Cluj rulz! - 60
Raspunsuri - Pagina 29
olim spune:
Flavia multumesc inca odata de infiormatii.Am vorbit cu adina si i-am spus ce vreau.Acum astept informatiile.Te tin la curent
O zi buna tuturor
carrie spune:
ptr Olim:
http://www.vanzari-imobiliare.ro/agentii/cluj.htm
http://www.anuntimobiliar.ro/agentii/imobiliare/cluj/1/14/agentii-imobiliare-din-cluj.html
acuma noi am lucrat mult cu Edil si Nobila Casa, altii nu prea stiu.
fetelor unde gasesc pantaloni draguti ptr fie-mea , mai de toamna?
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
io stiti ce nu pricep , de ce nu am inimioara aia dragutza cand am donat de un car de vreme ptr barbye.oare n-au ajuns banii?ca n-am verificat...
ce activa is azi
Stanca, bravo ptr Razvanel pofticiosu!
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
olim spune:
Cristiana

Am trimis deja cred ca peste 100 de emailuri si nu am primit raspunsuri deact 3 de la edil si nu era ce am cerut eu
si cei de la nobil nu se deranjeaza sa raspunda,eu nu inteleg cum in 2 luni nimeni sa nu imi raspunda la email.
Oricum am vorbit cu prietena flaviei
si sper sa fie serioasa
.
Oricum am sa mai incerc si la alte agentii.
O zi frumoasa tuturor

asi spune:
Azi am avut o mare surpriza cand am ajuns la gradi.Razvan era la masa cu ceilalti copii si maca supa de chimen cu crutoane.In pus a si primit un pumn de crutoane pentru acasa.
Sunt surprinsa pentru ca el nu prea pofteste la nimic.
Olim succes la gasit casuta.Din cate stiu eu in cart.Europa sunt case mai ieftine sau cel putin erau.Pentru mine Edilul sunt foaaaaaaaaaarte neseriosi.Vorbesti una cu ei acum si peste 5 minute nu mai e valabil.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
impreuna spune:
Si noi am avut o gramada de experiente neplacute cu majoritatea agentiilor.
Cei de la Edil, ca tot veni vorba, ne=au facut o oferta, ne-au chemat la ei la sediu sa discutam si cand am ajuns (in aceeasi zi) au zis ca oferta aia nu mai e valabila demult, k s-au vandut acum cateva luni. ![]()
Olim poti sa suni si la Cornel, stiu ca agentia lor se ocupa in general cu case si terenuri, noua ne-au gasit apartament asa... neprevazut:)
roxana1974 spune:
Ciao bebelushelor!
Flo, si eu citesc ca pe un roman, vorba Cristianei, despre experientele tale placute si interesante ![]()
Stanca,
la faza cu homeopatu' mi-ai avut, recunosc
... btw, nu l-am intrebat inca, dar poate-l intreb, ca maine am programare
. Haios Razvi cu crutoanele lui. Sunt curioasa daca Serban a mancat. Hiii era sa te sun aseara, fii antena ce mi-a zis fiumio...il intreb: "Ce mai face Razvan" fiu se gandeste si zice..."hii Razvan p'ans"...il intreb: "a plans???" zice: "da", "pai de ce a plans?" si zice a' meu: "Dagosh mucha" - in traducere libera Dragos musca... si l-am intrebat: Dragos l-a muscat? si mi-a zis ca da si l-am intrebat daca l-a certat educatoarea, mi-a zis ca da, si cand l-am intrebat ce a zis atunci Dragos, cica a zis: "iarta-ma"...acu nu stiu daca abereaza, dar mie-mi place sa-l trag de limba pe Serban...ca e haios cum vorbeste cand are chef...
Ma duc sa ma pregatesc ca merg la masaj..mi-e o ciuda pe dna Tache ca vine doar odata pe saptamana...
Roxilante, pe unde esti maica?
va
pe toate,
Roxa
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
nana_sim spune:
Florina eu am auzit de la sotia unui actor ca se fac cursuri de "dezinhibare" constand in a sta de vorba cu tine, da' si cu altii, gol pusca in fata oglinzii. O fi adevarat? N-o fi adevarat?! Mie sa-mi spui cand le-o veni randul! ![]()
codruta_grg spune:
Eu urasc agentiile imobiliare. Mai bine ceva prieteni care lucreaza pe acolo... Nu de alta dar sunt patita cu agentiile (nu cu una)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni