Judetul BACAU (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Azi va invit eu la o ceasca de ...

Ia uitati voi aici de ce absentez eu.De cand m-am apucat de ea nu imi mai vine sa o las din mana...sa o termin cat mai repede...si se pare ca sapt asta o termin.Abia astept sa vina Craciunul sa o pun pe masa.
-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Wow, bravo tie ...am vazut o super fetita cu ocazia asta.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Mihaela esti culmea!
Spor la treaba!
Mi s-a facut si mie dor de facut asa minunatii; cand eram fata la mama acasa ma indeletniceam cu asa ceva - acum m-am lenevit, din pct asta de vedere; cred ca ar trebui sa ma relaxez si eu cu asa ceva cat mai repede...
Azi e iar zi de munca prin casa, acum sunt intr-o pauza de pepsic si profit de ea sa va salut si sa va urez un weekend placut, cu sanatate si spor in toate!
Va pup si sa ne auzim cat mai des!
Geta C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

va pup si eu...sper sa aflu cat mai multe despre voi...imi lipsiti enorm...
abia astept sa-mi pun net acasa...de la job nu se mai poate...fug la munca...
mihaela super faina fata de masa...spor la treaba si te mai asteptam

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Fetelooooor!!!!!!!
Am inceput in forta-forta saptamana; daca o sa fie asa pana vineri, Doamne ajuta!
Si mai am program si dupa amiaza - tb sa imi iau vitaminele sa rezist cu brio pana diseara...
Acum imi trag oleaca sufletul si beau o gura de pepsic.
Va pup si sa aveti o zi buna in continuare!
Geta C.

Mergi la inceput

Astazi , la vreme de seara,soseste mos Nicolae!!
El este generos cu toata lumea ,indiferent de varsta! De la mine, pentru voi , toate gandurile mele bune si multele urari de sanatate alaturi de cei dragi voua!!
Aveti grija de ghete,mai ales de ghetele celor dragi!

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

Sa va aduca Mos Nicolae exact ceea ce va doriti... sanatate voua si celor dragi, fericire, bani, bebelusi celor ce isi doresc......fie ca dorintele voastre sa devina realitate!!!!!Va pupam cu drag!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Nu am mai scris de ceva timp dar asta nu inseamna ca v-am uitat..Sper ca sunteti bine cu toatele si ca acum sunteti in cautarea Mosului..sau nu!?
Mihaela - , ai avut de munca nu gluma...Amaliei
Sper ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele de cadouri si dulciuri!!

Mergi la inceput

slaba miscarea pe aici...hai gagici la o cafea si un pahar de vorba,altfel e pe voi...ce ziceti?
ca venit mosul la pitici?...eu zic ca da ca asa am auzit eu...

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput

.......
...
...
chiar nu mai intra nimeni pe aici????
fetelor stiu ca aveti treaba,pregatiri de craciun dar vad ca sunteti total absente....va spun lui mosu si nu mai primiti nimic de ...sau daca vreti sa renuntam la subiect spuneti...s-ar putea sa ne inchida subiectul pentru inactivitate...ar fi pacat...asa ca hai adunarea cu mic cu mare si sa incercam macar sa spunem prezent din cand in cand...cer prea mult???

Sa o ajutam pe BARBYE

Mergi la inceput

Hai salut , fetelor!
Am fost plecata o saptamana, dar m-am intors acum, cu forte proaspete ! Sper sa va molipsesc si pe voi...
Mai am si astazi concediu, si m-am bagat in frigider, in congelator sa fac putina ordine; acum sunt la pauza de pepsic si am vrut sa vad ce mai faceti, dar tb sa mai astept - e multa treaba acum, in preajma sarbatorilor.
Eu va pup pe toate , va urez spor la treaba si aduc subiectul pe pag 1, ar fi pacat sa ni-l inchida...

Mergi la inceput