Andrea Esca si Alexandre Eram
Raspunsuri - Pagina 4
nuschu spune:
quote:
Originally posted by miau-miauquote:
Originally posted by maraki
Andreea a fost sefa de promotie la Liceul Lazar, asta spune cāt de desteapta este Sa nu fim rele, ce e de necrezut ca are o casnicie frumoasa?
Hm, eu stiam ca a fost sefa UTC (uniunea tineretului comunist) in liceul Lazar. De rezultatele ei la invatatura nu se auzeau prea multe.
miau-miau, asa am aflat si eu. Sa zicem ca unii profi erau nemultumiti de performantele ei. Ma rog, la nemultumirile lor am putea adauga si frustrarile lor, personale...
Li
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Fata de alti stiristi, citeste extrem de bine prompterul!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Dupa atatia ani de experienta....cred si eu ca citeste bine.
Noi 2 singurei
michelle7 spune:
hai mai irlandeza ca a citit bine de la inceput . in plus de asta mai sunt o gramada de prompteristi cu experienta si n-au credibilitatea eisi m-ai dau si balbe dese. in america de exemplu sunt o gramada de cititori de prompter celebrii si audienta stirilor li se cuvine in mare parte, iar salariile sunt pe masura , cateva milioane pe an.
Ileana2000 spune:
Sunt total de acord cu Irlandeza!Dupa atatia ani de ..sa fi prea prost,sa nu capeti experienta!Nu mi-a placut niciodata Esca,nici freza ei..
sheherezada spune:
Fiecare om trebuie sa creada in ceva.Eu cred ca voi mai bea un paharel.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
chiquitita spune:
Cica Loredana s-ar fi apropiat cam mult de sotul Andreei si s-a stricat prietenia intre ele doua!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
ellej spune:
quote:
Originally posted by nuschuquote:
Originally posted by miau-miauquote:
Originally posted by maraki
Andreea a fost sefa de promotie la Liceul Lazar, asta spune cāt de desteapta este Sa nu fim rele, ce e de necrezut ca are o casnicie frumoasa?
Hm, eu stiam ca a fost sefa UTC (uniunea tineretului comunist) in liceul Lazar. De rezultatele ei la invatatura nu se auzeau prea multe.
miau-miau, asa am aflat si eu. Sa zicem ca unii profi erau nemultumiti de performantele ei. Ma rog, la nemultumirile lor am putea adauga si frustrarile lor, personale...
Li
Chiar asa si era, stiu pentru ca a fost colega de liceu cu sotzu' (meu). Deci are 36 de ani.
L-am vazut de mai multe ori, live, pe barbatul ei. Arata bine ca "mascul", e si simpatic, de inteligenta nu pot comenta ca nu stiu.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Cica Loredana s-ar fi apropiat cam mult de sotul Andreei si s-a stricat prietenia intre ele doua!
De unde stii? Eu citeam ca a participat alaturi de sotul ei la ziua Loredanei, unde s-au simtit foarte bine...picanterii, acolo!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
chiquitita spune:
Am citi www.interesulpublic.ro/22-06-2008/Loredana-se-da-la-sotul-Andreei-Esca.html" target="_blank">aici.