40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 28
soni spune:
Na ca am scos traducerea dar tot iese.Ufff!Care ma ajuta??
La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)
nematics spune:
Soni, ti-am trimis email
uite pun si aici, scoate spatiile albe dintre parantezele [ ] si pune asa - vezi ca ai fix 12 spatii albe de scos de dupa fiecare paranteza [
adica in loc de [ uiteasha] tu sa pui [uiteasha]
[ center][ size=1][ i][ navy] La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro!
[ right] P. Mosca [ /right][ /navy][ /i]
[ red]Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul, prezentul si viitorul nostru![ /red]
[ /size=1] [ /center]
soni spune:
NEMA am fost eleva buna ,sarumina1 Am copiat(pe caiet) tot am vizualizat si sper sa iasa. Am ramas datoare cu retele -n-am uitat.
MARIA eu o vreau pe aia mai deschisa la culoare!
Carmi ce faci azi??bun de papa mai zi si tu una siciliana!!
Pe nikita mea nebuna (mitza) o stiti parca azi s-a pisat pe locu lui sefu!!! Am pus-o in baie pernuta dar cum nu s-a sculat inca cred ca i-o pun inapoi sa se ude si el cum m-am udat eu!!!Mamaaaa ce balamuc face!!!hi hi Sa invete sa nu-i mai dea suturi pe sub masa cind miauna!na!
soni spune:
MISTOOOOOOOO!!! A iesit tot peste Carmi si Maria .Tre sa ne uitam inapoi sa vedem ce au scris cele dupa!!!! Ia sa adunam mitzele sa prinda soarecii care inverseaza postarile!!!
Carmi spune:
Buna dimineata !
Vizionat pisica frumoasa si masina noua si frumoasa. Sa va traiasca !
Am si eu pisicul meu iubit la Bucuresti, il cheama Coccolino si e birmanez. Este asocial (de cand l-am castrat a devenit asa), ca un caine rau, nu intra nimeni in casa daca el nu vrea. Ma iubeste mult si mi-e un dor de el de mor. O sa va pun o poza sa vedeti cat e de frumos.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
MariaSor spune:
... de forum si de net!
Pardon de expresie!
Neata!
Scris mesaj lung, frumos, politicos, glumet, pierdut mesaj, inerfat, bodoganit
Si asa frumos multumeam de complimentele pt Carboana si explicam cum ne-a ales ea pe noi si nu noi pe ea, si cum visez eu fo 3-4 pisici mici si tropaitori prin toata casa... Si se duse totul pe apa ... spatiului virtual!
Numa' www.azurs.net/photoblog/a/2005/05/cafes_rouges.html" target="_blank">cafeluta pt fete am reusit s-o salvez :-)
Ma duc sa ma calmez si mai viu, zambitoare si amabela![]()
KUKI spune:
Ufff, ce brambureala pe forum ! Nu mai pricepi care cu care vorbeste.
Gabitzam sa stapaniti sanatosi masina.
Maria, inca nu te-ai calmat? De fapt nici nu e nevoie sa te calmezi prea tare si nici sa fii din cale-afara de amabila. Postarile tale sunt mai savuroase cand esti usor nevrozata![]()
Porumbela, pe unde esti? Te-ai ratacit si tu printre postari?
De Craciunitza nu intreb ca am zarit-o pe la mini-prezervative
craciunitza spune:
No servus,
KUKI, am impresia ca vrei sa ma enervezi. De ce nu vrei sa-ti iau mohair, ce te retine?
Ce face vecinul tau, avansati sau tatonati?
"De Craciunitza nu intreb ca am zarit-o pe la mini-prezervative" - am asteptat sa fie gata albumul cu poze de la CabanaTrei Brazi, ia uitati ce frumusete 
soni, de ce ma agita valeriana in loc sa ma calmeze, stii cumva?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
Nu ma retine chiar nimic, dar am sperat ca gasesc si eu pe-aici, nu asa am zis ca mai caut aici si daca nu gasesc imi trimiti tu? Hai zi, ce culoare-mi recomanzi? Sau mai bine fa-mi o surpriza. Trimite-mi ce-ti place tie. Ce zici?
Nu vad pozele de la Trei brazi.Uite ce-mi zice: "We are really sorry, but something went wrong while handling your request.[listAlbums:1:78]"
Cu vecinul ne jucam de-a soarecele si pisica. Dau peste el pe unde nici nu ma astept de cate 2-3 ori pe zi, ne zambim si atat. Ultima data ne-am intalnit la supermarket, ne-am ciocnit carucioarele in fata standului cu pulpe de pui. Ce romantic !