SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Am fost si eu la negreni... pt cartele mai mult...dar nu prea am avut noroc :(( De acolo am mers la belis, apoi la huedin... Suntem rupti de oboseala si de somn...

Va pupic....noapte buna

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, cred ca sambata, daca voi putea, am sa merg la cluj cu Ovi. Abia apoi, adica seara voi ajunge in zalau. Dar ramane pe data viitoare, cum v-am spus, pana da zapada Ovi va merge saptamanal la Cj si vom mai veni si noi la Zalau.

Va doresc o saptamana frumoasa!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ACUM a plecat ultima tura de musafiri..am terminat pe saptamina asta cu sarbatoritul
A fost super,Luca a primit o gramada de cadouri si a facut furori imbracat in frac...Miine pun poze, sa nu credeti ca am glumit

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

paula ce cartele ai cumparat?hai explica ici sa la blonda ca-s si nu pricep.

miha si duminica putem pune de intalneala.

ioana vrem poze, vrem poze.

giulia sa-ti traiasac puisorii.

va tzuc si mai vin.......

PS adriana va tin pumnii starnsi pt dimineata.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

ACUM a plecat ultima tura de musafiri..am terminat pe saptamina asta cu sarbatoritul
A fost super,Luca a primit o gramada de cadouri si a facut furori imbracat in frac...Miine pun poze, sa nu credeti ca am glumit

Noapte buna tuturor!

Ce dragutz!!!
Abia astept sa il vad imbracat asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!salutare!

cafengiste la apel! pt toata gasca.

va tzuc si mai vin........

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Mey fetelor , m-ati indus in eroare ... am creyut ca iar am ratat party-ul , dat ziua lui Luca este de abia in 15 octombrie ... Ioana cum de v-ati sarbatorit asa de rpd ????

La noi toate bune si frumoase !!! Andreea de cum am ajuns la scoala si -a intrat in mana , ca sa zic asa , rpd s-a acomodat si cand le-a spus invatatoarea sa iasa afara daca vor pana se suna , 1-2 au tulit-o toti pe usa ... pana am pove eu cu inv. si am plecat , Andreea deja se juca si fugea prin curte cu fetele si baietii din clasa ei . Se pare ca era deja foarte fericita si mi-a facut cu mana , nici nu a venit la mine sa o pupy ... Doamne ajuta sa fie totul OK !!!

Sambata ma fost si noi la Negreni , la fel ca Bia am fost dezamagita de ce am vazut acolo , vorba colegului , s-a mutat piatza din zalau la Negreni . Plin de gipsy . lUCI SI-A CUMPARAT O HAINA DE PIELE IEFTINA , AS FI VRUT SI EU DAR NU MI-A PLACUT NICI un model .

Ieri nu am reusit sa ajung la comp. , am fost la cumparaturi , apoi a trebuit sa o culc pe Paula , apoi am facut ceva paapitza , apoi le-am facut baie fetelor si uite asa a trecut si duminica .

Abia astept ora 16 sa merg la scoala sa vad cum s-a acomodat Andreea si sa vad cum zice ea ca-i place !!!

Va doresc o zi minunata tuturor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Neatza!
Pupici la toate fetele!

ADRIANA- Am sarbatorit mai rpd, pt k acum a fost fratele meu in Zalau, si sa nu-l ratam
Asa ca duminica, pe 15, cred ca mai chefuim o data
CLAUDIA-iar ai trecut pe la usa mea si n-ai intrat
PAULA-de cartele telefonice e vorba, nu?
Daca da, cred ca ar trebui sa vii la urmatoarea intilnire, poate facem schimb de dubluri...Ma pasionau si pe mina in tinerete...
MIHAELA- mult curaj pt saptamina incarcata care a inceput!

Mai string prin casa dazastrul lasat ieri seara si apoi vin sa pun poze

Mergi la inceput

Citeva poze de ieri si alaltaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

IOANA , oare de ce nu pot vedea aceste pozici ci numai albumele vechi ???
Fa ceva .... pleaseeeeee ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput