CREDETI IN VISE? DAR IN DUMNEZEU?
Raspunsuri - Pagina 2
nicolnic spune:
Nu intodeauna suferinta din vis este si reala ,asta depinde de tine cum interpretezi visul .
TINEMA LA CURENT CU TOATE .
SI CUM SPUNEA CINEVA "NU TOT CE VISAM E ADEVARAT"
nicolnic spune:
CRISIA ASTEPT SA -MI SPUI DESPRE VISUL TAU .S-A INTIMPLAT CEVA ,ERAM CURIOASA DACA VISELE AU ACEEASI SEMNIFICATIE SI PENTRU TINE ,CA SI PT.MINE
NICOL
crisia76 spune:
Nicol,mie personal nu mi s-a intamlat nimic. Insa, a doua zi sora mea a fost concediata de la servici. Cred ca totusi visul are legatura si cu mama mea care e cam bolnava si visul ma avertizeaza ca e bolnava desi eu nu o credeam. Sora mea care a venit la mine zilele astea mi-a spus ca mama e intr-adevar bolnava, e palida(are probleme cu fierea dintotdeauna a avut, eu insami m-am operat de fiere anul trecut la 2 luni dupa ce am nascut). Eu sunt cam suparata pe ea pentru ca m-am simtit cam abandonata. Nu a venit anul trecut la botez si nici anul acesta (adik in acest week-end) la taierea motului de fiecare data motivand cate ceva. Anul acesta mi-a zis ca nu vine ca e bolnava si nu se poate tine pe picioare. Eu am crezut ca sunt minciunele, pretexte pentru a se eschiva in stilul caracteristic dar uita ca e adevarat.
nicolnic spune:
Eu zic ar fi bine sa mergi tu la mama ta. Nu degeaba ai avut acel vis .MULTA SANATATE MAMEI TALE SI FAMILIEI TALE
NICOL.
M-AI TINEM LEGATURA .
adrian74 spune:
Buna seara
Nu vreau sa influentez pe nimeni pentru ca liberul arbitru decide:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm
doinabita spune:
Eu cred in Dumnezeu!si in vise!se cam intampla cam ce visez sa se si intample...Dumnezeu imi da puterea de a merge ininte!
doina bita
bebe03 spune:
dar cind visezi ca-ti cumperi rochie de mireasa, desi sunt casatorita de ceva ani si am si un copil, ce poate fi...de rau cred eu, dar ce, ca sunt tare ingrijorata( in vis rochia nu-mi placea ca era prea decoltata dupa gustul meu)
nicol
olim spune:
Si eu as vrea sa stiu ce inseamna, mai ales ca si eu sunt maritata de anul trecut, dar azi noapte ma visam mireasa, dar era o alta rochie, dar destul de asemanatoare cu a mea.
Astept si eun un raspuns,
O zi buna tuturor
Marutz spune:
Buna Fetelor,
Cred in Dumnezeu. Cat despre vise.. eu stiu ce sa spun.. am avut si eu experiente de genu ca am visat sfinti sau puteri supranaturale intrand in mine de m-a lasat paralizata cateva minute dupa trezire.. Daca sa ne luam dupa sfintii parinti, n-ar trebui sa luam in seama visele sau sa incercam sa le talmacim.
Parintele Argatu spunea ca daca visezi un inger/sfant sa nu te increzi in el din prima seara ca poate sa fie intruchiparea diavolului, ci sa il chemi inca o data in visul tau ca sa il crezi, apoi cand vine adoua oara ii spui sa vina si a treia oara, iar daca vine de 3 ori la rand atunci este vis Dumnezeiesc; cei c coarne nu vin de trei ori.
Am visat si eu de ex. pe bunica-mea moarta ca aproba relatia mea cu actualul meu sot si ca este mai bun decat fostul prieten, sau ca vroia o palarie si maica-mea a dat de pomana un batic sau ceva depus pe cap..etc
Am mai visat si eu o fetita pe nume Ana de mai multe ori.. cine stie, poate o sa fie fetita mea si in lumea reala. Om trai si om vedea. Important este sa nu ne pierdem credinta in Dumnezeu si sa dam mai multa crezare viselor, si sa nu ajunga visele sa ne controleze viata.
Mara
Marutz spune:
quote:
Originally posted by olim
Si eu as vrea sa stiu ce inseamna, mai ales ca si eu sunt maritata de anul trecut, dar azi noapte ma visam mireasa, dar era o alta rochie, dar destul de asemanatoare cu a mea.
Astept si eun un raspuns,
O zi buna tuturor
-------------------------------------------
Fetelor, nu vreau sa va speriu, dar va spun din experienta mea si in care cred..:(
Mama mea s-a visat mireasa prin '90 si a intrebat colegele la serviciu ce inseamna: a murit bunicul meu la scurt timp, poate chiar in acel timp.
Eu, la randul meu inainte sa ma casatoresc (probabil si cu pregatirie de nunta) m-am culcat intr-o dupa-amiaza si m-am visat imbracata in rochie de mireasa, iar la scurt timp (cateva ore) am aflat ca unchiul meu murise (aproape in acelasi timp cu visul meu). La mine in state era zi, iar unchiul meu a murit noaptea intr-un spital in tara.
Stiam dinainte sa ma visez eu mireasa ca acest vis prevesteste moartea unui om apropiat din familie, si chiar ma gandeam dupa ce m-am trezit "Doamne, sper sa nu se fi intamplat ceva rau." Uite ca s-a intamplat.
Aveti grija de voi,
Mara