Piatra Neamt - Perla Moldovei (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata la amiaza!!

Eu am fost azi la un interviu (la Kaufland) si am optat acolo pt postul de referent resurse umane sau sef departament receptia marfii.Intru acolo si ca sa vedeti faza ,ei ma incadrasera la lucrator nu stiu cum...deci lucrator de pus in raft la 2 raioane si cu program redus(adica de 4 ore )Sa simtit si tipu ala naspa vazand pt ce am optat eu si ce mi-au oferit ei .In fine cica ma au in baza lor de date si dac se elibereaza ceva ma cauta .Pai sa renunt frate la post de ing chimist si sa ma duc la ei ca muncitor???Aoleuuu ...mai bine spuneau ca nu sunt posturi!

Si faza ca l-au chemat si pe al meu sot sambata,la el e alta treaba ca are experienta in vanzari si culmea ca merge tot la tipul asta la care am fost eu,insa el nu vrea sa renunte la postul pe care il are in mom .de fata(are alte avantaje...dar nu banii).El cica se duce sa-l intrebe daca ma poate primi pe mine in locul lui ...ce cap mai are si asta al meu

Era fain ca era peste drum de mine si imi era f usor din punctul asta de vedere ,dar asta e.Vor fi si alte ocazii!!!

Ma duc sa hranesc fata si revin mai incolo!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Dana, eu personal iti spun sa privesti situatia cu amuzament( chiar daca nu e) si sa o consideri expeienta in obtinerea unui job.
Sunt convinsa ca vei primi ceva mai bun...iar Edi in stilul sau caracteristic e tare simpatic...ii urez bafta si cine stie poate il " inebuneste" de cap pe tipul cu pricina si zice ca el...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alina oricum o iau ca atare,nici nu m-am ambalat eu tare ,am zis ca daca e sa fie e bine,daca nu ,nu...nu sunt presata de timp.

Nu ma pun eu in baza lui Edi ,adica mi-ar fi jena sa se duca sa vb el cu ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss naspa faza! Dar nu v-au trimis un avertisemnt, un preaviz, ceva?
lunna chiar ar fi fost fain pt tine! Lasa ca serviciul tau e pus deoparte.cand o sa iveasca, o sa stii!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Criss in legatura cu gazul metan,am mai citit despre cazuri din astea,nu-ti trimit nimic,nici un avertisment,cred ca anume fac,ca sa plateasca omu' o groaza de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata, neata, neata.....
Am trecut sa va salut la prima ora din zi si sa va trec la pagina 1, revin, dar se cere activitate....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata la toata lumea si o cafeluta. Ce mai faceti? Nu prea e mare agitatie pe aici...
Lunnasi eu mi-am depus candidatura la Kaufland pentru resurse umane dar din pacate nu am primit nici un raspuns. Dar nu-i nimic , a sarit iepurele din alta parte. Sper doar sa se concretizeze.
Ce faceti in week-end?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Buna!

Fetrelor, cand se deschide Kaufland-ul? Eu asteptam cu nerabdare dar am vazut ca are doar produse alimentare!

Bafta la angajarare!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Mira eu am auzit ca inaugurarea e de Craciun. Si ca au obtinut de la statul roman dreptul de a vinde timp de 3 ani cu pret de dumping (sper ca am scris bine), adica sub pretul lor de intrare. Daca e asa sau nu, vom vedea, oricum, eu o sa fiu abonata la ei, ca mi-e sila sa cumpar din 3 locuri ce imi trebuie. In 5 ani nu stiu daca am intrat de 10 ori in bazar, dar acolo sigur o sa ma duc cel putin lunar.
Criss noi o sa avem o mini-vacantza de o seara , ca s-a oferit soacra'mea sa ia copii la ea in seara asta si sa merg maine sa-i aduc acasa. Asa ca love&romance, poate iesim undeva, apoi somn, trezit mai tarziu. Sper numai sa nu sune pe la o bucata de noapte ca au trezit tot cartierul cu tipete si nu reueste sa-i potoleasca. Ar fi prima data cand dorm la ea noaptea. Dar eu zic ca o sa se descurce, mai ales ca astia mici dorm bine in ultima vreme.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Mira nu au numai produse alimentare uite ce scrie pe site-ul lor : 'Kaufland oferă o gamă largă de produse alimentare achiziționate de la producători internaționali cât și de la producători autohtoni.

Un punct forte pentru Kaufland îl reprezintă raioanele de produse proaspete. Pentru carne, mezeluri, brânzeturi și produse lactate sau legume și fructe, Kaufland garanteaza clienților săi prospețime absolută și calitate la prețuri minime.

Kaufland oferă, de asemenea, produse atractive la prețuri convenabile din domeniile menaj, sticlărie, porțelan, textile, electrice, papetarie, jucării, articole de sezon și pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Nu numai prețurile cele mai avantajoase fac magazinul Kaufland atât de atractiv. Deosebita amabilitate a angajaților, cât și multiplele garanții și servicii arată că la Kaufland se pune foarte mult accentul pe satisfacția clienților săi.'

Sa speram ca asa este.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput