40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 18
oana cretu spune:
A vorbit William cu doamna de la asociatie, am gasit nr de mobil pe net. A zis sa ne ducem joi (cum aveam planuit de altfel) si sa ducem tot dosarul, inclusiv refuzurile si ei se ocupa de recurs, ei ne sprijina, daca vor sa ne expulzeze, ei ne sustin sa nu se intample asta. A zis ca refuzurile c'est de n'importe quoi, ca sunt carora nici macar nu le-au scris ca pot face recurs. Si ca nu trebuia sa ne bagam in circulara asta (in alta lege trebuia), ca noi nu intram in ea, ca e valabila pt copiii scolarizati SI cei nascuti aici, nu cum ne-a sfatuit "gentilul" functionar atunci. A facut expré, sa mai scape de unii ca noi. Sa vedem ce s-o mai intampla. Noi continuam lupta, nu ne lasam. TREBUIE!
Nomi, a ajuns si pupicul de la tine!
Nu trebuie sa fi intreaga la bila, ca ar parea viata monotona, cum bine i-ai zis tu lui Kuki.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
cicina spune:
Lu, unde putem servi cupa de sampanie? Sant disponibila.Congratulation.
Soni, cand eram prin partile alea mergeam la Oulx, Bardonechia, sau in partea Artemisa. Aici am mai multe variante si mishto. Adica Asiago, Nevegal,Forno, sant multe variante. Anul asta trag sa ma duca in Marmolada, dar e cam departe.
Noemi, sper ca nu e cava grav a mamei tale, oricum ii urez sanatate.
Kuki, ori la bal ori la spital, asa si tu. Tu faci banii, nu ei te-au facut pe tine, asa ca ai facut bine.
cicina
craciunitza spune:
Oana, draga-draga, sunt zilele francofoniei la Bucuresti, sigur se-ntampla niste chestii care te vor avantaja, hai ca nu mai e mult, intram si noi in UE, poate devin si ei mai indulgenti, poate se schimba ceva in bine. Gata cu lacrimile, acum e timpul sa fii optimista. Imbratiseaza-l pe Sebi din partea mea.
Nomi, sanatate mamei tale!
KUKI, nu ma simt periata, la cate asemenari sunt intre noi e normal ca ne-am placut 
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
bRAVA LUUUUUUUU!!!!! vcOMPLIMENTI
OANA, SUS CAPUL CA DUPA PLOAIE VINE ---CURCUBEUL!!!
FETELOR MA DOR COASTELE RUPTE ACU TREI ANI IN ACCIDENT!!! e VREME DE PLOAIE!!!1 DA MA FAC CA NU LE SIMT!!!HI HI
doibebei spune:
moaaaaaaaama.....doamne cit puteti vorbi!!!!!!!!!!!!!!
ori eu sunt prea bleaga (a se citi batrina), ori voi sunteti prea rapide pentru mine(a se citi tinere).nici macar nu stiu sa ma intorc la capitolul anterior sa vad tot ce a-ti scris de cind am intrat eu ultima data.da' unde am fost frate atita timp?
NOEMI multumesc de intrebare.
cineva intreba de inmatriculare ceva? eu lucrez la inmatriculari, deci in ce priveste documentele necesare pot raspunde (dar in ce priveste conditiile tehnice pe care tb sa le indeplineasca auto numai RAR da verdictul daca e apta pt inmatriculare)
OANA capul sus mami! vin zile bune mereu!
CICINA esti foarte frumoasa, doar zimbetul e un pic amar...
azi avem in vizita un prieten bun italian, ne gateste el paste si altre cose italiane, dar miine vine iar la noi si cica vrea sa pregatim miel.....cum le place lor mielul? poate sa-mi spuna cineva? ce condimente imi trebuie?(am cimbru, busuioc, oregano, patrunjel, marar...e de ajuns?)
va pup si mai intru mai tirziu
soni spune:
DOIBEBEI SINT INEBUNITI DUPA MIEL LA CUPTOR! SI CU CARTOFI ALTURI TOT LA TAVA.sCOATE BUSUIOCUL SI ORGANUL CA ALEA PE LUN LA SUCUL DE ROSII,pOATE GASESTI RZMARIN,SALVIE DAC NU E BUN SI MARAUL SAU PARTRUNJELUL NOSTR. NU UITA UN CATEL DOI DE USTUROI TAIAT DOAR IN DOAU SA DEA AROMA SI APOI SCOATEL PT EI (TU POTI SA-L MANINCI!)
doibebei spune:
multam fain soni, am si rozmarin dar nu stiam ca se poate folosi la miel.sper sa-l dau gata cu reteta asta.
zice ca vrea si salata (banuiesc ca de-aia verde ..)ce sa-i mai pun?
pupici
ma cheama Doina, nick-ul e facut de sora mea care n-a avut alta inspiratie in momentul cind m-a inregistrat pe forum ,da' m-am obisnuit cu el.
oana cretu spune:
Moamaaa, iar vorbiti de mancare cand eu abia am facut?
Cred ca fac o praji.
Nomi, scuze scumpa, santatate mamei tale, sper ca nu e grav. Eu cu problema mea am citit printre randuri.
Craciunitza, l-am pupi pe Seb.
Soni, nu ai nici o crema sa iti dea cineva? Pup fata curajoasa!
Doina, sa ne zici ce a zici italianul de miel si cum au fost pastele.
Ma duc iar la cratita. Am dormit 3 ore neintoarsa, am recuperat noaptea trecuta, ca de doua ori m-am trezit si am crezut ca e somn de noapte, dar vedeam lumina zilei si ma intrebam ce se intampla.
Pup fetele!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
soni spune:
Doinaaaaa! am intrat cam tirziu poate sinteti deja la masa !Pofta buna .Da in general ei salata o minaca dupa sa-si clatesca gura! Si un paharut de tuica tot dupa ca sa digere!si cafea!
M-am infuriat la generale pe un caz deschis de <caroline.Eu care intru doar pt Mirela!Si am raspuns pe pag 7 dar se pare ca disputa continua si eu nu ma mai bag! gata am zis!
oOana de ce crema vporbei ca-s cam tihuie!!1hi hi
trebuia sa fac mincare si am stat la pc! Acu vad cum odescurc cu sefu! Spaghetiiiiiii!!!
oana cretu spune:
Soni, o crema de dureri pentru coastele tale, scumpa. Iar pentru acel subiect, nu te enerva soni, parerea mea este acceasi ca a administratorei acestui site, ca vrea sa produca indoiala in sufletul celor care ajuta, sa nu mai ajute. tai linistita ca in cuand vor inchide subiectul, si se va uita totul. Stiu ca doare sa sti ca din cauza unora poate ceilalti nu vor mai ajuta, dar aici sunt foarte multi oameni inteligenti si nu vor apleca capul la ce zice unul si altul. Cata dreptate ai avut cu "frumusetea inimii", dar ea "nu a vazut".
AUGUST SEPTEMBRIE