SĂLAJ ( 19 )
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
cafengiste la apel!
,
si
pt toata gasca.
cami of cors ca borcan gol.mama da de de unde sti? bag sama ca ai fost si tu prezenta la intalneala de sambata
.
fetelor unde sunteti? azi nu aveti chef de tastare?
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
'neatza Salaj !!!
Mi-a crescut inima ieri cand invatatoarea lui Andreea a inceput sa o laude cat e de desteapta
si cat e de activa si raspunde foarte frumos si e atenta
... doar ca , intotdeauna trebuie sa existe un DAR ??? ... este foarte rapida si scrie cam rpd liniile ... zicea d-na ca asta conteaza cel mai putzin , important este ca e activa si stie sa raspunda frumos , drept pentru care se va descurca minunat la scoala si in viata ... nu e rusinoasa , e ca si mama'sa ...
Revin ... ca am un client ....
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Asaaaaa ..... am revenit ...
Despre plata de dupa ore : deci Bianca , inca o data , se vede treaba ca esti mai informata decat mine , in sensul ca aveai dreptate sambata cand spuneai ca ne costa 50 lei / saptamana ...
Si , cand ajung acasa , vorbesc cu o vecina si ii spun ca imi pare rau ca nu am avut pe nimeni care o cunoaste pe d-na Ardelean de la gen.6 , la care i-a imi spune ca de ce nu mi-am deschis gura mai rpd 

ca doar mama ei e profesoara de matematica la scoala respectiva si se cunoaste foarte bine cu d-na Ardelean . Asta dupa bomba de sambata cand mi-a spus si Bianca cine e d-na Ardelean ...
...
Acum , sa nu intelegeti voi din toata povestea mea ca nu sunt multumita unde anume invata Andreea ....
Important e ca totul e ok acum !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
Bimilit spune:
adriana uite un
ca sa-ti treaca off-ul.pai draga mea daca ziceai ca vrei la 6 la doamna iti ziceam eu in direct , aici pe forum ca e mama lui Paula si nu cred ca nu se putea rezolva.
va tzuc si mai vin.........
!
Bimilit spune:
cami io acuma am vazut ca ai postat dupa raspunsul meu , dar totusi inaintea mea.nu mai inteleg nimic
!
dianaiulie2009 spune:
Cami , din greseala ma intrat la fecioare si am scris " proba " , or zice fetele de acolo ca m-am tzacanit ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Probabil dureaza pana se actualizeaza date personale ... om vedea dimi cum e... daca nu e ok atunci ii scrie la un moderator ( Elvira-for2nity ) sa vezi care-i baiul ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
for2nity spune:
Uite aici o explicatie:
quote:
Originally posted by ADMINquote:
Originally posted by Natasa
Am si eu o rugaminte-pentru ca vad ca aici intra administratorii DC- faceti ceva cu mesajele, sa apara in ordinea postarii lor. Nu se mai intelege nimic la multe dintre subiecte, apar replicile inainte mesajelor la care ai vrut sa raspunzi :) Inclusiv pe topicul asta se intimpla fenomenul.
Problema a fost rezolvata ieri. Unul din servere ramasese cu ceasul in urma si sincronizarea nu mai functiona. Daca mai apar probleme va rog sa ne specificati.
Totusi, cred ca nu s-a rezolvat inca.
Pupici.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
silvana_salajan spune:
Mai intai va salut pe toate. Acum am citit si eu din urma ce a-ti mai scris.Adriana draga, asa cum zicea si Bianca, daca voiai sa o dai pe Andreea la scoala 6 de ce nu ai vb cu Paula (BlueEyes)? Pacat, acum o fi tarziu?Aici e un timp care mie imi displace total, e ceata si innorat?!!Azi mai am o ora de la 1 la 2.
Voi cu ce va mai umpleti timpul?Abia astept sa vad cum le-a placut piticilor de la camin, prima ora de engleza cu un englez. (este aici in Simleu un englez care da ore si l-am solicitat pt grupa lui Andrei). E o figura de zici ca e Mr. Beem
(asa se scrie?)Anul asta au doua ore de optional, una e engleza, iar cealalta, dans modern (sau de societate, om vedea noi). Profu le vine din Zalau de 2 ori/sapt si costa 25 lei/luna de copil. Amu de banii astia, ar trebui sa se faca toti dansatori profesionisti
Va
si mai vin. PA