40 cu + sau - (cap.24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Craciunitza....moderatorii nu au nici o putere. Florin (ADMIN) se ocupa de asta!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Acu m-am prins, pretextu'eu chiar voiam mustulet cu pastrama.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by soni

Misto poze Craciunitza!!!
ce pacat ca n-am bunici!!

soni, scumpa, nici eu nu mai am bunici. Da' am socri
cicina, si eu vrea must si pastrama

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Doamna KUKI unde umbla? Dumneaei doarme si eu veghez.
Doamnelor, saptamana asta fac zacusca, care mai faceti zacusca si dupa care retete?

Poze

Mergi la inceput

Doamnelor, eu raportez la moderator. Poate ca, daca primeste o suta de plangeri, face ceva cu forumul asta. Sau poate nu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Si uite-asa ma imbolnaviti voi de inima...
Cand vad pozele din albumul tau , Craciunitzo , ma apuca asa un dor...de numa ! Ia fa matalutza bine si fa-ti contul privat , si trimite parola celor interesate prin PM , ca sa n-o vad eu...
Nu de alta , dar daca vei continua in stilul asta , o sa ma ai pe constiinta ! Na ! C-am zis-o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Nu va mirati (prea tare ) de prezenta mea la ora asta matinala pe forum , dar sotiorul meu drag scump si iubit nu e acasa pana maine seara si nu pot sa dorm ! Habar n-am ce voi face maine (daca voi face !!! ) , cred mai degraba ca o sa profit de fiecare repriza de somn a bb-ului meu si o sa incerc sa-i urmez exemplul !

Hai sa va mai plictisesc cu niste povesti (bune , probabil de adormit copiii...care sunteti pe aici si nu aveti somn? ) .
Azi dupa amiaza am fost cu o prietena la clubul unde merg fetitele ei sa vedem si noi (eu si baietii mei ) ce fac copiii acolo . Intre noi fie vorba , Andrei si Paul sperau sa-i inscriu si pe ei acolo , asa ca mai mult de asta ne-am dus .
Buun ! Cand am ajuns , lectia deja incepuse . Profesorul , un pensionar despre care am aflat ca a fost la "mama lui acasa " (adica in Rusia ) mare antrenor de handbal (parca) , incerca sa-i convinga pe niste copii cu varstele cuprinse intre 3-6 ani sa faca oarece miscari/exercitii in stilul celor pe care le faceam noi la ora de educatie fizica . Ca sa nu o lungesc prea mult , am ajuns de comun acord cu baietii ca antrenamentul pe care-l facem noi acasa , dupa indicatiile taticului lor , e de nivelul facultatii !
Asa ca au renuntat la gandul de a merge acolo , in schimb ne gandim sa le invitam pe fetitele prietenei mele la noi sa faca exercitii adevarate !
Acum, ca sa nu aveti impresia ca exagerez , sa nu va inchipuiti ca fac militarie cu ei , dar i-am invatat ca atunci cand incep un lucru , trebuie sa-l termine , trebuie sa se concentreze la ceea ce fac , si asta e valabil atat in ceea ce privesc antrenamentele , cat si lectiile !
Ce-mi place e ca Paul vrea sa il imite f. mult pe Andrei si pt. ca ne vede facand lectii , vrea si el ! Asa ca fac lectii cu amandoi , pe rand , bine-nteles , si cu fiecare la nivelul lui !

Hai ca m-am laudat destul pt. saptamana asta ! Scuze daca vi se pare ca m-am lungit prea mult , dar simt ca pot impartasi cu voi bucuriile mele...

Va pe toate ! Ma duc la nani , sper sa adorm pana dimineata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna fetele. La noi a fost fring weekendul asta. AM dat drumul la caldura. IN rest nu m-am ocupat decit de cumparaturi si chestii casnice. Mi-am vopsit parul (castaniu inchis) si acum imi fac manechiura si ma uit la un film pe hbo. Pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Bombineata (asa zicea copilu' cand avea vreo 2 anisori)

Doamna KUKI n-a dormit bine. A avut tantari si n-a mai avut pastile pentru ei. Asa ca si-a pus patura in cap si s-a foit pe toate partile.

Craciunitzo, eu nu rad de tine, rad de mine ca am intors calculatorul cu susu-n jos cautand poze cu via, cu galeata cu struguri, cu Craciunitza imbracata-n trening si rosie pe maini...ei, as! Craciunitza se hodinea bine merci in fotoliul din odaie, bun asa...si mustul promis? si pastrama? macar coliva? macar bomboana de pe coliva?

No, haideti la o cafea ca a inceput sa se lumineze de ziua

Edit ca sa zic ca aseara m-am vopsit, s-a mai dus din castaniul care ma chinuia, sunt din nou un pic www.dropshots.com/day.php?userid=168647&cdate=20061002&ctime=073146" target="_blank">blonduta.
Ah, ce bine e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si eu ca si Adrienne nu am facut nimic, dar nimic weekendul acesta doar shopping, si am mancat in oras in fiecare zi...si nu am gatit nimic. Sa vedem ce mancam saptamana asta...rabdari prajite cred.
Gata si eu intru sub dus si apoi la facut manechiura.
Pup si va urez o saptamana frumoasa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput