Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Eu sint terminata,am o durere de masea de imi vine sa ma urc pe pereti.Stomatoloaga mea e in Turda din pacate, dar miine musai sa ajung la ea.
Fetelor nu stiti un oftalmolog la care sa ma duc cu Andrei?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

...cretina ce sunt...mi-am sters singurica o mandrete de mesaj....
De la inceput:
Simonaaaaa, ce shokant...vaaiiii mieee, cred ca ma ia cu calduri...acum serios, la pregatirile pentru admitere(unde eram DOAR aspiranti la statutul de student) sectiunea atelier de improvizatie un tip a fost destul de anost....avea o perna, de zis:"Sa raman? Sa plec?", si de redat starea de rusine....in fine, a bajbait el ceva, profesoarei nu i-a placut, l-a chemat la ea si i-a soptit ceva...apoi l-a trimis in spatele scenei, dupa draperii...intr-un minut a revenit baiatul, gol pusca, cu perna la rusini...si de aici s-a creat situatia mult ravnita....daca in stadiul respectiv s-a petrecut, nu ma mira deloc ce-mi zici tu aci'...ma pregatesc sufleteste, ce mai!!!

Si tot legat de teatru...pana va enervez de nu mai vreti sa auziti asa ceva...circula zvonuri in targ, lansate de gurile rele, cum ca n-ar fi gata pregatirile pentru Regele Lear, dar ca nu se dau anunturi concrete si publice, in speranta ca se intampla vreun miracol...asa ca s-ar putea sa se amane premiera...aviz amatorilor....sper ca Purificarea sa mearga bine(fetili si aci' se dezbraca aia in dracie...noroc ca avem ce vedea...garantat......unul dintre dezbracati e preparatorul nostru si arata beton baiatul...

Gabi, eu recomand din nou, cu caldura, clinica optilens....profesionisti oamenii aia! Ar mai fi bun de tot Miu, dar la policlinica de copii e grozavie ce-i la orl si oftalmologie...trebuie sa iei bilet de ordine la 6 dimineata, poate iti vine randul dupa o zi, Doamne fereste!!! Dar poate are cabinet privat si stiu fetele!!!
...clinica optilens e in piata marasti, vis-a-vis de mobexpert, pe fabricii, cladirea de pe colt, evident....muuuulta sanatate!

Roxa-Boxa, nu ne zici nika de Jocelyn...mie-mi place de ea, sa stii, cu ce-a gresit, pe cine a suparat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Evident ca sunt f grabita; am vrut doar sa va salut, sa vedeti ca-s prin zona, dar nu am prea multe de spus; mi-a venit randul la butoiul cu kk, asa ca astept si eu cuminte sa-mi vina schimbul.

Stanca, ai un CD cu poze la mine

Florina, pt mititica ta isteata; mi-a placut tare ce gust are ziarul.

Gabi, dr Miu (ea sau el) au cabinetul pe str. Porumbeilor. Trebuie sa ma scobesc dupa nr de tel. O sa fac asta maine. Si eu ii stiu de f buni medici.

pt toata lumea. Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CODRUTA- mersi de promptitudine, dar eu nu prea am putut intra pe forum si de aceea iti raspund chiar acuma... si la noi situatia e tare incurcata, suntem 3 pers pe o parcela de 10 000 mp si nu ne intelegem care unde are, asa ca lasam instanta sa hotarasca. btw, noi am deschis procesul ca unu vroia marlanii si asa ca am considerat ca asa e mai bine, totul legal, oricum m-a amenintat cu o puternica campanie de presa impotriva familiei mele, hahaha, io si Base...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor, azi promit solemn sa pun poze, nu incepeti capitol nou?

Gabi, d-na dr Gavris e f buna, are cabinet pe str Traian Mosoiu(coincidenta de nume, nu suntem rude)
daca nu gasesti la informatii dau o fuga sa aflu numar.

de ce nu mergi la un stomatolog in Cluj, mi se pare horror cand te doare maseaua sa mai mergi pina in Turda...

Mariana scumpa n-am uitat de tine legat de Adi, insa din pacate ceea ce ti-am zis ca voiam ptr el nu e decisa dir de productie ca are chiar acum nevoie, si se taraganeaza.poate si ptr ca am avut f multe angajari urgente.am mai lansat ideea si in cercul HR sa vedem ce iese...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!

Am intrat sa va salut...sunt tare binedispusa azi...poate din cauza soarelui de aseara, si din cauza faptului ca sunt incredibil de incantata de ceea ce fac in fiecare zi...azi am pauza...stau cu bibi mica si ne giugiulim si iubirim....inca tuseste un pic, dar rar si nu asa de rau...noaptea doarme neintoarsa!!!

Azi merg pana la scoala, la primul curs de dictie cu logopedul, care va dura intre 10 minute si o juma de ora, de aia ziceam ca am zi libera...ne va inregistra si ne va capta greselile de dictie, care vor trebui rezolvate intr-un timp record...eu am noroc ca vorbesc destul de bine...zic eu....am cativa colegi din Iasi, Sf. Gheorghe, Baia Mare, care o data la 2 zile mai trag o izba lingvistica...in speta pentru asemenea cazuri e adus logopedul, dialecte....

Intrebare: nu stiti, la OUTLET au si genti sport, dar NU ghiozdane...ceva gen postas mi-ar trebui, la un pret rezonabil!!!! Si inc-o intrebare: Unde gasesc body negru cu maneca lunga, tot pentru mine??? In viata mea n-am cautat asa ceva...nici nu stiu daca se comercializeaza!!!!!!!!!!!!!

Va pup pe toate si va doresc o zi suuuuuupeeeeerrbaaaaaaa, ca soarele de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Buna Dimineatza

gabi cab. d-nei dr. Miu Aurora este pe str. Porumbeilor nr. 41 tel: 414134/0744.215.618....succes...si noi ar fi treb sa mergem dar amanam pt. ca avem probleme mai urgente

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

Flo, body cred ca am vazut la Jolidon. Acum nu mai tin minte exact daca era alb sau negru, dar poti sa incerci.

Gabi si eu sunt de parere sa mergi in Cluj la stoma. Sunt sigura ca-ti putem recomanda un medic bun.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ciao bebelushelor!

Flo, si eu citesc ca pe un roman, vorba Cristianei, despre experientele tale placute si interesante

Stanca, la faza cu homeopatu' mi-ai avut, recunosc ... btw, nu l-am intrebat inca, dar poate-l intreb, ca maine am programare . Haios Razvi cu crutoanele lui. Sunt curioasa daca Serban a mancat. Hiii era sa te sun aseara, fii antena ce mi-a zis fiumio...il intreb: "Ce mai face Razvan" fiu se gandeste si zice..."hii Razvan p'ans"...il intreb: "a plans???" zice: "da", "pai de ce a plans?" si zice a' meu: "Dagosh mucha" - in traducere libera Dragos musca... si l-am intrebat: Dragos l-a muscat? si mi-a zis ca da si l-am intrebat daca l-a certat educatoarea, mi-a zis ca da, si cand l-am intrebat ce a zis atunci Dragos, cica a zis: "iarta-ma"...acu nu stiu daca abereaza, dar mie-mi place sa-l trag de limba pe Serban...ca e haios cum vorbeste cand are chef...

Ma duc sa ma pregatesc ca merg la masaj..mi-e o ciuda pe dna Tache ca vine doar odata pe saptamana...

Roxilante, pe unde esti maica?

va pe toate,

Roxa

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

ici-sha-s

maica va lecturez de zori cu interes si cu un zambet pe fatza cand citesc nazdravaniile haiosilor de bebelini. ce-a mai facut serban la faza cu vaza? a stat suparata? a realizat ca a facut o poznishoara? las ca-ti luam alta vaza de 8 martie ca o femeie ce te afli sa primesti giugiuc cadou. ok? hai nu te mai amari pt o vaza! am spart si eu in copilarie....si-s fata.....cica gratzioasa si cuminte....
asa ca nu fii f suparata pe el....

pupici tuturor conitzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Flo, un body negru am eu, dar e din dantela... la Central as incerca, la raionul ala cu lenjerie "no name" pt femei si la Jolidon si la Dunklers, pe straduta aia care da din Memorandumului...

Simona, pe mine de ce nu ma mai bagi in seama

Gagici, aseara am vazut pe DVD filmul Mandrie si Prejudecata cu Keira Knightley, mi-a placut foarte mult. Il pierdusem din cinema si taaaare m-am bucurat sa-l vad. Vreau neaparat sa vad Liaisons Dangereuses, varianta in franceza cu Rupert Everett si Nastassja Kinski, il aveti careva din voi??? La Hollywood M&F nu este

revin...

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

si eu tot pe dvd l-am vazut si chiar mi-a placut ecranizarea.....mi-a fost frica sa nu aiba o tenta modernista...dar a fost super. il pun pe la meu sa se uite dupa liaisons. ok/ si de-l gaseste iti dau un semnal.

pupici

Mergi la inceput