40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Porumbel, pentru tine, special, o sa pun parola la poze. Dar macar 1 zi/luna am voie sa va arat niste poze? Teee roooooooooooog!
adrienne, la noi sunt +30C, sper sa mai tina vreo doua saptamani.
KUKI, asta e tinuta ta de la serviciu? Wow! Iti sta foarte bine, ai un aer sic si calm, fara dezmatul stresant al hainelor descusute si sifonate.
Imi cer iertare celor pe care le-am dezamagit ca n-am cules via dar sper sa am curand o veste buna, deocamdata e doar o senzatie cu miros de speranta.
lu, tare ma mai gandesc la tine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Craciunitza , apreciez mult ca ma intelegi...Si bine-nteles ca poti arata poze cat de des vrei , o sa incerc sa ma uit doar cu coada ochiului , bine ?

Kuki , imi dai voie sa-ti spun ca-mi place mult cu ce esti imbracata ( si ca te invidiez putin ? ) La tzara aici unde sunt eu nu a vazut asa ceva...Ar trebui sa ma duc special pt. asta intr-un oras mare , si nu prea pot...prea curand...

Mergi la inceput

In alta ordine de idei , am uitat sa va spun " Buna dimineata " !
O si un pt. fiecare in parte ...si va doresc o saptamana frumoasa , caldura si pace in suflete , buna intelegere cu cei din jur si multe bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata si o saptamina minunata tuturor!Eu nu am somn(m-am trezit la 6,45 desi nu aveam motive,dar probabil subconstientul era treaz pe motiv de chaos in bucatarie).Oricum creier varza dupa conversat in 3 limbi.
Kuki multumesc din suflet ca m-ai luminat cu mesajele-eu ma raportam singura am zis ca asa ma baga si pe mine in seama mai repede.Am sa incerc sa scriu mai repede cele 10 mesaje,pentru ca eu vreau sa va ofer cafeluta fierbinte si nu reincalzita.Copilutul meu va face 11 ani in decembrie,si am si eu ca si tine un an greu ca acum se decide unde merge.Oricum mult succes baiatului tau si Craciunitzei ca si voi aveti examen si sper sa iasa asa cum va doriti!
Carmi,poti fi putin mai precisa,asa un oras de reper?
Soni am sa ma interesez sa vad daca exista pe aici prin zona vreo asociatie a romanilor poate faci vreo vizita prin Germania!
Noemi,multumesc de urare!
Intreba cineva de lene-imi cer scuze nu mai stiu cine-pe mine cind ma apuca o dau pe seama tiroidei!Bun motiv si chiar tine crede-ma pentru a nu avea probleme cu propriul eu.
Mai revin ca trebuie sa scriu 10 mesaje!

Dana

Mergi la inceput

Adrienne , ma bucur ca ai avut un we linistit , "la gura sobei"...dar nu stiu de ce , simt ceva ciudat in linistea asta...sper sa fie doar o parere ! Ce se mai intampla cu baiatul tau ?

Cine stie ce mai e cu Nema ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nema a ascultat Joe Dassin tot week-endul si acu vrea sa-si puna repartitoare:))
Stiu tot !

Multumesc de aprecieri, eu speram sa-mi admirati culoarea parului.

Craciunitza, eram sifonata tare? Si dezmatata?:))

Mai, eu iar n-am chef de munca. Cu ce se trateaza asta?

Mergi la inceput

Kuki , te rog sa ma ierti , am fost convinsa ca ti-am spus despre culoarea parului prima data ! Acum am recitit si-mi fac mea culpa ! Sa stii ca-mi place mult !
Dar cel mai important e sa-ti placa tie ! Primeste , te rog , o ca sa-ti treaca supararea !

Nema , ce faci , te pregatesti pt. vacanta de iarna ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hai, mai Porumbela ca doar nu eram suparata.
Dar pentru mine culoarea e noua, mi se parea mie ca asta am de aratat, hainele sunt vechi.

Trebuie sa fac graficul pe luna octombrie, pot sa ma trec in concediu toata luna, ca si-asa n-am chef de munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Yupii!Acesta e al 10-lea mesaj.Am reusit!Sper!
Am uitat in primul mesaj-Kuki esti frumoasa!(exterior si interior-am simtit asta)
Adrienne-daca nu te superi-,mie imi place iarna dar totusi mai tine-o la tine putin!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

aici sunt da' am urgentze (nu repartitoarele )

am zis ca mai dau pe-aici da' tre sa-mi fac temele ca am ramas mult in urma cu raspunsurile

Mergi la inceput