Piatra Neamt - Perla Moldovei (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Eu am inteles ca se va deschide la sf. lui noiembrie(pe 24) dar nu stiu sigur.

Criss nu stiu ce sa zic,cred ca posturile alea mai bune is vizate si date demult(parerea mea).Acum ce lucrezi??

Mai acusica trebuie sa ies sa platesc niste facturi si n-am nici un chef de iesit .De vreo doua sapt am si niste palpitatii la inima si vad ca nu cedeaza deloc,mai bine ma duc la un dr. ca sa imi iau de-o grija.

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Uuuraaaaa....in sfarsit am reusit sa incarc pozele. Uite si o adresa http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivi123ana/album?.dir=df79re2
Urez si eu Bun venit noilor intrate.
Sper ca deacum sa intru mai des. Am cam tras chiulul in ultimul timp, dar cu motiv. Am intarcat-o pe Casandra si a cam fost dezastru pana acum. Dar acum mananca si a inceput sa doarma bine noaptea. Deci nu-i chiar asa de rau....Cred ca pt mine a fost cel mai nasol. Sanii au fost cel mai greu de rezolvat, dar a trecut, in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by ana1980

Uuuraaaaa....in sfarsit am reusit sa incarc pozele. Uite si o adresa http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivi123ana/album?.dir=df79re2
Urez si eu Bun venit noilor intrate.
Sper ca deacum sa intru mai des. Am cam tras chiulul in ultimul timp, dar cu motiv. Am intarcat-o pe Casandra si a cam fost dezastru pana acum. Dar acum mananca si a inceput sa doarma bine noaptea. Deci nu-i chiar asa de rau....Cred ca pt mine a fost cel mai nasol. Sanii au fost cel mai greu de rezolvat, dar a trecut, in mare.

Ana, mutumesc, am vazut pozele tale, super peisaje, unde sunt facute?
Sa iti traiasac pitica intarcata.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana foarte frumoase pozele si locurile pe unde ati fost.
Stiu cat e de greu cu intarcatul. Important e ca a mers si ca acum e mai bine cu mancatul si somnul. E greu sa te desparti de sentimentul ala unic, dat de copilul care se lipeste de pieptul tau. Dar lasa, Casandra o sa te iubeasca si o sa te alinte la fel de mult! Poate ne mai intalnim, voi mai iesiti in parc?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mai da unde ati disparut??

Ana cred ca pozele cu pricina sunt la manastirea aia,nu?F faine...si ce comod statea Casandra acolo ?

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele!

Ana superba zona unde ati fost!... Ce tare-i poza in care sta printesa pe bostani!... Si... felicitari pentru intarcat! Ai acum o domnisoara langa tine, gata nu mai e bebelus!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Draga Criss, imi pare rau de necazul cu contoarul... bine c-a fost doar atat!

Dragelor... eu inghet de frig in casa... cica au da drumul la caldura si caloriferul e rece!
De o sapt dorm in trening, am ajuns un sloi ambulant!... tot mai dau drumul la AC pe cald dar... nu face fata...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Multumesc fetelor de susutinere.
Laura mai iesim, dar de aum de luni. Sper ca avetzi acelasi program de iesit in parc.Pt week-end avem de vizitat bunici si strabunici.
Raresionut am fost in Republica Moldova, in localitatea Tipova, care este situata pe malul Nistrului. Pe partea cealalta este Transnistria. Noi am vizitat biserica de acolo si acele grote formate in malul apei. Ne-a placut super mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Foarte frumoase poze, Ana!

Criss, cele nealimentare sunt putine, am vazut la Suceava! Ma refeream la haine, incaltaminte!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'NEata!

Ce mai faceti nemtence dragi?

Eu nu am mai scris de vreo 2 zile,dar v-am citit sa ma tin la curent cu ce se mai intampla

Lunna nu te intrista,sigur ai sa gasesti tu un job tare bun

Ana am vizionat pozele care sunt tare dtagute,desi sincer mi-as fi dorit sa vad mai multe poze cu voi;dar las' ca poate ne vede vreodata pe viu.Felicitari pt intarcat,sincer chiar ma bucur ca ati reusit si ca acum manaca mai bine si evident ca si doarme mai bine peste noapte.Mai stii cand iti faceai grija ca nu vei reusi.Felicitari inca o data

Criss sunt tare jegmanari astia cu gazul ce sa mai,macar o notificare puteau sa trimita si ei,nu?!Chestia este ca parca si noi am fost o data la un pas de asta,ca fratele lu Bogdan cheltuia banii si nu platise doua facturi la gaz ,dar au venit la usa si ne-au zis,am platit pe loc si am scapat.

Alina mercic pt aprecieri,am vizionat poze cu Rares si este un scump,are asa o fata de ingerash,iar jucarelele sunt tare frumoase,cred si eu ca a plans dupa ele

Ionela ce mai faci?Alex ce mai face>?

Laura pui tai ce mai fac?Cium mai stau cu mesul?Eu va doresc petrecere frumoasa singurei

L-a cerinta voastra aveti aici si link-ul cu filmuletul:
http://video.google.com/videoplay?docid=3599684429697469144

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput