SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

ioana nici eu nu le vad si de-abia le asteptam

adriana ma bucur ca andreei i-a placut pe noua "strada"

poze si de la noi
septembrie
octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Au schimbat cei d la Yahoo formatul la Photos, ai am uitat sa pun pozele p public

sper k acum e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Doamne cat e de frumos LUCA.moama si ce bine-i sta in frac.ioana tzuca-l apasat din partea mea.tare mumos e baiatul

otilia pe unde esti?

adriana cum a fost la scoala?(ps. ai primit telefon de la.......?)

va tzuc si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salut fetelor!Merge netu ca naiba. Inca nu am reusit sa citesc ce a-ti scris, da maine promit ca ma ocup de asta. Am intrat sa va salut, si nu in ultimul rand sa aduc Sj in TOP! la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Dada...de cartele telefonice e vorba... eu mi-s mare colectionara de cartele... si de mult tot vreau sa ajung la Negreni sa mai vad ce este si pe acolo...Din pacate, nu am prea gasit ce ma asteptam... Mi-a cumparat o cunostinta sambata...au fost multe si ieftine...dar eu pe duminica n-am mai gasit mare lucru...
La urmatoarea intalnire (la care sper sa pot veni si eu :D) aduc colectia ... poate facem schimb... sau...poate o sa va placa asa mult ca va conving si pe voi sa-mi starngeti cartele... Am in jur de 1000 fara dubluri

Bianca draga... ai zis cu cine te-ai intalnit la negreni? Ca cu sigur nu cu mine

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Ioana...abia acuma am vazut si eu pozele...mumos tale tale flacaul tau... Sa pasterzi fracul... daca va fi cazul il inchiriem si noi Pozele in ce le-ai prelucrat?

Just married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

Paula cu adriana m-am intalnit.auzi si eu am 2 cartele , chiar azi mi-am facut curat in geanta si am vrut sa le arunc , dac vrei ti le dau . mama mea are o colectie impresionanta de ceasuri de masa si mana , iar tata colectioneaza umbrele.io cred ca nu-s a lor ca nu practic "sportu " asta.

gagici unde sunteti?

va tzuc si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Apoi,mai, fetelor, da nu mi ziceti si mie o data, va rog, CE FEL DE CARTELE SINT ALEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare,intru si eu sa va salut.
Ioana lui Luca,e tare dulce,imi cer scuze inca o data ca nu am intrat si pe la voi.
Noi am fost plecati sambata la cules de struguri,Rebeca a fost tare harnicuta ,a cules si ea in galetuta ei boabe.
la toate si noapte buna.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Doamne feri sa le arunci...bunatate de cartele...pastreaza-le acolo pana ne intalnim

Just married

Mergi la inceput