Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Gabriela,si eu la acelasi "dulce" ma gandeam!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi am reusit sa ajungem la targul de haine...mai nimic pe gustul meu (oi fi avand gusturi proaste? ), da am inoit puiul cu un pulover pe gat (care initial i-a placut, apoi a vazut ca strange de gat ) molicel si o pijama, servieta lui tati si tricouri la inghesuiala (!!!6 ron) tot lui tati. Am fost si la targu de covoare Basarabia, f frumoase, dar aglomerat si puse vraf, nu vedeai nimic, decat preturi...mai bine se vad expuse in interior in magazin...si e deschis tot anul .
UIte ptr cela care inca n-au facut dulcele de w-e o reteta super rapida si buna si usoara :
Negresa (de la Bella, de pe forum, o ieseanca plecata in lume)

1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao

- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri.

Eu am mai facut-o si am executat-o si azi.
Pofta buna!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

LA MULTI ANI!, Tudor, Vladut si Mihnea, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!

Adi, bine ati venit, cum e trecerea de la costum de baie la pardesiu?

Despre casa de cultura, si eu asa stiu, ca e cladirea alba din Parcul Copou, unde e si muzeul Eminescu.

Danna, mami de printese
Primavara 2006

Razi de mine,hai?
Nu-i bai,m-am obisnuit de-acum,nu e primul an cand vin de la mare si ma bag in haine groase...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Eloise,am o prietena care e pacienta dr Mihalceanu,si la prima sarcina tot asa a patit,a plecat dr la nu's ce congres trei zile tocmai cand se apropia sorocul...Nu mai zic ,ca de prapastioasa si fricoasa ce a fost a nascut chiar atunci,cu dr pe care i-o recomandase dr Mihalceanu.Dar a fost bine si de atunci a mai facut doi copii..:)

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Daca tot v-ati laudat cu ce bunatati pregatiti,hop si eu!
Am bagat un pui cracanat pe sticla la cuptor,si mai fac si conopida gratinata(la cuptor cu smantana si cascaval) si cartofi cu ciupercute.
NA!
Gabriela,astept sa-mi spui daca ti-a placut crema..

PS:eu tocmai mi-am dat seama ca mi-ar mai trebui un cuptor la bucatarie..si un gratar mai mare,si o plita eventual...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ce de-a sarbatoriti in acest week-end!

Tudor, Vlad si Mihnea Sa cresteti mari si sa va faceti parintii fericiti!

Noi dupa prima saptamana de cresa putem sa spunem ca este ok. Nu perfect, dar ok. Se duce cu placere dimineata (nu a plans niciodata cand am lasat-o), dupa-amiaza o iau vesela si cu chef de joaca si intreaga Nu prea stiu ce se intampla intre, dar nu poate fi totul perfect. Nu prea stiu cat si ce mananca si nu cred ca doarme in fiecare zi (joi mi-au si spus ca nu a dormit), cred ca a mai si plans. Educatoarea mi-a spus ca este "nonconformista", cred ca vroia sa spuna ca nu asculta, nu are rabdare sa participe la activitati si sa stea un pic linistita (cred ca din acelasi motiv nu adoarme nici la pranz). Vad ca azi dimineata a inceput sa-i curga un pic nasul si a avut si 2 scaune proaste, dar nu are febra si este vesela si plina de energie.

Noi ca desert avem doar lapte cu orez, mi-e dor si mie de un tort, dar nu mai apuc.
Week-end placut va doresc si eu!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Gabriela cu greturile stau mai bine. In schimb saliva asta ma omora, cred ca as fi dat peste cap experimentul lui Pavlov (asa se scrie?)
Sper ca bebe creste desi eu am slabit 4 kg.
Va rog nu mai vorbiti de mancare ca eu sunt asa de obosita incat nu pot face nimic, mananc ce apuc si dorm.

Week-end placut.

kiss
11+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Stai linistita Lori,creste bebele,si eu am slabit in primele 4 luni zece kg..si am facut o bebelina de 3,800 pana la urma.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Vladut! Sa cresti mare,frumos si sanatos!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Cristina, LA MULTI ANI! pentru Vlad si petrecere reusita!

Mergi la inceput