Julio Iglesias
Raspunsuri - Pagina 2
Lolly spune:
Super frumos, canta omul asta... Am inteles ca o sa scoata un nou album cu "evergreen-uri".
Dar, trebuie sa recunosc ca mie imi plac mai mult melodiile lui in spaniola... Nu stiu daca e vorba de "limba", de... nu stiu...
chiquitita spune:
Dupa cum am zis si in primul post, eu il ador. Si cantecele lente, si cele triste, parca are cate una pentru fiecare stare de spirit!
Ma inveseleste sau imi da o dispozitie melancolica, il ascult de multi ani si inca nu m-am saturat.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
carolada spune:
si eu il ador si il prefer lui fiu su ,o fi ala mai tanar dar "gaina-in cazu nostru cocosubatran(a)-face zeama buna".eu am vazut si filmu despre viata lui(demult,eram copila),a fost fotbalist si de atunci imi placea.am multe melodii de ale lui,dar in germana parca nu mi place cum cantain spaniola si engleza da,ori o fi din cauza ca nu mi place germana,cu toate ca stau in austria?nu stiu.oricum tipu e o legenda vie.ati vazut "baila morena"clipu cu thalia dansand si el canta? super sau agua dulce,agua sala?
www.camping-kasern-salzburg.com
cait spune:
Si eu una il ador.Am fost anul trecut la un concert de-al lui; toate cantecele erau in franceza dar erau super.Sala era plina si ce m-a uimit cel mai mult ca jumatate din spectatori erau tineri.Oricum un super concert chiar daca uneori se vedea ca era destul de obosit iar mana stanga ii cam tremura.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Cristina_C spune:
Unde gasesc si eu pe net o melodie cu el in germana? Sunt curioasa cum suna... cred ca destul de ciudat
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Candy spune:
Mie-mi place mai mult timbrul lui Julio, vocea calda, in schimb imi merg la suflet melodiile lui Enrique (ma refer la linia melodica in sine)! Pacat ca nu au scos un duet tata-fiu, cred ca ar da lumea pe spate!
Din pacate, am citit ca nu prea se inteleg, desi Julio a declarat in mai multe randuri ca e mandru de ce a realizat fii-su.
roxana1974 spune:
Julio Iglesias...ce voce mmhhhmmm si eu ador cantecele lui, mai ales pe cele in spaniola. Habar nu aveam ca vine in Ro, mai ales la Cluj, sigur voi fi la concert!
No, vidiazni!
capra cu trei iezi spune:
cand vineeeeeeeeee? in oct, dar cand?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Charlie spune:
Octombrie ? Apai Caprita cu trei iezi tu sti mai multe !!
Chiar asa de repede si nimenea nu stie nimic ? Nu tu publicitate, nu tu bilete la vanzare ! Nu pot sa cred asa ceva !
Vad ca facem un fan club aici ! Abia astept un evergreen a la Julio ! Nu stiu are un acel ceva care ma face sa simt frumoasa, pasionala, ispititoare... Ce mai tura vura.. imi vine sa-mi pun tocuri, sa-mi dau parul pe spate si sa cuceresc lumea..., deh minte creatza de muhera !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)