Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oana,minunat ati petrecut.Leti a crescut teribil.E mare de-acum!Toate peripetiile piutoresti prin care ati trecut dau un farmec sporit mini excursiei.Fantastic si ma bucur pentru voi

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

adseaana,adriana pe unde sunteti?

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Dar,chiar asa,unde sunteti fetelor?

Mamacita,chiar asa curajosi nu suntem,ar fi trebuit sa fim un pic inconstienti,cred ca ai si gandit asa,doar ca nu te-ai exprimat .Cristi era pitit in spatele Letitiei si o tinea,chiar strica efectul intr-una din poze ca se vede putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-k,voi ce mai faceti?V-ati mai linistit?
Mey,Adriana,mai lasa si tu muraturile ca ai pus pentru tot poporul.A trecut ceva timp de cand nu ne povestesti de voi.
Anca Mihaela,esti bine?
Ellinia,ati batut palma cu bona? Cum e?

Mergi la inceput

MAMACITA,vreau sa-ti spun ca m-ai distrat copios.Mi-am imaginat tinerelu' cu chilotii de carton fugind mancand pamantul.Esti bestiala!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by dariaevelin

MAMACITA,vreau sa-ti spun ca m-ai distrat copios.Mi-am imaginat tinerelu' cu chilotii de carton fugind mancand pamantul.Esti bestiala!

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Dar,chiar asa,unde sunteti fetelor?

Mamacita,chiar asa curajosi nu suntem,ar fi trebuit sa fim un pic inconstienti,cred ca ai si gandit asa,doar ca nu te-ai exprimat .Cristi era pitit in spatele Letitiei si o tinea,chiar strica efectul intr-una din poze ca se vede putin.

De data asta nu m-ai citit,nici macar in subconstient n-am gandit asa,doar ma miram ce echilibru bun are leti,ca al meu e de multe ori...matolica

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!

Rapid va salut ca se trezeste Stef si nu i-am facut inca papa, am zis sa incerc netul ca ieri numi-a mers dc-ul...
De luni dimineata avem bona, e oficial! Sunt foarte fericita!
Oana vazut pozele cu Leti cocotata sus de tot! Bine ca v-ati mai destins un pic!

Nu am timp deloc, parca sunt bagata in priza permanent...nici la vaccin nu am mai ajuns, sper sa nu faca iar vreo raceala pana reusesc eu sa-l duc!
Ma enerveaza ca nu mananca, astazi iar n-a mancat nimic-nimic. Il trec iar pe vitamine ca nu se mai poate! Da-i incolo de dinti si de masele ca mi-au mancat zilele ! Chiar asa ceva nu se poate...Acum nici macar nu ma lasa sa-l dau cu Calgel, asa ca nici macar nu stiu ce dinte sau masea ii mai iese...
Am fost dimneata sa ma tund ca nu se mai putea si bineinteles ca pe Stefan l-am luat cu mine. Prima data s-a speriat, a crezut ca-l tunde pe el si vroia sa fuga! Pana la urma a stat cuminte si l-au distrat doamnele de acolo cat m-am tuns eu...si nici macar nu m-a tuns bine ! De abia astept sa vina bona, safie in regula, sa pot iesi si eu ca o iau razna!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

o chestie draguta.Ieri,il filmam pe Brien cum forma cifre aiurea pe telefon,apoi vorbea cu robotul care-i spunea ca numarul nu este alocat. S-a nimerit ca exact atunci,sa sune sor-mea(pe care Brien o adora). A raspuns el,evident si... faza cea mai faina ca a recunoscut-o(dupa voce). La un moment dat ea l-a intrebat daca stie cu cine vorbeste iar el a raspuns "NUIA" adica Iulia in dialectul brien.
L-am tot rugat sa-mi dea tel sa vb si eu, n-a vrut,era ocupat sa-i povesteasca cum ca urma sa mergem jos unde se gasea "baga"un excavator,care baga pietre intr-o remorca , pana cand i-a spus sora-mea sa-mi dea receptorul.
Na,mie mi se pare ca am surprins,la noroc,o faza draguta
aici:
http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/filmulete%20diverse/?action=view¤t=MVI_2236.flv

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Va salut si eu, ca nu am mai facut-o demult!
am remarcat si eu lipsa prelungita a Adrianei si ma intreb daca stie cineva ceva de ea, ca parca nu-mi vine sa cred ca pune atatea muraturi
Unde esti Adriana? Cezarica ce face?

an-k am citit cu mare tristete cand ai scris ca ati luat hotararea sa nu mai faceti bb2. Eu sper din tot sufletul sa va razganditi, sa nu fie o decizie definitiva, pt ca daca exista si oameni de nimic pe lumea asta , cum e cumnata ta, asta nu trebuie sa ne descurajeze in actiunile noastre, pt ca trebuie sa fie convinsa ca voi sunteti 2 parinti minunati si care vor lasa o amprenta sanatoasa in comportamentul de mai tarziu al copiilor!
Sa sti ca m-am bucurat nespus cand ai hotarat sa nu te lasi de scoala, stiu ca ti-e greu , dar sti cum e, rezultatul este mai bine primit daca nu este obtinut usor!
Scuza-ma ca ma bag in sufletul tau, dar imi sunteti dragi si tu si Bia (). Altfel ce mai faceti ? Mai e bunica la voi?

Edit: avem poze noi
Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput