SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

NE PLACE LA NOUA SCOALA . SUNTEM MULTUMITE . Azi am obtinut si cererea de transfer .
Trec azi pe la scoala sa vedem cum merge Andreea cu liniutzele si bastonasele .
Paula e mukoasa si inca mai maraie , cateodata , dupa noi dimineatza .

Am uitat sa-ti , Mihaela , ca m-am intalnit duminica dimineatza cu Silvia si mama ta in Artima . Tare scumpica e ... ne-am batut deolalta , din greseala , nu rau ( nu te speria ) , si ea , scumpica , s-a intors si cu vocea ei mi-a spus " o, scuze " si atunci am vazut cine este .

Incerc sa vad si eu pozele ... am fugit ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Ioana imi place stilul tau de a-i face poze lui luca . Interesant este si modul cum le-ai aranjat , ca sa zic asa .
Frumos fok Luca al tau . Si ce freza meseriasa i-ai tras ...
Da cu fratele tau si cumnatzica nu ne-ai pus poza ... vezi ce rea esti !!! Da nu-i bay ...
Parca te-a mai intrebat cineva cu ce program ai aranjat pozele , spune rpd ici sa...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Ioana, am vazut pozele. Luca e un scump!
Da chiar asa, sa nu arunci fracul, ca cine stie, poate il vom inchiria si noi, pt un eventual viitor bebe!(no amu io sper ca o fi fata, da cine stie?)
Sa-i dai un pupic de la mine!

Deci , otilia , sa intelegem ca se va inmulty gashca salajencelor ???? Sau ce ????

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetele mele,
Iaca si eu reusi azi sa ma conectez si sa intru sa va salut pe toate!
Azi noi avem liber (Calinu meu-totdeauna de fapt au liber miercurea) si am fost la dentist sa ne faca sigilarea la maselutele definitive si cum doctorul a vazut o masea terminata, i-a scos-o.
Mai fetelor, trebuie neaparat sa-mi laud si eu baiatu...a fost asa cuminte, manca-l-ar mama, i-a facut patru anestezii ca la adult si n-a zis "au""!
Azi am realizat cat de curajos e baiatul meu!

Vreau sa va zic ca nu suntem la prima visita la dentist, dar erau inainte adevarate show-uri cu urlete, tipete, rugaminti, samd.
Azi a fost totul ok!
O sa va zic si cum va fi data viitoare, dar chiar ma bucur ca i-a scos maseluta aia terminata!
In rest, suntem bine, l-am pus sa faca lectii si zice ca-l doare asa ca o sa-l pacalesc s-o punem un pik de somn si facem lectiile dupa-amiaza.
Anacezara, ma bucur ca esti multumita de noua scoala! Te rog frumos sa ma tii si pe mine la curent , caci daca va fi ok, Calinut va fi coleg cu fetita ta.
Bilimit sa-mi zici si mie pe unde gassti toale faine...
O sa va zic si eu cum sta treaba aici cu toalele!
Ei bine, sunt, dar cele care sunt de buna calitate si frumos croite sunt extraordinar de scumpe si nu te atingi decat cand sunt solduri. Astea se gasesc prin buticuri cu diverse marci..
Ei bine, nici atunci nu m-am putut atinge caci, cele din hipermarketuri sunt si mai ietine si cum trebuie sa imbrac si pe mama si pe sor mea...prefer sa iau din supermarket.
In general, la supermarket rar gasesti lucruri finute si de buna calitate, aici sunt produse in serie pentru toata lumea si la preturi acceptabile.Cam asta e parerea care mi-am format-o eu aici, daca voi mai stiti si alte trucuri, astept cu drag sa mi le impartasiti

Pupici la toate si vorbim!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Mai fete..eu unele raspunsuri ale voastre nu le intzeleg...cred ca am sarit undeva o pagina la citit...

ADRIANA-pai, pozele le-am prelucrat pe Yahoo Photos, direct, fara nici un alt program...Au schimbat ei ce trebuia pe acolo
O sa mai pun poze si cu frate-meu...Dar nu am mai avut cind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare ,intru si eu sa va salut,dupa ce se trezeste Rebeca nu prea mai pot sa stau la calculator ca vrea si ea ba sa scrie ,ba sa vada desene animate.
Bianca nu am tuns-o pe Rebeca ,am fost la coafor doar pentru breton ca era prea lung si o deranja la ochisori.Nu stii ce face Minodora si Patricia?Eu nu reusesc sa ajung pe la ele si nu stiu ce fac .
Ioana lui Luca.
la toate si mai vin.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

scuze pentru exprimare "Salutare ,intru si eu sa va salut",acum am vazut ce am scris.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare fetelor

bianca ma bucur ca ti-a placut "capodopera" lui mihai, e primul lui desen facut atat pe hartie cat si pe birou, se terminase hartia ... de fapt lucrand cu carioci s-a pictat si pe maini, cu toate ca am avut eu grija sa minimalizez dezastrul

ioana lui luk

eu pot intra pe forum pe calea normala, nu e nevoie sa intru prin google

miahi e foarte marait, sotul imi e racit bocna si nici mie nu imi e tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elutza sa treci data pe pictura.moama de ai sti cate am si eu de la tudor.matei in schimb nu-i incantat de creioane .el e cu surubelnita, bicicleta si mingea.chiar azi m-am uitat in dosarul lui tudor si mi-au dat lacrimile cand i-am vazut capodoperele.

claudia nu stiu de mino nimic .nu am vb de mult cu ea.am vazut o tanti in parc (eu eram in masina)si am crezut ca e patricia( desi fetita era tunsa scurt) cu dansa.no blonda si aiurita cum is am crezut ca ai tuns printesa.

ioana io vreau poze doar cu carpa de praf.

adriana sa inteleg ca ai rezolvat cu transferu fara probleme?

va tzuc si mai vin....

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana (daca erai blonda te intelegeam)mesajele sunt intercalate.asta in functie de ora setata in calculatorul expeditorului.ca si io am ramas socata la inceput, da am cercetat si am ajuns la concluzia asta.de ex cami posteaza cu raspunsul la anumite intrebari adresate de noi , inainte sa postam mesajul( asta asa apare la o prima lecturare) .

va tzuc si mai vin....

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput