SĂLAJ ( 19 )
Raspunsuri - Pagina 28
Bimilit spune:
giulia de toale nu prea stiu ce sa-ti zic.gasesti lucruri faine si la zalau , da si in cj.acuma depinde de gusturi si bujet.
elutza ce fain ca poti intra direct pe forum.am incercat si adineaori da nu merge.oare e calculatorul meu de vina?
ioana inca nu am vb cu izolatoru pt ca-i plecat la munca, da tot dau eu de el azi.te sun mai tarziu si "barfim"
in draga voie .
fetelor io-s happy.deseara o sa vizionez memoriile unei gheise.am citit cartea.is curioasa de ecranizare.
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
diplodocus spune:
FETELOR...k sa descoperiti artistul necunoscut( inca) din mine...uitati-va aici
Citeva dintre capodoperele mele![]()
BIANCA- no, daca sotzull meu a vrut sa pove cu tine...
ce puteam sa-i fac?![]()
Mai cu decalajul orar m-am prins...Mi-am reglat si eu ora la klk cu ocazia asta
...da' tot nu am gasit unde a pus Elutza poze cu desenul lui Mihai ???
Noapte buna!
Bimilit spune:
sara buna!
moama ce liniste e la noi.unde sunteti ? va uitati la meci?
ioana mi-ai facut-o
.io am vrut sa ma conversez si cu tine si tu te-ai dat dusa.nu-i bai lasa ca mai insist si maine
.
bey, io vad ca fac monologul blondei pe aici .mai insist ca poate apareti.
va tzuc in sir indian si mai vin........
!
giulia71 spune:
prezent!
io-s pe forum, pe aici pe colo...
oricum facem prezenta maine la cafeluta1
salutari si pupici la toate fetele
Sa auzim de bine ;)
Bimilit spune:
ioana cum ti-ai reglat ceasu? ca ti-a aruncat mesajul mult inainte , adica cu o ora.baga acuma un ochi pe pag noastra si citeste , sa vezi daca intelegi ceva.tu raspunzi inainte de a-mi posta eu mesajul.nu pot sa-ti vad creatiile.no ce sa fac?bey, pt a putea vedea desenul lui mihaita trebuie sa-l rogi sa ti-l arate si cum la ora asta doarme bag sama ca nu ai nici o sansa.
giulia pe unde esti?
!
mihaela_s spune:
io trec repede sa va salut...is tare obosita, stau la serviciu de la 7 la 19, stres cu nemtoaica langa noi, asta scoate si untul...macar de ar rezolva ceva, dar la felul cum vad muncitorii si maistrele treaba, ma cam indoiesc. In fine, om vedea!
adriana, nu mi-a zis mama nimic, sau nu te-ai oprit? Ori o fi uitat ea. Tare ne e dor de Silvi, azi n-a vrut sa vb cu mine la tf, era ocupata cu desenele la tv.
Ma bucur ca Andreei ii place!
ioana, nu pot sa mai vad pozele...am vazut cateva cu luk, acum nu ma mai lasa :((.
elutza, unde e desenul lui mihaita?
Va pup pe toate!
Mihaela si fetele mele
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetele !!!
Bianca am rezolvat problema rpd . Am mers la nr. 5 , am facut cerere , a semnat-o directoarea si am plecat cu ea la S.B.
Suntem multumiti pana acum de alegerea facuta . Sper sa fie ok pana la sfarsit . De fapt sunt convinsa ca asa va fi .
Ioana iar nu pot sa vad pozele ... Am tot vrut sa te intreb , cum e colegu la noul loc de munca , multumit ???
Giulia linistita Calinu tau poate fi coleg cu fiica-mea deoarece sunt doar 16 copii in clasa . Depinde si de unde anume veti sta . Poate o sa fiti mai aproape de alta scoala . Dar mai este pana la anu ... Cand vei veni in Zalau iti voi spune si magazinele de unde ma imbrac eu de obicei .
Mihaela am stat la povesti si cu mama ta si cu Silvia . probabil ca mama ta nu stia de unde sa ma ia , dar mi-a spus ca ramane Silvia 1 saptamana la ea ca tu ai mult de lucru la servici . Probabil ca au uitat . Diana cum e cu scoala ?
Paula mersi de informatii . Imi place ca esti mai activa in ultima vreme . Tine-o tot asa !!!
Claudia nu ne-ai spus de mult cum sunteti cu tanti care sta cu Rebeca ??? Deja cred ca nu mai aveti probleme si s-au obisnuit una cu cealalta .
Elutza ai terminat de amenajat apartamentul ? Inca mai asteptam pozele ... Ia fa tu o poza si la desenul mult laudat si pune-l ici sa ...
Otilia cum ai scapat de mustruluiala de la director ? Sau nu a aflat nimeni nimik ??? Andrei cum sta cu prietena ???
Va tzuc ... vin sa vad care ce ati raportat ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa specific ca pot accesa normal forumul ... nu mai e nevoie sa intru pe google ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
salajence la apel!

pt toata gasca.
fug sa-mi beau cafea si mai vin.....
!