40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 22
Porumbel30 spune:
Mik , si mie-mi place !
Initial am vrut sa o pun ca titulatura , dar mi s-a comunicat ca e prea...lunga ! Asa ca am transformat-o in semnatura ! La titulatura trebuie sa ma mai gandesc...
Si daca tot a venit vorba , cum pot sa-mi colorez semnatura ? Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
My Boss is a Jewish carpenter .
Mik spune:
Incadrezi semnatura de [culoare] [/culoare]
Pe culori vezi cum le cheama selectionind intr-un post scris oarecare 'Culoare' (in linia cu 'Format' sunt 3 optiuni care se aleg cu liftul).
Eu am devenit pentru moment verde.
soni spune:
Na si eu. Esti bestiala Porumbel de unde le scoti?? Na ca va spuneam eu ca simt tot !!la miseria !!! Mihaita e rau de tot . Am renuntat la 2 pedichiuri(nu le pierd ) ca sa ma duc sa-l iau de la spital !!!Si asa nu lucrez da m-am muiat . Va spun mai multe dupa! Ca tata Jan abia vorbea .Uffffff.
Porumbel30 spune:
Sa incerc...Da` nu merge , pt. ca mie nu-mi apare semnatura in fereastra in care scriu mesajul , ci am doar optiunea de a selecta pt. a-mi introduce semnatura...Of ! Anti-tehnica mai sunt cand e vorba de culcutoare...
Mik spune:
Porumbel, se pare ca nu m-am exprimat clar.
Faci manevra intr-un mesaj obisnuit (asta stiu ca ai reusit), inainte de a posta sau a sterge mesajul, copiezi semnatura incadrata de culori si o pui in semnatura de la pagina cu 'profilul personal'.
Daca tot nu vrea sa iasa, imi spui ce culoare vrei si-ti trimit un mail (un PM nu va merge).
Soni, trebuie sa-ti fie foarte greu.
Porumbel30 spune:
Draga Mik , iti multumesc pt. intentie , dar simt ca cel putin la ora asta (ma consolez eu ) ma depasesc manevrele astea...asa ca deocamdata renunt . Sunt probleme mult mai grave , asa ca nu ma simt bine sa ocup atata spatiu cu "problema mea" . Poate intr-o buna zi voi reusi...iar daca nu , nu-i nimic ! Semnatura se poate citi si daca e necolorata...
Oricum , iti multumesc pt. mana-ntinsa ! 
adrienne12 spune:
Porumbelu esti mortala: eu ar trebui sa spun ceva de genul:My boss is a Jewish Engineer born in Puerto Rico from Hispanic parents
Porumbel30 spune:
Adrienne , no ofence , dar n-ai nimerit-o...
Adica n-ai inteles la ce m-am referit...
Edit : Intentionat am scris al doilea cuvant cu majuscula...