40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, tocmai mi-am compus traseul pe vineri de la hotel la Scoala. Idem pentru joi intre cele 2 hoteluri. Bagajul il fac seara asta. miine dimineata o duc pe mama la gara si imediat dupa prinz plec si eu. Ajung la Antibes la 19h49 precis. Abia astept sa te vad !

Ana Maria o pagina pentru tine : http://www.attentionauchien.com/age-chien.html
(deci al tau e destul de batrin, bietul de el !)

Nema, Kuki, Gabitzam despre cine vorbiti voi alocosha ca eu nu pricep nimic.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Acum am ajuns. Am fost la accueil si am intrebat ce se intampla cu dosarul nostru, ca nu avem nici un raspuns. M-a intrebat cand l-am trimis, daca avem accusé de réception, daca amandoi suntem fara acte, tot ce trebuia. Si a zis ca in cazul asta, vom fi convocati de catre prefectura. Apoi i-am spus ce am auzit la tv, ca s-a terminat si a inceput sa rada si m-a intrebat: "Unde, aici?", si a sunat la biroul care lucreaza la aceste dosare si l-a intrebat pe tipul de acolo daca au terminat si au raspuns la toti ca are un cuplu in fata lui care se intreaba ce e cu dosarul lor...Si acel monsieur i-a spus ca nu a terminat, mai are de trimis raspunsuri. Voila, mai asteptam, poate suntem in aia carora li s-a acceptat.:) Speram. Va pup, ma duc sa pap, ca dupa masa ma duc cu Seb 10 min la gradinita (adaptare).

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Of!!!!!! cat va invidiez , Lu si Mik ! Na ! C-am zis-o !

Oana , iti doresc din tot sufletul sa primesti raspunsul pe care-l astepti ! Pozitiv , bine-nteles !
Si va doresc sa va simtiti bine la gradi !

A ! Mi-am adus aminte...vazut pozele cu muzeul...sa nu radeti de mine , dar mie mi-au placut f. mult podelele !
Si masina din aia de cusut avea si bunica mea...Iar masina de gatit am vazut la tara , in Ardeal , la niste rude indepartate...of ! Ce amintiri !
Va rog sa ma scuzati , dar si eu caut butoiul...ala cu melancolie ! Il caut cu lumanarea !

Da` tot mai vin ! Putin mai tarziu !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Ma bucur ca pozele mele ti-au trezit amintiri. Adevarul este ca pe mine m-a atins la suflet acest muzeu. Merci, sper sa fie pozitiv!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Porumbel, a explicat Nomi acu' citeva pagini ca butoiul nu mai exista.
Ce poze ai vazut ?
(si eu suspin de melancolie : asta de la Kuki vine - vorbea de eugenii)

Mik.

Mergi la inceput

Uite aici, Mikule pozele:http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/album?.dir=f6d5re2

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Mik , te inteleg f. bine in legatura cu Eugeniile...eu am strigat degeaba dupa asa ceva...nici macar jumatate nu-mi da !

My Boss is a Jewish carpenter .

Mergi la inceput

Si ce zici de poze ?

My Boss is a Jewish carpenter .

Mergi la inceput

Pozele sunt frumoase. In Franta foarte multa lume are placerea de a colectiona si expune lucruri de genul acesta.
Imi place semnatura ta, Porumbel !

Mik.

Mergi la inceput

Asa este Mik. Si ne povesteau cu o mandrie de neimaginat.:) Gata,plec la garderie.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput