Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata!
Nu prea am scris pana acum la subiectul iesenilor, dar sper sa nu fie cu suparare daca arunc si eu o intrebare aici in speranta ca voi primi raspuns.
Sunt insarcinata in saptamana 37 si pana acum sarcina a fost urmarita de dr Elena Mihalceanu de la Cuza Voda, numai ca saptamana asta am aflat ca taman in primele 2 saptamani din octobrie (2-16 oct), cand e foarte posibil sa nasc, dr va pleca la un congres. Ieri am stabilit ca ma va lasa pe mana doctoritzei Anda Gheorghita. Precizez ca voi naste prin cezariana si in cazul declansarii urmeaza sa o sun... Din pacate, pana acum eu nu auzisem nimic despre dr Gheorghita. Stie cineva ceva despre ea? A avut-o cineva ca dr? Daca aveti informatii fie si din auzite m-ar ajuta... Sunt putin dezorientata si ingrijorata... am mers toata sarcina la un medic si am capatat incredere in drM, iar acum exista teama ca n-as fi pe cele mai bune maini...
Va multumesc si va doresc un weekend frumos!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

LA MULTI ANI!, Tudor, Vladut si Mihnea, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!

Adi, bine ati venit, cum e trecerea de la costum de baie la pardesiu?

Despre casa de cultura, si eu asa stiu, ca e cladirea alba din Parcul Copou, unde e si muzeul Eminescu.

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata,azi dau eu cafea,ness,sau ce doriti!
Am fost cam absenta dar profit de ultimile zile ca dupa nu se stie.....
Carmen,tu cum te descurci?
Voi,Acvi si Carmen a-ti luat cadouri pt copilul mare?Cum a reactionat?
Si nu in ultimul rand,Adi bine ai revenit!

LA MULTI ANI!, Tudor, Vladut si Mihnea!

O zi excelenta!

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI !!! copilasilor care isi serbeaza ziua.
Parinti sa fiti sanatosi alaturi de ei si sa va aduca numai bucurii.

kiss
11+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Herra, sa-ti traisca Vladutul si sa va bucurati de el! Petrecere frumoasa astazi si vrem poze multe....
Mihnea, la multi ani pentru maine...sa fii sanatos sa cresti mare si sa aduci multe, multe bucurii parintilor! Petrecere frumoasa aastazi in familie!
Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI TUDOR!!! pentru acum cateva zile. Sa cresti mare si sa fii sanatos.
Eloise, nu am auzit nimic de d-na dr. Gheorghita, dar trebuie sa ai incredere ca te-a lasat pe maini bune, caci daca nu avea incredere in ea, te putea lasa la voia intamplarii, sa te descurci, nu? Nastere usoara si fruntea sus, acusi o sa-ti tii minunea in brate...Va fi baietel sau fetita? I-at stabilit numele?
Kiss, cum iti mai este, mai ai greturi sau ai scapat de ele?
Multumim pentru cafeaua de dimineata, eu am luat un ness, chiar nu mai bausem demult. Azi voiam sa ajung in Gradina Botanica dupa frunze colorate...dar o amanam pe alt WK-end.
Pupici si un Wk-end frumos,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

La multi ani, Vladut!!!!!!

Si eu voiam sa ajung azi in Botanica, dar la vremea care este afara... mi-a pierit cheful...
In schimb, mi-am trimis sotiorul la soacra-sa, la Pascani si eu am ramas chipurile, gospodina acasa... Da' deocamdata am reusit sa intru pe DC (multa treaba am facut, nu?)
Si eu vreau ness!!!!! Saru'mana pt cine imi da!!!
Ne auzim mai incolo!

PS--Si eu stiam ca e in Copou Casa de Cultura, deci cred ca nu acolo poate fi concertul cu Phoenix. Mai degraba cred ca la Sindicate...

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

[b][green]Buna dimineata!
Nu prea am scris pana acum la subiectul iesenilor, dar sper sa nu fie cu suparare daca arunc si eu o intrebare aici in speranta ca voi primi raspuns.

Cum sa fie cu suparare? Nu e deloc asa...
Acum, eu nu stiu sa iti zic nimic de dr Gheorghita, dar vorba fetelor, daca Mihalceanu te-a lasat pe mana ei, stie ea ce stie. Nu degeaba a procedat asa. (Stii ce cred eu pana la urma? Ca bebe o va astepta, totusi, pe Mihalceanu!...) Poate ar trebui sa stai linistita. Daca nu te impaci cu ideea, alege singura pe cineva in care sa ai incredere... Daca te poti decide (stiu de dincolo ca nu vrei cu Onofriescu -- zic de el, pt ca aproape numai laude am auzit peste tot la adresa lui)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Wow, Herra, azi e ziua lui Vladut? La multi ani, sa fie sanatos si norocos, si sa va aduca numai bucurii !

LA MULTI ANI si celorlalti copilasi care isi serbeaza azi ziua sau au sarbatorit-o de curand!

GabrielaG! multumesc de urari. Eu am baietel, si-l va chema ca pe puiutul Herrei.

Ralnied nu, in mod clar nu vreau la dr Onofriescu. Si eu am auzit multe laude la adresa lui, dar si cateva acuze, mari si grele... Si eu sper ca bebele meu o va astepta pe dr. Mihalceanu pana pe 17oct. Dar acum pe ultima suta de metri sunt si foarte panicata, si cu o paranoia cat casa in cap.... as vrea sa-l vad mai repede in bratele mele bine sanatos, as vrea si sa stea s-o astepte pe dr...

Alipiticot am uitat sa-ti multumesc pentru cuvintele de incurajare scrise la Odisee. Daca nu ne mai "intalnim", operatie usoara pe 30 septembrie!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, dau eu ness-ul...din toata inima, sa stii.
Nici eu n-am facut nimic de dimineata, doar ca am iesit cu Matei un pic sa-i iau o sabie ca a fratelui lui...ca fac tot felul de vraji cu ea. Matei acum e BEN TEN sau BEN 10, din serialul cu acelasi nume de pe cartoon? Habar n-am...ce mama mai sunt...
Incerc si eu azi sa fac un fel de tort patrat sau dreptunghiular cu crema data de adi...friscalichida plus cioco. Sper sa fie bun.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabrielaG

Raluca, dau eu ness-ul...din toata inima, sa stii.

Stiu, stiu Apropos, eu nu m-am mai uitat in ziar, da' in fisier am vazut ca este... ...

Gata, m-am mobilizat, am zis ca azi sterg geamul de la bucatarie. Idee laudabila. Da' e dublu si nu pot sa il deschid sa pot sterg si pe interior .
Asa ca am trecut la etapa II: coltunasi cu branza. Si niste copanele (ratacite prin congelator) la cuptor. Asta deocamdata; sa vedem ce mai urmeaza...

Eloise... cel mai bine e sa te linistesti tu, in primul rand si sa le iei usurel pe toate... O sa fie bine!!!

Mergi la inceput