All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Sinzi sunt superbe pozele, alex nu se mai indura sa-si dezlipeasca ochii de la ele. Deja intreaba cine-i baietelu'.
Sefa (Tania) daca tot ii dai cumul de functii femeii ceva la buzunar ii mai pui? Nu de alta s-ar putea sa nu o prea bucure ideea daca ramane pe bani putin, iti spun din proprie "esperienta". Nu da cu rosii.
Multa sanatate la micii "mucosi", noi mai nou ii dam cu Sterimar pt probleme de genu' asta.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi vai m-ai omorat! suuuper!!!! auzi sa stii ca ma uitam chiar azi pe programul congreselor....chiar n-o fi nici unu la miami?????
Camelia voi ce mai faceti, ce mai zice Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Sara buna si multa sanatate va doresc.
Desii am terminat in principiu treaba tot mai am destule de facut de nu reusesc sa-mi reuperez orele de odihna.Asa de mult imi doresc sa stau o zii libera si sa trandavesc de nu va inchipuiti.
Am intrat in febra cumparaturilor pentru nunta.Prima nepoata din familie are nunta pe 14 octombrie la Select, iar noi ne dam peste cap cu tzoalele.Noroc ca am mancat orez in ultimul timp si am mai slabit, ca altfel nu mi-ar fi venit rochia din state obtinuta cu multa truda.Daca o tin tot asa o sa arat precum chinezoii cu ochi oblici.Primul pe care l-am intzolit a fost Andrei caruia i-am cumparat un frumos costum de barbat gri petrol inchis, care avea o camasa albastra.Aseara i-am cumparat si o camasa alba ca sa mearga papionul rosu, dar barbatul din el a spus NU initiativei mele si mi-a declarat oficial ca lui ii place camasa albastra cu cravata de piele de la nanu.Andreea vrea sa mearga la coafor cu mine ca nu a fost in viata ei niciodata, asa ca ce sa fac am programat-o la coafor si i-am mai cumparat si clame.Copii au obligatii importante la nunta asa ca trebuie sa arate fffbine.Andreea duce trena miresei iar Andrei verighetele pe o pernutza in bierica(sper sa nu le scape sa avem ce cauta pe jos).
Mada ma bucur ca printesa ta e bine, multa sanatate si pupici pe obrajorii ei frumosi.
Simonici felicitari pentru bb si multa sanatate.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

buna dimineata!
Dana hehe felicitari pentru silueta. pune poza sa te vedem cu ochi oblici si distractie placuta la nunta! precis Andreea o sa fie super incantata la coafor....hihihihi abia astept sa pun poze.
noi suntem bine, aseara Patrick a adormit....la 7 pentru ca nu dormise toata ziua si a cazut doborat. pana la 6.15 dimineatza....ceea ce e un record pentru el
fug la treaba, va doresc sa aveti o zi supr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by tatianaS

Gaza astazi mi-a plans cand am lasat-o la cresa. Mi s-a rupt inima. Nu va mai zic ce mizerabil ma simt si acum...nu pot sa-mi revin. Offf...de ce trebuie sa fie asa de greu?

mmmmmmmmmmmmmmm........ si la noi la fel........
mi-e sufletul greu........
desi sebi s-a trezit primul, singur si bine-dispus, azi chiar a plans cu lacrimioare la gradi (pana acum doar urla si se vaita, dar nu plangea propriu-zis).
au si ei zilele lor mai putin bune.... puii de om!
poate ca bia a plans din cauza ca nu se simtea bine (tatiana, ziceai ca are mucisori)...

sinzi, ce viata "colorata" aveti! si voi sunteti niste frumosi!

simona, sa-ti traiasca bb! refacere rapida!
care este data nasterii si numele (scuze ca n-am retinut!)? ...sa modific in listuta!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello, gagici misto...!
Dupa salutare va dati seama ca am buna dispozitie. Azi am avut ziua cea mare a intalnirii ,,in plen,, cu subordonatii. Am inceput sedinta cu 15 puncte pe ordinea de zi(!!!)...Am dezbatut subiectele si pb propuse de mine cam o ora, dupa care am ascultat o ora doleantele lor la un pahar de cola, saratele si prajiturele. Atmosfera a fost in prima faza... incordata...Saracii in 5 ani au avut parte de 4 directori interimari...toti cu varsta de pensionare....si fiecare cu metoda lui de management. Fetelor pot sa spun ca sunt gata sa ma lupt.... cu dinozaurii, pentru ca azi a fost cea mai grea, dar si cea mai victorioasa zi....Am fost ferma, dar si amabila cand a fost cazul...un amestec de diplomatie cu sulfanarie....nu dati cu rosii...Majoritatea subalternilor sunt barbati si mai in varsta decat mine. Sa fii femeie, cu studii si sa mai fii si sefa e piatra grea de incercare pt. ei....ei gata cu laudatul....
Am muncit pe branci, n-as fii crezut niciodata ca pot trece 12 ore ca fumul fara sa simti ca trece timpul ...am slabit 3 kg de stress si nedormit.....Maine am primul contract de negociat. Suma nu este mare, dar nici de neglijat. In schimb predecesorii mei nu au reusit negocierea pana acum.... sa vad de ce sunt in stare.....E piatra de incercare...pentru ca e primul contract....A... si ziua s-a incheiat la un gratar la curte...intamplare sau...semn bun....a fost ziua unei colege si ... m-au rugat sa particip....am acceptat si nu regret... a fost o experienta placuta .... si cred ca astfel de iesiri la o luna doua or sa intre in program....
Cami, am ales alta persoana sa fie casier si pt munca si garantia care i se opreste (valoarea unui salariu )....am cedat salariul meu de merit pentru compensare....Mi s-a parut fair-play...Eu oricum voi avea si indemnnizatia de conducere.
Mamacita- am un legis pana in 2002 , il am pe un cd. daca il vrei.... altul free on-line n-am reusit sa gasesc...si crede-ma am cautat. Dar voi pe sectii aveti acces la legis...daca nu ma insel. Daca vrei pachetul asta pana in 2002 ti-l dau....Pup si bafta la reorganizare.....lasa ca iti intri in mana , ai sa vezi... la inceput esti nauca de multele informatii si rasponsabilitati.... dar incet -incet....rezolvi...dar nu incerca singura...da sarcini p-recise celor care tb. si pot sa te ajute. Ideea este sa fii perceputa ca leader si nu ca sefa....Bafta inca o data
Si cu prima ocazie... te astept la o cafea.....

Tatiana
esti o fericita! Profita cat mai cu spor de prezenta sotului tau! Eu sunt singurica 4 luni cat este Costin plecat la niste cursuri...si mi-e un dor de el.....dar sper sa poata veni macar la 2 we odata... vedemmmm
pupici tuturor !
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

neatza!
Tania super felicitari! inseamna ca ai avut o super zi! mult succes azi si sa o tii tot asa. socializarea cu personalul este extrem de importanta asa ca poti organiza chiar si lunar o intalnire mica de o ora dupa program...stabilita de comun acord...face extrem de mult bine la moral! si iti tin pumnii in continuare.
Dana bine ai revenit, cam rarut....asteptam poze de la distractia de
pe 14!
Tatiana sper sa nu mai planga azi Bia la cresa....sa fie totul ok. cat mai sta tati?
hai sa va zic ce mai cloceste Pat: a invatat literele A si O si le cauta peste tot in carti, in pliante...si le citeste singur si daca greseste zice "nu, nu"...... eu cred ca o sa citeasca direct,m nu se mai oboseste cu vorbitul cu care vad ca nu prea se leaga
gata ca m-am intins.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Prezent la datorie!
Problemele mele casnice dupa cum v-am spus mai sant cateva,dar incep sa se sfarseasca(asta-i tot ce-mi doresc);este putin dificil de aranjat dulapurile dupa ce ai schimbat mobila.Iti pare ca stau bine intr-un loc anumite lucruri ca dupa putin timp sa gasesti alta pozitie si sa le schimbi locul.Acum asta patesc eu si uite asa o iau de la capat.
Poze de la majorat o sa pun inmediat cum intru in posesia lor(mai am cateva la Tania).
Am urgent nevoie de niste pantofiori de barbat(ptr Andrei) mar 27/28 bleumarin sau negri, pentru un costumas un albastru gripetrol inchis, daca aveti su gasiti pe undeva va rog sa ma anuntati.Nu gasesc decat maro.
Andreea are acum o cerere tare de tot....vrea si ea rochita umflata , asa i-am invatat pe copii sa-mi cera mie tot ce vor,iar cu cheltuiala apartamentului(care mi-a mancat banii ptr masinuta mea),imbracat de nunta eu, Mihai si Andrei nu prea mai am puteri financiare. Are ea o rochita din state, este roz si are si manusi dar cica a mai imbracat-o si toata lumea este imbracata nou mai putin ea.Of oF oF.
Vedeti si voi cu ce ma zbat eu acum?
Va pupici pe toti, puneti de o intalneala intr-o zi cu sot, sa pot venii si eu cu perechea mea de copii.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, super tare e Pat.al meu nici gand sa zica mami, ci direct Adi.ieri cand l-am luat de la cresa se auzea prin sala numele meu.si am zis :"asta e fi-miu".singurele lui cuvinte sunt didi(vreo gagica pe la cresa), adi, dadi, tati.atat.restul pe limba lui.tot astept sa-si dea si el drumul la vorbit.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Buna-ziua!Am si eu o rugaminte la voi: stie cineva ce scoli din Constanta au program prelungit? Sau ce parere aveti despre scolile "Step by step"? Am auzit ca nu prea se face scoala ca lumea dar as vrea amanunte despre acest sistem de la cineva care este in cunostinta de cauza.Nu stiu daca sa optez pentru bona sau pentru acest gen de scoala...
Va multumesc.

Mergi la inceput