40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 21
Mik spune:
Lulu, tocmai mi-am compus traseul pe vineri de la hotel la Scoala. Idem pentru joi intre cele 2 hoteluri. Bagajul il fac seara asta. miine dimineata o duc pe mama la gara si imediat dupa prinz plec si eu. Ajung la Antibes la 19h49 precis. Abia astept sa te vad !
Ana Maria o pagina pentru tine : http://www.attentionauchien.com/age-chien.html
(deci al tau e destul de batrin, bietul de el !)
Nema, Kuki, Gabitzam despre cine vorbiti voi alocosha ca eu nu pricep nimic.
Mik.
oana cretu spune:
Acum am ajuns. Am fost la accueil si am intrebat ce se intampla cu dosarul nostru, ca nu avem nici un raspuns. M-a intrebat cand l-am trimis, daca avem accusé de réception, daca amandoi suntem fara acte, tot ce trebuia. Si a zis ca in cazul asta, vom fi convocati de catre prefectura. Apoi i-am spus ce am auzit la tv, ca s-a terminat si a inceput sa rada si m-a intrebat: "Unde, aici?", si a sunat la biroul care lucreaza la aceste dosare si l-a intrebat pe tipul de acolo daca au terminat si au raspuns la toti ca are un cuplu in fata lui care se intreaba ce e cu dosarul lor...Si acel monsieur i-a spus ca nu a terminat, mai are de trimis raspunsuri. Voila, mai asteptam, poate suntem in aia carora li s-a acceptat.:) Speram. Va pup, ma duc sa pap, ca dupa masa ma duc cu Seb 10 min la gradinita (adaptare).
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Porumbel30 spune:
Of!!!!!! cat va invidiez , Lu si Mik ! Na ! C-am zis-o ! ![]()
Oana , iti doresc din tot sufletul sa primesti raspunsul pe care-l astepti ! Pozitiv , bine-nteles !
Si va doresc sa va simtiti bine la gradi !
A ! Mi-am adus aminte...vazut pozele cu muzeul...sa nu radeti de mine , dar mie mi-au placut f. mult podelele !
Si masina din aia de cusut avea si bunica mea...Iar masina de gatit am vazut la tara , in Ardeal , la niste rude indepartate...of ! Ce amintiri !
Va rog sa ma scuzati , dar si eu caut butoiul...ala cu melancolie ! Il caut cu lumanarea ! ![]()
Da` tot mai vin ! Putin mai tarziu !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
oana cretu spune:
Ma bucur ca pozele mele ti-au trezit amintiri.
Adevarul este ca pe mine m-a atins la suflet acest muzeu. Merci, sper sa fie pozitiv!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Mik spune:
Porumbel, a explicat Nomi acu' citeva pagini ca butoiul nu mai exista.
Ce poze ai vazut ?
(si eu suspin de melancolie : asta de la Kuki vine - vorbea de eugenii)
Mik.
oana cretu spune:
Uite aici, Mikule pozele:http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=f6d5re2
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Porumbel30 spune:
Mik , te inteleg f. bine in legatura cu Eugeniile...eu am strigat degeaba dupa asa ceva...nici macar jumatate nu-mi da ! 
My Boss is a Jewish carpenter .
Mik spune:
Pozele sunt frumoase. In Franta foarte multa lume are placerea de a colectiona si expune lucruri de genul acesta.
Imi place semnatura ta, Porumbel !
Mik.
oana cretu spune:
Asa este Mik. Si ne povesteau cu o mandrie de neimaginat.:) Gata,plec la garderie.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE