40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 7
Carmi spune:
Bau de dimineata ! Vreau cozonac bun de la Gabi.
Sunt cu vopseaua pe cap si bantui pe-aici pana prinde coloruŽ![]()
Liliana, foarte draguta propunerea sotului tau. De ce nu?
Aia mica, multi ani frumosi iti doresc !
Pup fetili,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
soni spune:
TANTI AUGURI SI UN SANATOS "LA MULTI ANI" pe romaneasca nostra!!
Aia mica azi tre sa fii vesela toata ziua!! Si pregateste o frupturica ca venim toate!!1
Mama ce viteza aveti .M-am trezit la pag 5!!!ieri a fost cum a fost azi e alta zi.Vad ca ingeneral nimeni nu se plinge de dureri asta inseamna ca stati bine si v-o urez din suflet.Cine facuse deja cafea?? Vreau si eu ca mi-e lene de ma doare sa fac alta!!
pupici si zi buna !!!
nematics spune:
quote:
Originally posted by soni
TANTI AUGURI SI UN SANATOS "LA MULTI ANI" pe romaneasca nostra!!
Aia mica azi tre sa fii vesela toata ziua!! Si pregateste o frupturica ca venim toate!!1
Mama ce viteza aveti .M-am trezit la pag 5!!!ieri a fost cum a fost azi e alta zi.Vad ca ingeneral nimeni nu se plinge de dureri asta inseamna ca stati bine si v-o urez din suflet.Cine facuse deja cafea?? Vreau si eu ca mi-e lene de ma doare sa fac alta!!
pupici si zi buna !!!
SOni, ma faci sa ma gindesc la vorba unui doctor: "de la o anumita virsta cind te scoli dimineatza nu te doare nimic inseamna ca te-ai trezit mort"
craciunitza spune:
La multi ani, Ana Maria!
polux, te-as ajuta cu multa placere da' vorbesti limbi straine pentru mine, chiar sunt curioasa ce raspuns iti va da nema.
A venit toamna, ploua, cerul e mov si nu am bani.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
oana cretu spune:
La multi ani inca o data, Ana, sa fi fericita si sanatoasa! Eu ma duc sa calc la niste batranei, sunt suparata pe viata...si gata. Va pup!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
nematics spune:
Oana, nu te supara pe viatza - bucura-te de ce ai, traieste-o asa cum e ea azi, miine poate fi mai bine 
Roxane spune:
si de la mine un La multi ani! cu sanatate Ana
Nema cu rusine spun..mai fumez..nu-s in stare sa ma las de iarba asta a naibii..este clar, nu am pic de ambitie, uneori ma apuca furia de cat sunt de slaba
. Asa ca..bag la tutun la greu si de cateva zile am inceput si sa tusesc..
va pupez si cine vrea, cine pofteste am cafea proaspata ca tot n-am chef de nimic azi la job ca plouaaaa..ca in poeziile lui Bacovia.
Iulia..aveam zahar si laptic..poftim la cafea
Soni, tu cum doresti cafeluta?
pupici
MariaSor spune:
Muuulti ani traiascaaaa, muuulti ani traiascaaaaaaaa, LAAAAAAA MUUUUUULTI AAAAAAAANI!
Ana, fugi la mail, ca-ti trimesei floricici, pune-le bine!
Si lasa melanholia de ziua ta, ca nu e buna! Io stiu![]()
Buna dimineata, buna dimineata,
Miroase a cafeluta sau mi se pare mie?
Sa va spun ca de doi ani aici, nu reusesc si eu sa gasesc o cafeluta pe gustul meu? Acasa beam Tchibo, aici nu e:-( In fine, cre ca trec pe ceai.
Polux, io sunt pt: website si idei romantice
Soni, faine tare pozele tale
Eu te vad misterioasa, nu trista:-)
Carmi, ce color? Cred ca esti o curajoasa, ca eu cand ma vapsesc singura numa' vopsita nu pot zice ca-s:-) La mine impresia finala e ca ori n-am avut destula vopsea, ori am facut o mare economie:-)
Adrienne, da' pisicile ce zic in gandul lor pisicesc atunci cand te vad tricotand? Carboana mea e de-a dreptul fascinata
Acu' fo doi ani, cand am aterizat eu sub palmieri, nu stiam ce sa fac sa-mi pun in ordine cele multe ganduri (ca m-oi adaptaaa, ca nu m-oi adaptaaaa...) asa ca, dupa o mare pauza, m-am reapucat de tricotat. Un costumas mic-pitic pt un bebe de-abia venit pe lume:-) Merg la merceria urbei, cumpar mohair si andrele, vin acasa, ma apuc de treaba si, brusc, imi pica ochii pe eticheta: made in Romania
Asa ca bebelina a purtat un rand de hainute suta la suta romanesti:-)
Porumbel, saru'mana de ratzeta:-) Mi-a iesit supica o nebunie
Ma duc sa mai citesc din urma
Azi avem www.fond-ecran-image.com/fleurs,fond-ecran-mimosa,06jpg,2.php" target="_blank">asa ceva, aka mimoze:-)
soni spune:
MEMA e bestiala chestia .Chiar m-ai facut sa rid. Incep bine dimineata ,
Roxane ----lunga ,mama lunga! cafeaua!!Si mersi!
Oana sus capusorul ca trece totul,tu sa fii sanatosa!!
Craciunitza nici eu n-am bani .Sintem in doua.Da,bune!!
Kuki pe unde binturi??
Carmi tot urit si frig e in orasul tau fara parc??(m-a facut chir curioasa chestia asta)Cum se cheama oraselul sa facem o sesizatie la primarie!!
Pup si plec si ma intorc.
Carmi spune:
Maria, ma fac blond auriu, sau cel putin asa ar
3,trebui
,sa iasa.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,(a participat si Fabiano la scris, dupa cum vedeti).
Soni, noi suntem intr-o zona mai inalta, vreo 700 m ,si sunt multe paduri si lacuri, asa ca neamtuŽ nu a mai considerat necesar sa faca parcuri, te plimbi in jurul lacului prin padure pana obosesti, si gata. Da eu vreau parc pentru copil, cum aveam eu la Bucuresti, intelegi? N-ai sa vezi aici asa ceva.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video