SĂLAJ ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, ma intorc. Bianca, zici ca esti tu blonda, eu sunt vopsita negru cu suvite rosii da's mai aiurita ca o blonda.Pai eu abia amu citii si ce a-ti pus pe pag 7!Asa ca ma simt datoare cu cateva explicatii.Ioana camara mea a fost intr-adevar mare, da eu in desteptaciunea mea, am spart-o pe jumatate, ca sa am mai mult loc in bucatarie si amu ma dau cu capul de pereti si ma gandesc pe unde sa le mai dosesc, si cum sa le organizez.Nu stiu daca sunt harnica sau nu, dar anul asta asa am un chef de pus de toate....Cred ca e semn de batranete...Amu ma tot gandesc ce nu am pus si as mai pune , mai ales ca am luat prea multe borcane pt compot si mi-au mai ramas 10 (din 25) goale.Poate imi dati vreo ideee??Va tzuc, si mai vin.Si nu in ultimul rand, sa aveti o zi minunata!AAA, era sa uit: pt Giuliasunt profa ca si Paula (BlueEyes), dar in Simleu la 28 Km de Zalau, sotzul e informatician si lucraza in Zalau, iar baietelul nostru Andrei e in grupa mare la camin si abia a implinit 5 ani. la toate fetele si la bb-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Mai fetelor, am avut de citit 2 pagini bune...
Vorbarete mai suntem

Frate-meu vine miine, casa mea e total pe dos, eu mai am sechele de la raceala si o lene monumentala in mine
Stiu exact cum o sa se intimple, ca doar ma cunosc: La noapte, dupa ce se culca Luca, o sa stau pina cind o sa termin toata curatzenia...
Exact in momentul acesta am o invidie maxima pe fetele care au ajutor la curatzenie

ei, nu ma las, incep de azi curatzenia, asa ca am inceput cu ...o pauza

Pupici, urati-mi spor la munca, poate se prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mey fetelor ... pai de unde puii mei sa visez eu ca mama Paulei e cine e , haaaa ???? Pai nici nu mi-am deschis gura ca stiam ca nu am nici o pila la gen.6 , de aia ... pai acum oricum e prea tarziu ca mi-e jena sa o mut , dar daca nu mi-o placea ceva pe parcurs facem noi pe d...u - n 4 si tot om muta fata , nu ????

Otilia , eu iti ofer bucuroasa rafturile de la camara mea , le poti umple si restul borcanelor ca am loc destul ...

Ioana lasa draga ca asa e cu cupil mic in casa , cine nu stie ia sa-si faca rpd unul sa vada si sa si creada ... daca cumnatzicii tale nu i-o placea ceva a pune mana si a strange , iar daca nici asa no fi bine atunci si-a cata loc de cazare la hotel ... sper ca nu am fost pre acra .... oricum iti dorim spor la trebaluiala !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

uite si pozele noastre. Dintr-o neglijenta de setare insa nu au iesit prea clare. Poate ne salveaza Mihaela cu pozele de pe aparatul ei.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

mey fetelor daca stiam ca se castiga asa de bine ramneam invatatatoare si nu ma mai faceam psiholog

elvira multumim de pozici

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am vazut pozele!Pacat ca nu am fost si eu. La's ca data viitoare....Va , mai vb maine.Sa tineti Sj in TOP. Poate mai vin si azi, sa vedem daca vrea Andrei la net. Paaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

otilia daca nu ai ce face cu borcanele iti dau eu o adresa si ti le umple o doamna.care se tot trage pe ca ar pune dar nu are in ce.

adriana nu ma fa ca te trag de par.daca bateai un apropu , asa pe departe si pe dupa sura , ca vrei la 6 , nasu-tau are prieteni la inspectorat si te rezolva un doi( a se intelege iti inscria fata unde vroiai tu).si de adracutului ce sunt iti mai amintesc ca andreea mare ii la 6 si putea sa fie in aceeasi clasa cu finutza mea.is rea rau.am rasucit cutitu-n rana?

ioana fa o pauza mama.ca pe cand e gata curatenia se trezeste Luca si le intoarce toate.mai da totusi unde lucreaza Calin? e secret de stat?

va tuc si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Bianca draga , nu te fak eu pe tine , da de unde puii mei sa stiu eu ca nasu'meu e asa de plin de pile pe la insp.????
Si de Andreea mare stiam si eu am pove , cand erau fetele inca la camin , cu Stefana despre faptul sa le dam la aceeasi scl.si in aceeasi cls. dar a recunoscut si ea ca prin secretara de la scl. a ajuns la d-na invatatoare si deja era cam plina listutza . Si Camelia , fata lui varu-meu jenu e tot in clasa aceea ... si lui i-a inscris-o fina lor care e tot invatatoare acolo ( dar nu a nimerit sa fie fata la ea ). Si am auzit ca tare greu se ajunge la aceasta d-na , deci nu am mai batut toba ... si tu sti cum am ajuns sa o inscriu la gen. 5 , ca eu ma orientasem si spre S. Barnutiu ...
Acuma e bine acolo unde e , is multumita ... om vedea pe parcurs , ca am auzit un zvon ( nu stiu daca o fi sau nu adevarat ) , cum ca o pensioneaza pe invatatoare si nu duce copiii pana in cls. a 4 si daca o fi adevarat ne-om bate atunci capu' ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

vazut si eu pozele ... beton ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elvira multam de poze.

adriana(nasu-i plin de pile , sa vezi ce trusa are in portbagaj) faza cu pensionatu si io cred ca-i zvon , ca eu am auzit de asta si acu 2 ani .no , lasa bine ca-i place la andreea si merge cu drag la scoala.

va tuc si mai vin........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput