CREDETI IN VISE? DAR IN DUMNEZEU?
Buna seara .Credeti in vise?
E cred si am sa va spun si de ce . In urma cu 6 ani am avut un vis,care m-a facut sa cred si mai tare in puterea lui Dumnezeu .
Intr-o Joi mare a PASTELUI , visez ca sunt insarcinata ,si ca o sa am un copil sanatos . Tin sa spun ca eu am Lupus si nu am voie sa fac copii. Dar acel vis pe care eu l-am avut ,s-a dovedit a fi adevarat , eram insarcinata in 7 saptamani. ACEL VIS A FOST SI ESTE PT. MINE O REALITATE .(ps. si na a fost singurul vis care pt.mine a devenit realitate , au fost multe .)
Raspunsuri
spic de grau spune:
Evident intrebarea 1 nu are nici o legatura cu intrebarea 2.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
danavasile spune:
nu cred in vise pentru ca ...la cate lucruri visez probabil ca as lua-o razna
ca sa-mi fie bine nu cred in ele ci pur si simplu le ignor
si nu vad legatura intre a crede in vise si a crede in Dumnezeu...
nicolnic spune:
Haideti sa va spun ce legatura are una cu alta (pt. mine binenteles).
In urma cu 12 ani am pierdut un copil,sunt credincioasa dar cind am pierdut copilul am zis "DE CE DOAMNE TOCMAI MIE SA MI SE INTIMPLE AST ",pina intr-o seara cind am amvut un vis in care am am inteles ca nu am dreptul sa judec de ce Dumnezeu m-ia luat copilul, si tot intr-o seara in vis Dumnezeu m-ia spus ca astept un copil, ca sunt insarcinata (ps. vreau sa va spun ca eu sufar de Lupus sistemic si nu aveam voie sa fac copii.).Am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa fac o fetita sanatoasa si frumoasa ,de aceea spun ca pt. mine visele au legatura cu credinta in DUMNEZEU.
malla spune:
Exista vise trimise de Dumnezeu, dar nu tot ce visam e de la El, asa ca ai grija, ...vorba cuiva de aici: daca tot ce am visa am crede ca e de la El, am lua-o razna...:)
Nu spun ca ceea ce ai visat tu nu ar fi fost de la El, eu deoacmdata ma abtin de la astfel de comentarii.
Andrei si Adriana
nicolnic spune:
Eu nu spun ca toate visele sunt trimise de Dumnezeu ,dar trebui sa recunoastem ca sunt vise care de multe ori ne ajuta saluam decizii importante,de exemplu daca eu nu aveam visul acela poate nici nu aveam copil.
crisia76 spune:
Legat de vise si de unde vin ele, si eu pot spune ca am avut cateva premonitorii de genul ca am visat ca am intrat prima la facultate si asa a fost, am visat pe vremea cand eram insarcinata o fetita si fetita a fost, si multe altele pe care nu le mai enumar acum. Insa ceea ce am visat noaptea trecuta m-a pus pe ganduri. Il am atat de clar in minte. Si totusi nu visul in sine m-a uimit ci....Dar sa incep cu visul. Am visat ca nasteam. Trecand prin experienta nasterii stiu foarte bine ce se intampla in acest moment. Ei bine, in visul meu in timp ce aveam contractii in loc de apa mie imi curgea sange, mult sange. Nu eram la spital ci acasa la parintii mei si mama m-a lasat balta in pat fara sa ma duca la spital. drept pentru care am plecat singura. Primul spital care mi-a iesit in drum nu avea maternitate insa un doctor de acolo (eu stiam ca e doctor insa nu avea halat alb)m-a luat de acolo sa mergem la un alt spital. Pe drum ma abtineam sa nu curga sangele. Drumul foarte greu, treceam printr-o mlastina, m-am udat la picioare si atunci m-am trezit pentru ca stiam ca e un cosmar si nu vroiam sa mai raman in acest vis. Cand m-am trezit m-am dus la baie si s-a trezit si sotul meu pentru ca m-a auzit si mi-a spus ca m-a visat. Cum? am intrebat eu. Am visat ca ai nascut. O fetita. Am inghetat. Am avut amandoi acelasi vis in acelasi timp . Ba mai mult el a avut si continuarea visului meu. Nici visul lui nu a fost prea vesel, mi-a spus ca nu-i place cum m-a visat. Mai multe detalii n-am scos de la el. CAnd i-am spus ca am visat acelasi lucru n-a parut prea uimit, crede ca e o coincidenta. Eu nu cred.
Trebuia sa scriu asta nu neaparat sa primesc o interpretare pentru ca stiu ca temele acestui vis sunt de fapt reprezentari ale temerilor mele ci pentru ca mi se pare ca e mai mult de atat. De cand m-am trezit imi e gandul doar la asta si vroiam sa spun cuiva.
olim spune:
Mie mi se intampla ca visele sa imi spuna ce patesc ziua.
Mama mea avea o vorba" prostul doarme, prostii viseaza"Uneori se mai intampla si la case mari
Iar despre credinta in Dumnezu, eu cred ca fara ea nu am putea traii.
O zi buna tuturor
crisia76 spune:
nicol, incerci sa ma incurajezi? Cum as putea avea o veste buna cand m-am visat in suferinta?
nicolnic spune:
Eu cred ca vei primi o mare veste ,nu stiu daca buna s-au rea .....(asta mi s-ar fi intimpla mie daca aveam visul tau.)Sper ca tu sa ai o veste buna .
paula_mea spune:
Crisia, 1-ai grija de sanatatea ta.
2-asculta sfaturile mamei tale.
Cred ca asta inseamna visul tau