Andrea Esca si Alexandre Eram
Raspunsuri - Pagina 2
catutza spune:
Salutare !
Datorita meseriei mele, i-am intanlit de cateva ori, ea:nu e ca la tv, adica era total schimbata, era mai vorbareata-dar vorbea tare, sa fie sigura ca e auzita, si ce mi-a placut la ea:parul nu era ca la tv, adica acea faimoasa carare disparuse. Mie asta nu-mi place la ea, faptul ca de atatia ani nu schimba nimic la infatisare...aceeasi tunsoare. El: mi sa parut un tip sobru, care mai mult asculta decat vorbeste.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
daniella4 spune:
E frapant de perfecta viata acestui cuplu. Sunt de acord cu cei care nu o considera pe Andreea Esca nici frumoasa, nici desteapta si sunt uimita de succesul pe care l-a avut in cariera.
sheherezada spune:
Cheia succesului : sa fi la locul potrivit si la timpul potrivit.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
michelle7 spune:
ei na. lasa ca are talent la citit. trebuie sa recunoastem ca e cea mai tare cititoare de prompter. raaaar baga cate o balba. si are voce si fata credibile
si e casatorita si are 2 copii , nu e implicata in scandaluri, asta iar ii da credibilitate
uite de exemplu alessandra stoicescu e vazuta in reviste sarutandu-se cu unul in public. apoi el e vazut cu alta. apare in revistele de scandal. asta ii scade credibilitatea si odata cu ea scade credibilitatea si stirilor pe care le prezinta. chestie psihologica .
prezentatorul de stiri trebuie sa fie curat ca lacrima
chiquitita spune:
Va aduceti aminte faza cu "S-a....butonu'! de au dat-o Carcotasii!!!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
maraki spune:
Andreea a fost sefa de promotie la Liceul Lazar, asta spune cāt de desteapta este Sa nu fim rele, ce e de necrezut ca are o casnicie frumoasa?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Va aduceti aminte faza cu "S-a....butonu'! de au dat-o Carcotasii!!!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Vazut!!!
crinuta spune:
Mie imi place tipa. E tonica, are personalitate, e buna profesionista, iar despre familie, ce sa spun, din afara pare o familie reusita.
Crinuta si Rayan
Lorenza spune:
Si-n afara de liceu,mai are si alte studii?
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"