All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru urari si ptr.sustinere,nu nominalizez sa nu omit pe cineva
dady,felicitari,stiu exact cum te simti in postul respectiv si in mediul de junglaal barbatilor respectivi si mersi si pentru oferta,dar....deocamdata numirea oficiala intarzie,nimeni nu misca nimic,toata lumea[inclusiv seful]stie ce v-am spus si voua dar nu a aparut nimic nou!!!Deci,va inchipuiti cam ce priviri primesc zilnic de la sef si ce derutati sunt cei care se simt datori sa pupe doua deodata.Desi nu m-ar deranja deloc sa raman inca 100 ani cu acelasi sef si nici nu am intreprins nici cea mai vaga actiune ptr.a-i capata locul,situatia este de-a dreptul penibila.Ei,om trai si om vedea!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Alexut ii face educatia dadacei.Dupa ce a stat suparat pe ea aproape 2 ore in ziua cu pricina,nu i-a vorbit si ii arunca priviri piezise,considerand-o responsabila pentru ca nu i-a prevenit caderea,in fiecare zi ii arata post-it-ul lipit pe frigider de cu seara de mine,care cuprinde meniul lui pentru mic dejun si pranz cu indicatii amanuntite.Adica sa bage de seama ce ii da sa pape,ca el nu mananca asa,orice si oricum!Julitura ii trece,pe obrajor mai are o miiiica echimoza,deci e nesperat de bine dupa 2 zile.Treaba am deocamdata cat pot duce si ce imi place,numai bine sa ma remonteze putin.
Va pup si va citesc cu drag si amuzament in continuare peripetiile!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Camelia voi ce mai faceti, ce mai zice Alex?

Roxana www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20061006&cimg=1" target="_blank">uite ce face Alex. Se joaca toata ziua, "produce perle", asteapta "fratioara" si ne zice transant ca ea nu vrea baiat.
Tania felicitari pt solutia gasita. Bafta multa si...contracte multe.
mamacita nasoala situatie si atmosfera. Sefii tai citesc "DC" de stiu ce ai scris aci'? ori au spioni peste tot, si ii ?
Dana distractie placuta maine, si noi avem nunta la Zorile. Impartasim impresii dupa. Sper ca sa nu fie influientata de ploaie. Asta se anunta in we .

We placut fara ploaie.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Camelia am murit de ras!!! Ce dulce e Alexandra!!!! Ce tare a fost "cati ani are Ghita???" haha!!!!! Si ce energie are...ce topaia si alerga!!!! a tocit covorul!!!!
Super!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, bravo!!!! Hahaha...ar fi super tare sa va lase bilete pe frigider in curand cu doleantele lui!!!!
Ceva poze mai ai??? Si pune si tu cu dare de mana!!!!!

Mamacita, poze cu Alex??? Nu ai mai pus nimic nou!!!

Tatiana, dar tati al vostru nu e acasa? Nu poate sa stea cu ea? Macar sa o ia mai repede de la cresa!!!!

Mav, multumim...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimineata, eu deja mi-am baut cafeaua, ce-as mai fi dormit pe vremea asta, dar piticul s-a trezit cu chef de joaca , iar sorela lui de cand a inceput scoala se trezeste si in we la ora7.
copii stau bine la capitolul raceala, mai curg putin nasucurile, ce te faci cu mama lor, care tuseste si-i tot cu nasul in punga... am debutat cu stangul in sezonul toamna/iarna, am vazut si noi ce virusi se mai poarta
ana06, nu stiu in ce zona stai, iti pot spune ca scoala 7 pe adamclisi si scoala 12 pe hasdeu au program step-by-step, am doua prietene care au copiii acolo, iar la capitolul carte, ce sa-ti zic, depinde de invatatoare, ca mai peste tot si nu au teme pt acasa; insa la capitolul financiar sunt destule cheltuieli cu material didactic ( au tot felul de activitati de creatie, care sa ii tina ocupati pana la ora 4) si cu masa care o servesc acolo, in jur de 2 mil/luna, asa ca ramane sa te gandesti ce varianta te avantajeaza.
pupici tuturor

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!

Ce fac fetele??? Activitati administrative de we banuiesc...
Vladis, bem cafeaua impreuna.... Numai ca eu, de cand m-am lasat de fumat(acum 9 ani) beau cafea luuuuunga..adica 2-3 ore descant la ea..

Cami, bestiala Alexuta...sa-ti traiasca talentata, scumpica foc si vioaie cat sapte....Grasunica mea doar mimeaza cantecul si da din fundulet...pe loc...sa nu cumva sa consume energie...hihihi

Adinuntza, Jone...nu mai spuneti nimic????

E si sa revin la oful meu: ziua de ieri a debutat cu o mica busculada verbala cu unul dintre subalterni(de parca asta imi trebuie inainte de contract). Pb. e de fapt intre el si seful de serviciu tehnic. Cu ceva timp in urma s-au ...batut(chiar asa!) si s-a lasat cu sanctiuni. Seful de serviciu, facand abstractie de conflict..e un tip corect si decent...Dar respectivul subaltern... il tot atzatza si nu stiu cum sa-i tin departe unul de altul, pentru ca e imposibil prim prisma sarcinilor de serviciu.... Sincer nu stiu cum sa mediez conflictul. Ieri trebuia sa mergem la contract si respectivul coleg a refuzat sa mearga in aceeasi masina cu seful de serviciu, in conditiile in care e si sofer. I-am cerut sa de-a scris ca nu merge(nota explicativa).... si nu a vrut. In final am plecat eu cu masina mea la negocierile contractului...Insa conflictul nu e stins si nu pot lasa asa situatia.... nici atitudinea lui fata de mine nu o pot tolera, chiar daca nu-i legata de persoana mea....

Si totusi asa incordata cum a fost, negocierea contractului a fost fructuoasa....am reusit sa orientez discutia de asa maniera ca nu s-a negociat pretul, ci s-au facut cateva amendamente in contract, cu care am fost de acord.... E o mare realizare....cele trei negocieri dinainte au esuat din cauza pretului si pt ca n-au stiut sa-si ,,vanda produsul,,,. In prima faza au fost consternati ca am venit cu o oferta de pret mai mare decat toate celelalte, insa spre final nu mai reprezenta o problema, cu motivarea faptului ca meritam acel pret....Iupyyyyy sunt mandra de mine.....nu va suparati ca ma DESTAINUI LA VOI...STIU CA SUNTETI IN MASURA , URMARINDU-MI EVOLUTIA, SA MA AJUTATI SI SA-MI DAT SFATURI CAND AM NEVOIE..La pb. de sus cu subaltenul cum vedeti voi rezolvarea?????

Pupici si un we placut.

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Camelia, cam asa face si Sofi la Ghita, sdar canta mai "stalcit"
Mai dati si voi linkuri, cu ce mai distrati copilasii cand e urat afara? parca fusesera la un moment dat niste adrese tare faine, cu tot felul de cantecele cu imagini...
Intrebase cineva ce e mai bun: sistemul step-by-step sau bona? intre invatatoarea de la scoala si bona (care adesea are maxim 8 clase-nu dati cu rosii!), eu aleg invatatoarea, caci sigur il va supraveghea mai bine mai lectii, mai ales ca stie despre ce este vorba!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Vladis, in ce clasa sunt copiii prietenelor tale?Eu am fetita in clasa aIIa.Noi stam intre Scoala 7 si 12 deci ar fi amandoua aproximativ aproape.Sunt multumite de invatatoare?
Am rugamintea sa-mi spuneti si mie, ati auzit de dr.ORL Cusa de la Policlinica CFR?Eu am inteles ca e medic bun.Are cumva si cabinet particular?Am ceva probleme si as vrea sa ajung la dansul.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut tuturor,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,
eu am fata bolnavioara si nu prea imi vine sa intru la vb.are de vreo cateva zile temp,cica si de la Priorix.si ar fi si un pic de rosu in gat,am fost la dr si asa mi-a zis.am fost la urgenta la o dna dr fffffff draguta,rabdatoare si care nu s-a grabit sa imi prescrie eternele antibiotice asa cum face dr noastra la primul semn de rosu in gat.pe dna dr de la urgenta o keama Lazar(cred k are peste 40) si as vrea sa va intreb dk o stiti cumva si pe unde are cabinet.mi-ar placea sa ma mai duc pe la dansa decat sa merg la pedi la care mergeam.
uitati un link cu jocuri pt copilasi:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us
un weekend placut

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput