40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 4
craciunitza spune:
KUKI, zilele astea am dat o raita prin mercerii, inca nu au primit marfa de sezon, au ce le-a ramas de anul trecut dar e destul si asa, multe culori si grosimi diferite. Eu caut lana si nu gasesc, stii lana aia nerasucita? Din aia vreau si nu gasesc.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
Sigur ca da, tinerete ! Cati ani implinesti? 21 sau 22?
Eu la 21 m-am maritat, la 23 am nascut, de ce m-oi fi grabit asa? Cu maritisul vreau sa zic, cu copilul nu-mi pare rau, ca sunt mamica tanara![]()
Edit ca sa zic ca mai sus vorbeam cu aia mica
craciunitza spune:
nema, ce s-a intamplat, de ce sa nu mancati spanac?!?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Sigur ca da, tinerete ! Cati ani implinesti? 21 sau 22?
Eu la 21 m-am maritat, la 23 am nascut, de ce m-oi fi grabit asa? Cu maritisul vreau sa zic, cu copilul nu-mi pare rau, ca sunt mamica tanara
Iulia
21 fac!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
kim222 spune:
Se mai poarta tricotajele?
Nema eu nu am cumparat spanac..eu il testez ..asta este jobul meu
.
Kuki....asa te vreau..haz de necaz!
Eu m-am maritat batrina si am avut copil..si mai batrina!
Nici asa nu-i bine!
KUKI spune:
Nu stiu daca se mai poarta sau nu. Eu vreau sa tricotez si stiu ca o sa-mi fie si drag ce-am tricotat.
Totusi, asa mai pe intelesul nostru ce s-a intamplat cu spanacul ala de e atat de grav? Zi-ne tu, Kim.
Aia mica, 21 de anisori...n-am sa-ti zic nimic banal de genul "ce varsta frumoasa", caci stiu ca nu asta vrei sa auzi. Dar ma abtin cu greu sa stii. Pastrez urarile pentru maine dimineata.
kim222 spune:
Kuki aici spanacul se gaseste proaspat ,spalat,in pungi. Sint foarte multe cazuri de imbolnaviri..oamnei s-au imbolnavit si au dus pungile la testare. Se pare ca este o bacterie,care da diaree hemoragica, insuficienta renala si la unii chiar deces....Nu se stie inca cum a fost contaminat spanacul...dar se pare ca provine din California..
Succes la tricotat! Si din astea faceam pe vremuri!![]()
nematics spune:
Craciunitza, lina nerasucita gasesti cita vrei si ce culori vrei la tarani la Obor. Duminica au ei tirg, dar cred ca si in timpul saptaminii, vis a vis de intrarea principala de la fabrica de pompe - doar daca, Porumbel zicea, n-or desfiinta si Oborul...
Maria, multumim pentru aroma de busuioc