasa nu am ce sa povestesc de ea si nu ma simt asa bine fara ea.
Ea este foarte bine la bunici,vb de 7-8 ori pe zi,dar nu este suficient.As vrea sa fie tot timpul cu noi.
Sper din noiembrie sa mearga la cresa.
Este o dulce,Cere la olita,cere Apa si Apte.Il striga pe bunicul s-o incalte cu papucii "Titiii ,papu"(papu-sany papucii).

Vb cu mine la tel."mami bobo,apte"

Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

adeseana, multa sanatate Alxandrei. Imi pare rau ca iarasi sunteti racite. Apropo de mama denaturata, la ultima tura de raceala nu l-am dus la doctor, adevarat ca nu a facut febra si l-am tratat eu ca altfel ce crezi ca ar fi scris pe reteta noastra?!
Da, Radu s-a imprietenit cu olitza, cam de doua ori sta si el. Dim daca il iie direct din pat pe olita, rezultatul este inbucurator, daca nu, ghinion. Cu caca e ciudata, ca daca il vezi ca se screme si repede il pui pe olitza cred ca se inhiba, ca nu mai face decat un strop mic mic.In fine, nu il stresam pt ca nu-i este clar cand trebuie sa anunte de caca, asha ca anuntza in timp ce face sau dupa, iar la pipi nici nu se gandeste.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Ligia multumesc! Am fost ieri la dr. homeopat, Alexandra e inca rosie in gat, nu tare, dar inca se vede, asa ca ne continuam tratamentul...dar, fara antibiotice!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Azi Alexutu mi-a cazut...in fantana din parcul de vizavi de spital,la capela Militara!O fractiune de secunda m-am intors,ca erau niste copilasi care nu stiu ce mestereau la carutul nostru,si in clipa aia el s-a rasucit pe un picior,mi-a scapat din mana[m-am prostit ireversibil,e clar]si a cazut de pe bordura care margineste fantana,cam de la 30-40 cm inaltime,plantandu-se cu fetisoara drept intr-o gramajoara de noroi,cu mainile intinse lateral ca avionul!!!Nu va spun ce a fost in sufletul meu cand l-am ridicat si nu se vedea decat o masca de noroi din care se deschidea o gurita mare care plangea!Pe masura ce il stergeam cu servetele pe ochi,nas,gura,incepea sa iasa si sangele la iveala!in final bilantul este bun,caci n-are nimic rupt/spart,dar avea buza umflata si sparta,julituri deasupra si dedesubtul guritei si in jurul nasului,iar din ochi pana seara tot iesea noroi!Judeacand la rece,caci am fost sa revedem locul cu pacatul,am avut noroc cu noroiul,varianta ar fi foat sa pice in freza pe beton/ciment.De ranit,l-a ranit o coaja de castana,si aici am avut noroc,ca era cu partea interioara spre fata lui,nu cu ghimpii.Dar m-am simtit de nimic toata ziua!Am venit repede cu el acasa,recuperati de urgenta de sot,exact cand fugeam cu el in brate si caruciorul intr-o mana spre spital,sa reusesc sa-l spal,ca era infernal cu noroiul pe escoriatiile alea sangerande si in ochi.L-am bagat sub dus,saracutul,el plangea si eu cu dusul in ochii lui,da-i apoi cu comprese cu ser fiziologic pe ochi,cu betadina pe escoriatii,gel de arnica,crema de galbenele,lucratura psihologica pentru sedare...Acum,in afara de ochiul stang extrem de rosu,dupa atatia corpi straini cati a avut de eliminat,si de multiplele julituri[daca va pun poza,ne plangeti de mila],e linistit si vesel,doarme ca un ingeras.a,i-am mai dat si putin paracetamol inainte de culcare,dar edemul oricum s-a retras deja complet.O groaza de emotii,si asta sigur este numai inceputul,caci el este un poet,care vrea sa cerceteze tot si cu ochii numai la luna si stele,fara sa se uite pe unde calca.Dar adultacare-l insotea e de vina,ca stie cum este.Asta e,fug sa ma odihnesc,ca nu mai pot,toate cele mi-au scapat toata ziua in cele 4 directii.
Va pup.Sorry,dar n-am apucat sa citesc nimic,sper sa fiti mai bine ca noi astazi!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita imi pare asa de rau de ce ati patit azi! Uite multi de la Alexandra pentru tizul ei, sa treaca repede buba, si sa nu fie cu urmari.Ati mai fost la spital cu el apoi? Sau l-ai doftorit tu acasa? Bine ca e mai bine acum! Te inteleg perfect! si

Mergi la inceput

Fetelor ma simt superr acum! Tocmai am venit de la un concert extraordinar sustinut de Alphaville...erau printre preferatii mei prin anii '90...si a fost ceva nemaipomenit sa ii vad live!!!! M-am simtit ca la 20 de ani!!! Au cantat exact o ora, apoi au fost chemati inapoi la cateva bis-uri! Toata lumea cantaaaaa "big in Japan", "forever young", "sounds like a mellody", si desi a fost cam frig nu am simtit...ce mai!asa super nu m-am simtit de mult, chiar aveam nevoie!

Mergi la inceput